Ben 2. haftamdayım..Dudaklarımda kuruma ve burnumda kanama var ve yüzümdede kurumalar başladı.Bu yan etkiler 5 - 6 ay boyunca sürecekmi yoksa belirli bi zaman sora yan etkiler gidiyormu ?
arkadaşlar ben 1. haftamı bitirdim.ama şuanda yüzümde soyulma başladı ve sanki sivilçeler artı gibi geliyor...Sizinde yüzünüzde soyulma varmı...
quote:
Orijinalden alıntı: xx apo xx
arkadaşlar ben 1. haftamı bitirdim.ama şuanda yüzümde soyulma başladı ve sanki sivilçeler artı gibi geliyor...Sizinde yüzünüzde soyulma varmı...
evet var özellikle çene ve burun çevresinde. dediğin gibi sivilceler de artmaya başladı sanki. 2gün önce doktoruma sordum bunların normal oldugunu söyledi hadi bakalm..
gamzedamla kaç yaşındasın.....bide sen bu ilaca nezaman başladın...
quote:
gamzedamla kaç yaşındasın.....bide sen bu ilaca nezaman başladın...
19. 2hafta oldu başlayalı
eğer sabırlı olup düzenli 6 veya 7 ay kullanırsan yüzünde tek bir sivilce kalmağacağını garanti edebilirim fakat dudakların için günde 10 belki 15 kere krem sürmek zorunda kalabilir 3 kilo deri ıkarabilirsin aslında acımadığında bayağı zevk veriyor ve yanında karaciğere verdiği ve psikojik olarak kötü etkiliyor ayrıca güneşe duyarlı bir ialçtır oyüzden tes yaptırıyor ve imza atıyorsun eğer dünli kullanmayacak olan varsa hiç başlamasın çünkü ilk kullanımda yüzündeki sivilce miktarı artıyor son 2-3 ayda geçmeye başlıor zamanlada kırmızılıklar geçecektir
quote:
Orijinalden alıntı: gamzedamla
quote:
evet var özellikle çene ve burun çevresinde. dediğin gibi sivilceler de artmaya başladı sanki. 2gün önce doktoruma sordum bunların normal oldugunu söyledi hadi bakalm..
evet çok normal sivilceler artacak sivilce basacak ondan sonra kuruyup dökülecek yastığında kan ileri bile çıkabilir önemi yok
ARKADAŞLAR BEN BU İLACI KULLANALI TAM 45 GUN OLDU ELLERIMIN USTU KURUDU BURNUM ARA SIRA YANMAYA BAŞLADI ANCAK KANAMADI DUDAKLARIM KURUYOR SİVİLCELER İÇERİ GİRDİ ANCAK GEÇMİYORLAR İLERDE ETKISINI ARTIRIRMI SAKAL TRAŞI OLDUĞUMDA İSE KIRMIZI OLUYOLAR :)) :(( LÜTFEN CVP GEÇERLERSE NE ZAMAN GEÇMEYE BAŞLARLAR ?_?_?_?
Merhaba arkadaşlar ben Alperen . 17 yaşındayım yaklaşık 17-18 gündür ilacı kullanıyorum cildimde dudaklarım hariç pek bi kuruluk olmadı yüzüm gerçekten yağlıydı bayağı geçti sivilcelerim kurudu ama dudaklarım çok kötü oldu kabuklandı yara oldu. Sivilce hiç çıkmadı şuana kadar . Akne gibi zaten benimki derimin içinde onlar da geçiyolar işte yüzüm güzelleşiyo tek sorun dudaklarım . Sabahları zoretanin 10 mg akşam 20 mg alıyorum sabahları Sebamed güneş kremi ve hametan dudak kremi sürüyorum ama hametan bi işe yaramıyo dudaklarım mahvoldu biliyorum benim yaşımda sivilce normal ama biran önce kurtulmak istiyorum sarışınım gözlerim mavi ama yüzümde aknelerim var aynaya bakasım gelmiyodu :D eklem ağrısı var hafiften ama o da çok spor yaptığımdanmış :D Bence iyi bi ilaç teyzemin oğlu da kullanmış eskiden Belçika'da yaşıyo orada da bu tedavi son tedavi olarak kullanılıyo şuan hiç bi sorunu yok çok da güzel bi cildi var diyeceğim önerebileceğiniz daha iyi bi dudak koruyucu var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: esesalperen
Merhaba arkadaşlar ben Alperen . 17 yaşındayım yaklaşık 17-18 gündür ilacı kullanıyorum cildimde dudaklarım hariç pek bi kuruluk olmadı yüzüm gerçekten yağlıydı bayağı geçti sivilcelerim kurudu ama dudaklarım çok kötü oldu kabuklandı yara oldu. Sivilce hiç çıkmadı şuana kadar . Akne gibi zaten benimki derimin içinde onlar da geçiyolar işte yüzüm güzelleşiyo tek sorun dudaklarım . Sabahları zoretanin 10 mg akşam 20 mg alıyorum sabahları Sebamed güneş kremi ve hametan dudak kremi sürüyorum ama hametan bi işe yaramıyo dudaklarım mahvoldu biliyorum benim yaşımda sivilce normal ama biran önce kurtulmak istiyorum sarışınım gözlerim mavi ama yüzümde aknelerim var aynaya bakasım gelmiyodu :D eklem ağrısı var hafiften ama o da çok spor yaptığımdanmış :D Bence iyi bi ilaç teyzemin oğlu da kullanmış eskiden Belçika'da yaşıyo orada da bu tedavi son tedavi olarak kullanılıyo şuan hiç bi sorunu yok çok da güzel bi cildi var diyeceğim önerebileceğiniz daha iyi bi dudak koruyucu var mı ?
bioderma'nın lıp balmını kullanıyorum bende Alperen. 15 ml küçük bi tüp ama günde 2kez sürünce bile dudakları yumuşatıyo. eczanelerde bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: qeorge15
ARKADAŞLAR BEN BU İLACI KULLANALI TAM 45 GUN OLDU ELLERIMIN USTU KURUDU BURNUM ARA SIRA YANMAYA BAŞLADI ANCAK KANAMADI DUDAKLARIM KURUYOR SİVİLCELER İÇERİ GİRDİ ANCAK GEÇMİYORLAR İLERDE ETKISINI ARTIRIRMI SAKAL TRAŞI OLDUĞUMDA İSE KIRMIZI OLUYOLAR :)) :(( LÜTFEN CVP GEÇERLERSE NE ZAMAN GEÇMEYE BAŞLARLAR ?_?_?_?
tedavinin yarısına gelmemişsin daha bekle 3 veya 4 aydan sonra geçeye başlarlar
quote:
Orijinalden alıntı: gamzedamla
quote:
Orijinalden alıntı: esesalperen
bioderma'nın lıp balmını kullanıyorum bende Alperen. 15 ml küçük bi tüp ama günde 2kez sürünce bile dudakları yumuşatıyo. eczanelerde bulabilirsin
bepantene de işe yarar sürdükten sonra bekle soyulur dudakların ama biraz parlar ruj gibi
Bepanthen sürmeye başladım evde varmış :D çenemin üstünde yeniden akne çıkacakmış gibi kızarıklıklar oluştu bi kaç saat evvel yoktu :D 2 gündür ilacı kullanmıyorum hastayım doktor hastalığın geçene kadar kullanma dedi onunla bi ilgisi olabilir mi ?
Gamzedamla tavsiyene uydum lip balm da kullanmaya başladım en kısa sürede geçmesi dileğiyle bütün arkadaşlara geçmiş olsun :)
Arkadaşlar size bişe sorçaktım doktor bana 30 mg iç dedi doktorun dedigini tam anlamadım.nasıl sabah akşam mı iççem 1 gün içmiçemmi.??? yardım ederseninz sevinirim
günde 30 mg ıcmen lazım apo kullandıgın kapsüller 10 mg sa günde 3 defa alıcaksın sabah 20 aksam 10 yada sabah 10 aksam 20 al farketmez ben 60 mg kullanıyorum gunde 60 mg 3 kapsulu ard arda ıctıgımde oluyor 2 tane doktorla gorustum 2 sıde tok karnına ıc gunde 60 mg al nasıl alırsan al dedıler farketmıyor o
30 mg kullann arkadasım bnde 30mg olarak başladım .10mg nın rengı beyaz 20mg nın rengı kırmızı oluyor.beyazı sabah kırmızıyı akşam iç ezcane bana o sekılde verdı .
pantonel .bepabten bu kremlerı kullana bılırsınz .burnu kanayan arkaslar bu kremlerı burnuzunun içinede surun kuruluk gectıgı ıcın kanamada olmaz
Arkdaşlar ilacı kullanalı 2 hafta oldu yüzüm soyuluyor ve sivilçeler artıyor bu sivilçe ler kaçınçı ayda azalmaya başlıçak ve soyulma nezamn bitçek cevaplarsanız çok sevinirim.....
kardeşim bu yazılanlara inannmayın.ben bu ilacı kullanıyorum.bikaç arkadaşımda daha kullanıyo ama hiçbirimizde anlatılan tarzda bi yan etki yok.bitek dudak kuruluğu var.