Şimdi Ara

zoraki 906 da neden farklı isim uzantısı var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi yılda üretildi.youtubeda 3 yıl öncesinin videoları var 2015 demi çıkarıldı

atak sitesındekı lınk

zoraki m 906,zoraki m 906-t,zoraki 906 td neden bır kac ısım uzantısı var

benim gördüğüm farklar 906 da horoz tepesi yuvarlak,906 t vede 906-td deyse horoz tepesi düz,ama alttakı 906 da horoz tepesı duz

ayrıca bazı modellerde seri nosu yandakı kucuk kutu ıcınde bazılarında kurmakolu cıkıs yerınde galıba 906larda olması gereken yerde 906-t olanlarda namlu uzerınde

ayrıca sıyah renk olup namlusu krom olan model herzaman uretılmıyormu eskıdenmı uretılmıs yada 906-t lerde yokmu

namlu sıyah oldumu oyuncak gıbı duruyor,krom olunca daha cıddı duruyor,dukkanda 10 kutu actırdım hepsı sıyah renktı,krom namlu bulamadılar bazen eskı yılda krom namlu uretım yenı yılda uretmıyorlar dıye duymustum ondanmı acaba
    bıde kutusundakı etıken farklı olan olabılıyor eskı uretım yenı uretımmı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 23 Mayıs 2019; 21:29:26 >

• zoraki firması sadece türkiyede değil dünyadada 1 numaradır. bu sebeple ihraç ettiği ürünlerin hangi ülkede olduğunu anlamak için bazı semboller koyarlar bazen gövdeye bazende namlu üzerine. örneğin bende zoraki 918 T var. bu T türkiyeye özel üretilmiş manasındadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.