Şimdi Ara

ZOR BİR SORUnuM VAR... BMW5.20d/AUDIa6-2.0tdi/MERCEDESe250CDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorko15

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bahsettiginiz paralara 90 model ustu cessna marka bir ucak alabilirsiniz. Veya 80 model 3000 tonluk hollanda kapakli nehir tipi bir gemiden 1/4 hisse. Geminin aylik geliri ile s500 kiralauabilirsiniz aylik 7500 dolar para getirir ortalama. Bu paralara araba almak mantiksiz.

Şu dediğiniz nasıl oluyor ? Bu paralara bunlar alınıyor dediğiniz bu arabalar 250.000 TL desek 250.000 TL yatırımla böyle karlı bi iş yapılabiliyor mu ?
    Konuyu dağıttım ama cidden merak ettim. Yada 150-200.000 TL ye bunun gibi hangi karlı yatırımlar yapılabilir ? Konuya dönersek şıklıkta ne Mercedes ne BMW bence Audi tabi bu tartışılır. Teknik verilere bakıldığında Bmw nin geçtiği gözüküyor sürmek denemek lazım. Ben son olarak Audi diyorum.

Elbette cok karli yatirimlar var. Bizim milletimizde tek yatirim bilinci ev alip kiraya vermek oldugu icin insanlara boyle seyler soyleyince bayaaa afalliyorlar

Denizcilik sektoru her zaman cok kazandiran bir sektordur. Vergisiz mazot ta tadindan yinmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tommyvercetti07 kullanıcısına yanıt
    yeni kasası çıkmış olsa gerçekten de tercihe değer bir model s80
  • İkinci el 525 Xdrive alırım bu kadar net.
    Yok onu almayacaksam gider 520d almam, 1600 motorlu 520i alırım.
    Ben 3 serisinde 60 bin km kadar Xdrive kullandım karda kışta, yagmurda çok faydasını gördüm. Ayrıca satarken 320d lerden pahalıya sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

İkinci el 525 Xdrive alırım bu kadar net.
    Yok onu almayacaksam gider 520d almam, 1600 motorlu 520i alırım.
    Ben 3 serisinde 60 bin km kadar Xdrive kullandım karda kışta, yagmurda çok faydasını gördüm. Ayrıca satarken 320d lerden pahalıya sattım.

Hocam 5.20i 160 bin a6dizel 180 bine iniyorlar. Sizce a6 alınır mı? Örneğin ben yılda en fazla 20bin km yapacak olsam
  • 5,25 te güzel bir tercih olur haklısınız. istediğim arabalardan biri de o. 4 çeker olması ben devamlı uzun yol yaptığım için her anlamda avantaj olacaktır. ve ayrıya piyasada her köşe başında da yok :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuricv

ZOR BİR SORUnuM VAR... BMW5.20d/AUDIa6-2.0tdi/MERCEDESe250CDI

evet bende audi de böyle bir araç düşünüyorum

Tam da bahsettigim araç bu işte. Audi noktayı koymuş. Bir de geçen otobanda selektor yedim bunun aynisinin siyahindan. Yol verdigimde arac mukemmel bir ivmelenmeyle hizlandi ve saniyeler içinde gozden kayboldu. Yoldaki o duruşunu hiç unutamiyorum. Öyle bir yapismisti ki kralı gelse koparamaz o yoldan tarzı bir ifade çıkardım gorunusunden :)

• Nuricv N kullanıcısına yanıt
    Bana bunlarla gelin işte Ancak ben de görüyorum ve artırıyorum
  • DeepNote kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuricv -- 9 Aralık 2013; 22:37:30 >

• vallahi işin zor allah yardımcın olsun
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangisi ya 5.25 xdrive bumu? Kaputtaki öne doğru gelen kavis ne muhteşem ya

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    M paket 5 serisi. Kısacası m paket muhakkak alınmalı. At bir sandalye önüne, göbekli bardak çay elinde, izle izle iç.
  • performans

yakıt sarfiyatı

sürüş dinamikleri

ile 5.25xDrive M 1 adım önde.

• Aşırı komfor isteğin yoksa mercees yaşına uygun değil bence (bende 34 yaşındayım), A6 s line güzel sana öneririm. Ama performans ve az yakan istiyorsan 5.25 xd en iyisi. (şu an f30 3.20 ied kullanıyorum, değiştirecek olsam A6 s line alırdım muhtemelen 2. el)
  • 44mami44 4 kullanıcısına yanıt
    Teknik verilerden ve izlediğim yakıt tüketim videolarından gördüğüm; bmw lerin fabrika değeri tüketim değerlerinden fazla tükettiği.. (şimdiki aracımda bmw 1.18). Bu yüzden de hem okadar para verip hemde yakıtı fazla yakan araç istemiyorum. çünkü senelik 50-60000 km yol yapıyorum uzun yolda. A6 2.0 tdi gerçekten bu anlamda hergün daha da aklımı çeliyor
  • Bmw nin 5.20 d si, A6 dan daha fazlamı yakıyormuş? Bilmiyordum. 5.25 xd si fazla yakabilir.
  • E250 hiç yaşına gitmez daha olgun işi o 520d hem hızlanma hem yakıt her açıdan bence güzel audi hakkında bi fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuricv

Teknik verilerden ve izlediğim yakıt tüketim videolarından gördüğüm; bmw lerin fabrika değeri tüketim değerlerinden fazla tükettiği.. (şimdiki aracımda bmw 1.18). Bu yüzden de hem okadar para verip hemde yakıtı fazla yakan araç istemiyorum. çünkü senelik 50-60000 km yol yapıyorum uzun yolda. A6 2.0 tdi gerçekten bu anlamda hergün daha da aklımı çeliyor

Al abi su a6 2.0tdi quattro multitronic aracini. Dis siyah ic bej.

• mercedesin 2002de cıkartıgı clk yada E serisi gibi değil son ürettikleri tasarım açısından. bu kadar led koymak bence mercedese yakışmamış..
  • 2.0 ın quattro su yok malesef dostum. 3.0 da var quattro
  • 44mami44 4 kullanıcısına yanıt
    fabrika verilerinde kafa kafayadır lakin realitede bmw daha fazla yakıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.