Şimdi Ara

ZOR BİR SORUnuM VAR... BMW5.20d/AUDIa6-2.0tdi/MERCEDESe250CDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

Araçlarda bulduğunuz eksikler hakikaten yenilir yutulur gibi değil. Derdiniz büyük. Allah yardımcınız olsun.

Sizce de çok gereksiz değil mi yorumunuz ?

Konuya cevap olarakta Mercedes diyorum, felaket olmus bahsettiginiz model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Bmw tutkunu olmama rağmen 5 serisinden artık çok sayıda olması ve sık kasa değiştirmesi yüzünden eliyorum.A6 2.0 TDI ise yine bu forumda bir üye satın almıştı ve araç ile gözlemlerini yazmıştı.Ve 2.0 TDI motorun o kasayı taşımadığını söylemişti.Yani performanstaki düşüklükten bahsetmişti.Bu yüzden benim tercihim Mercedes E250 CDI.Çünkü daha yeni kasa değiştirdi ve tahminim 3-4 yıl daha değiştirmez.Ancak makyajlanır.
  • Oxidane kullanıcısına yanıt
    evet 3 yıl değişmeyecekmiş mercedeste kasa. yalnız audi deki performans olayı ilginç geldi. tabi beklentiye bağlı birşey bu değerlendirme. bana yeteceğine eminim
  • Bence mercedes. BMW ve audi de iyi markalar fakat bir mercedes bambaşkadır hep.
  • Zor bir soru ben olsam Audi'yi seçerdim herhalde her köşe başında BMW5 ve E class var,

Not: BMW alacak olursanız M paket + beyaz kombinasyonu sakın yapmayın, hatta m paket almayın
  • Nuricv N kullanıcısına yanıt
    Buyur bahsettiğim yazı :
    http://forum.donanimhaber.com/m_42544189/tm.htm
  • Oxidane kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bu yazıyı okuduğum iyi oldu lakin araç 2006 modelmiş.. içime su serpildi doğrusu. audi ye iyice ısınmaya başladım çünkü
  •  ZOR BİR SORUnuM VAR... BMW5.20d/AUDIa6-2.0tdi/MERCEDESe250CDI

ben olsam bir saniye düşünmez a6 yı tercih ederdim. bir önceki kasanın 3.0 quattro modelini yaklaşık 1 hafta sürekli kullandım ve hayran kaldım audi ye
    yeni kasa a6 siyah renk ile inanılmaz duruyor.
  • Bahsettiginiz paralara 90 model ustu cessna marka bir ucak alabilirsiniz. Veya 80 model 3000 tonluk hollanda kapakli nehir tipi bir gemiden 1/4 hisse. Geminin aylik geliri ile s500 kiralauabilirsiniz aylik 7500 dolar para getirir ortalama. Bu paralara araba almak mantiksiz.

• Bmw 520 d ve Mercedes E250 'yi kullandım. İki araçtan hangisini alırdın diye sorarsanız kesinlikle Bmw derim. Bana daha iyi hızlanıyor gibi geldi. Dahası iç dizaynı Mercedes' e göre daha çok beğendim.

Audi konusunda yorum yapamam koltuğuna dahi oturmadım, belki de oturmuşumdur tam hatırlamıyorum. Ancak iç dış s line cam tavan led farlar ve beyaz renk olursa o da potaya girebilir

• cok zor bir denklem olmuş...bermuda şeytan üçgeri gibi..

ben olsam ilk tercihimi mercedesten yana kullanırdım..
    sonra audi
    sonra bmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken36 -- 9 Aralık 2013; 19:11:49 >
  • Mercedes bence

• e250
  • audi a6 2.0tdi quattro
    jaguar xf (2.2 dizel diye biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 9 Aralık 2013; 19:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bahsettiginiz paralara 90 model ustu cessna marka bir ucak alabilirsiniz. Veya 80 model 3000 tonluk hollanda kapakli nehir tipi bir gemiden 1/4 hisse. Geminin aylik geliri ile s500 kiralauabilirsiniz aylik 7500 dolar para getirir ortalama. Bu paralara araba almak mantiksiz.

Şu dediğiniz nasıl oluyor ? Bu paralara bunlar alınıyor dediğiniz bu arabalar 250.000 TL desek 250.000 TL yatırımla böyle karlı bi iş yapılabiliyor mu ?
    Konuyu dağıttım ama cidden merak ettim. Yada 150-200.000 TL ye bunun gibi hangi karlı yatırımlar yapılabilir ? Konuya dönersek şıklıkta ne Mercedes ne BMW bence Audi tabi bu tartışılır. Teknik verilere bakıldığında Bmw nin geçtiği gözüküyor sürmek denemek lazım. Ben son olarak Audi diyorum.

• Mercedes mercedestir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bahsettiginiz paralara 90 model ustu cessna marka bir ucak alabilirsiniz. Veya 80 model 3000 tonluk hollanda kapakli nehir tipi bir gemiden 1/4 hisse. Geminin aylik geliri ile s500 kiralauabilirsiniz aylik 7500 dolar para getirir ortalama. Bu paralara araba almak mantiksiz.

O kadar para olunca size daniscam :)

tercih konusunda ise e250cdi derim.

• DeepNote kullanıcısına yanıt
     ZOR BİR SORUnuM VAR... BMW5.20d/AUDIa6-2.0tdi/MERCEDESe250CDI

evet bende audi de böyle bir araç düşünüyorum

• Ben olsam bunu seçerdim ; S80 D5 AWD Executive Dizel 2400 cc 215 hp Geartronic 243.700

• Volvo S80i hep makyajlamıştır. bence bundan sonraki S80 de tamamen değişmiş olarak değil, küçük makyajla gelicek.

sizin yerinizde de ben olsam bu paraya herkesde olmayan ağzına kadar dolu bi S80 e binerdim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.