Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullanan oldu mu ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
5
Favori
326.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omeromo

kardeşim bu yazılanlara inannmayın.ben bu ilacı kullanıyorum.bikaç arkadaşımda daha kullanıyo ama hiçbirimizde anlatılan tarzda bi yan etki yok.bitek dudak kuruluğu var.

haklısın kardeş bende de öyle şeyler olmadı aşırı dudak kuruluğu var sadece . günlük 30 mg kullanıyorum sabah 10 akşam 20 . Ama daha büyük dozda kullanılanlarda böyle şeyler görülebiliyo bu kadar emin konuşma bence . Bugün ilk ayım bitti kan vermeye gittim 14:30da sonucum çıkacak hadi hayırlısı . Ayrıca doktorum hametan yerine daha etkili bi dudak kremi verdi onu da gidip alıcam herkese geçmiş olsun :)
  • Arkadaşlar bugün önceki mesajımda da belirttiğim gibi doktora gittim kan aldılar tedavimin iyi gittiğini söyledielr dozu 40a çıkardılar sabah 20 akşam 20 olarak . Yalnız benim sağ elimde kızarıklık gibi bişey var . Yara gibi daha doğrusu soyulmuş yara gibi . Acaba sizde de oldu mu ve hametan sürmeli miyim ? Ayrıca doktorum benim gibi dudakları çok kuruyanlar için Cold Cream Baume Levres 15 ml adında bi krem önerdi daha önce kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesalperen

Arkadaşlar bugün önceki mesajımda da belirttiğim gibi doktora gittim kan aldılar tedavimin iyi gittiğini söyledielr dozu 40a çıkardılar sabah 20 akşam 20 olarak . Yalnız benim sağ elimde kızarıklık gibi bişey var . Yara gibi daha doğrusu soyulmuş yara gibi . Acaba sizde de oldu mu ve hametan sürmeli miyim ? Ayrıca doktorum benim gibi dudakları çok kuruyanlar için Cold Cream Baume Levres 15 ml adında bi krem önerdi daha önce kullanan var mı ?

Alperen benimde ellerimin üstü hep yara oldu. aşırı kuruluktan dolayı kızarıklığa ve yanmaya yol açabiliyor, aynı dudaklardaki gibi.. doktorum ellerim için herhangi bir yumuşatıcı krem kullanabileceğimi söyledi, söylediğin kremi kullanmadım ama Dove'un tam yağlı bi kremini kullanıyorum ellerim için..

• Arkadaşlar doktor bana 1 ay sonra gel dedi ama benim ilaçlarım bitti ve daha 1 ay olmasına 10 gün felan var ne yapçam bi fikir verirmisiniz.Yani 1 ay olmadan ilaçım bitti..lütfen YArdımçı olun..
  • Bende bugün aldım ilk defa ilacı doktor banada bişeyler imzalattı, birde bu ilaç kutusunun sağ üst köşesinde ''Sakat doğum sebebiyle kesinlikle hamile kalınmamalıdır.'' bu ne ya :)

Edit: intihar etmek:tehlikeli ve yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon143 -- 19 Mart 2012; 21:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx apo xx

Arkadaşlar doktor bana 1 ay sonra gel dedi ama benim ilaçlarım bitti ve daha 1 ay olmasına 10 gün felan var ne yapçam bi fikir verirmisiniz.Yani 1 ay olmadan ilaçım bitti..lütfen YArdımçı olun..

30 kapsül olması lazım zaten bi kutunun içinde günde kaç tane alıyorsun sen.
  • 3.ay bitmek üzere , artık minimum düzeye inmeye başladı sivilce çıkması

en son ne zaman çıktı hatırlamıyorum
  • öncelikle tekrar merhaba arkadaslar.

5 ay önce ilaca basladıgımdada önerilerimi yazmıştım. evet şimdi tedavim bitti baştan sona herşeyimi yazıyorum sizede detaylı bilgi olsun..

ilk gittiğimde sivilce cok yogun olmadıgı için doktor 20mg günde bir tane dedi. ilacı ögle yemeginden sonra alıyordum. 2. ay gittiğimde günde 2 taneye cıkardım. 4 ay kullandım ve doktorumun önerisiyle ilacı bıraktım hiç bir sorun olmadan bana bu kadar yeterli oldugunu söledi cünkü sivilce denen birşey kalmadı. bırakalı 1 ay oldu ve hala 1 tane dahi cıkmadı..

yan etkileri

dudak kurulugu ve asırı derecede halsizlik eklem agrıları yapıyor. alkol kullanıyorsanız haftada maksimum 1 tane için. yoksa cigerlerinizin agrısı sırtınıza vuruyor. sayet ben cok içiyordum cok azalttım. her ay yan etkiler dahada artıyor. özellikle 3. aydan sonra ellerinizin içi soyuluyorsa cok kötü birşey. dudaktan bile kötü söyliyim.

yan etkileri en hafif sekilde atlatmak isteyenler.

dudak için atoderm in ilacın yan etkisine karsı özellikle üretilmiş kremi var. sürekli kullanırsanız cok dudaklar kurumuyor. birde gece yatarken bol miktarda bepanthen merhem. dikkat krem değil merhem!!

eller için doktorum gece ve gündüz krem verdi ama nafile 1 AYDIR iyilesme yok...

yüzünüz için niveanın herhangi bir nemlendiricisini kullanabilirsiniz. az miktarda sürmek sartıyla cok sürerseniz cok yaglı olur.

baskada bir diyecegim yok hpinize geçmiş olsun. bu arada bu ilac kesin çözüm. ben 6 yıldır sivilceyle savasıyorum her ilacı kullandım faso fiso hepsi. zoretanin forever.

• sanki yan etkiler bende başlamaya başladı gibi böle eklem yerlerim falan ağrıyer sanki psikolojikte olabilir kendimi herşeye hazırlamıştım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

quote:

Arkadaşlar doktor bana 1 ay sonra gel dedi ama benim ilaçlarım bitti ve daha 1 ay olmasına 10 gün felan var ne yapçam bi fikir verirmisiniz.Yani 1 ay olmadan ilaçım bitti..lütfen YArdımçı olun..

30 kapsül olması lazım zaten bi kutunun içinde günde kaç tane alıyorsun sen.

Ben 30 mg alıyorum..yani bi akşam bi sabah..bisabah alın ça öbür sabah almıyorum..
  • Acaba kirmizi noktalar geciyor mu? Suratimda yanagimin uzerinde sivilce var ama ustu purussuz. Ama altinda sivilce var. Suan 2,5 ay oldu baslayali. Az birsey bazi yerler gecti. Acaba yeterli degilmi. 40mg aliyorum gunluk sabah 2 tane 20mg
  • bende bugün dr a gttm ve zoretanin verdi 20 mg fakat boğaz iltihabı olduu için haftaya başlıcam 2,5 ay sonra mezuniyet balom var ve o zmn yüzümün daha kötü olacaından korkuorum yüzümde aşırı bi sivilce yok sadece yanak kısımlarımda var. daha kötü olacak diye çok korkuyorum 20mg günde bi taneyle başlıcam 24 yaşındaım umarım daha kötü olmaz 2 aya :(
  • Ben bu ilaçı içeli 1 ay oldu doktaruma gitçem ama 1 hafta sonraya randevu verdi...1 hafta içinde hap içmiçem açaba bişe olurmu etkisi gidermi ilaçın..lütfen fikirlerinizi söleyin..
  • zoretanın kullanıyorum 6. ayıma başladım ve hala sivilce atmaya devam edıyor... :( yuzumde normalde sivilce yoktu pek azdı kullanmaya basladım berbat oldu psikoljmı bzdu iyice kafaya takmaya basladım ne zaman gececek dıye..kolestrolum falan yuksek cıkıyo ama dozunuda yuksek kullanmak istıyorm cbuk gecsın dye oda saglığa zarar.baslamamış olanlra tavsiyem sakın ama sakın yuzunde pek svlce yoksa sakın kullanmayın sonra aglarsınz :((((( :(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: dileksunter

zoretanın kullanıyorum 6. ayıma başladım ve hala sivilce atmaya devam edıyor... :( yuzumde normalde sivilce yoktu pek azdı kullanmaya basladım berbat oldu psikoljmı bzdu iyice kafaya takmaya basladım ne zaman gececek dıye..kolestrolum falan yuksek cıkıyo ama dozunuda yuksek kullanmak istıyorm cbuk gecsın dye oda saglığa zarar.baslamamış olanlra tavsiyem sakın ama sakın yuzunde pek svlce yoksa sakın kullanmayın sonra aglarsınz :((((( :(((((

bende çok az sivilce var ama başladım çoktan ve 3.5 ayımdayım

aşırı dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisi olmadı.bünyeden bünyeye farklılık gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

quote:

Orijinalden alıntı: dileksunter

zoretanın kullanıyorum 6. ayıma başladım ve hala sivilce atmaya devam edıyor... :( yuzumde normalde sivilce yoktu pek azdı kullanmaya basladım berbat oldu psikoljmı bzdu iyice kafaya takmaya basladım ne zaman gececek dıye..kolestrolum falan yuksek cıkıyo ama dozunuda yuksek kullanmak istıyorm cbuk gecsın dye oda saglığa zarar.baslamamış olanlra tavsiyem sakın ama sakın yuzunde pek svlce yoksa sakın kullanmayın sonra aglarsınz :((((( :(((((

aşırı dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisi olmadı.bünyeden bünyeye farklılık gösterir.

Alıntıları Göster

Bişe sorçam..senin hiç ilaçı aksattıgın içemedigin gün oldumu.mesela benim bu 1 ayım ama 1 haftadan beri ilaç içmedim çünkü ilaçım bitti işlarimden dolayı doktora gidemedim..Yardımçı olursan çok sevinirim..

• Ya benim burnumun uçunda öele bisivilçe çıktıki yani sivilçe demeye şahitlazım..sanki su toplamış gibi çok büyük bastırdıgımdada hiç açımıyo gerçekten korkmaya başladım.şuanda 1. ayımdayım.
  • Orijinalden alıntı: xx apo xx

Bişe sorçam..senin hiç ilaçı aksattıgın içemedigin gün oldumu.mesela benim bu 1 ayım ama 1 haftadan beri ilaç içmedim çünkü ilaçım bitti işlarimden dolayı doktora gidemedim..Yardımçı olursan çok sevinirim..

olmadı ama sormuştum 15 güne kadar yolu var demişdi bu işte uzman biri forumda

bir sorun olmaz devam et sen , içmediğin günleri en son üstüne katarak içersin olmassa
  • Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

bir sorun olmaz devam et sen , içmediğin günleri en son üstüne katarak içersin olmassa

Tmm..Saol bide sen kaç yaşındasın...

• Orijinalden alıntı: xx apo xx

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

Tmm..Saol bide sen kaç yaşındasın...

22 yaşındayım.yüzümde iz yok , ara ara 3-4 sivilce cıkıyodu ama kotu gozukuyodu , üstüne sıkmak mecburiyetinde kalıyodum

anlıyacagın babyface goruntu ıcın basladım ılaca ve mukemmel bır ılac sıvılce ıcın.kollar biraz yanıyo kızarıklıktan ama olcak o kadar kaldı 2 bucuk ay

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.