Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullanan oldu mu ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
367
Cevap
5
Favori
326.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ben bu forma yeni katıldım bende zoretanin kullanmaya başladım 1 ayımı bitirdim şimdi 2.ayın içerisindeyim yüzümde çok fazla sivilce yoktu hiç kan tahlili yapmadan 20 mg yazdı 1 ay öyle kullandım şimdi gittiğimde kan tahlili yaptı herşey normalmiş hala 20 mg. la devam ediyorum dozu cok düşük olmasına rağmen nerdeyse btün yan etklerini grüyorum aşırı yorgun ve halsizim sürekli uyumak istyrum gün boyunca beni kimse sormasa umrum olmaz öööyle yatarım yani uzagı gremiyorum bel ve eklem ağrılarım cok fzla eğilip kalkarken bi fena oluyorum kendimi yaşlı neneler gibi görür oldum sizde bukadar çok etki gördünüzmü ya 20 mg la :S
  • Arkadaşlar mrb. ilacı kullanırken bayılan falan oldumu hiç yaa hayatımda hiç bayılmadım çok ktü bişeymiiş :S 20 mg alıyorum çok az olmasına rağmen nerdeyse tüm yan etkilerini görüyorum 2. ayıma başladım kan tahlilimde herşey normal cıktı ama benim belim boynum cok fzla ağrıor normalde fazla enrerjktm ama şmdi cok yorgn hssdyrm hc sklmadan yatabilirim bütün gün dudaklrım catlamadı yüzüm çok fazla soyuluyor kaçıncı aydan sonra geçer bu soyulmalarr
  • Ne ilacmis arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h-ö

Arkadaşlar mrb. ilacı kullanırken bayılan falan oldumu hiç yaa hayatımda hiç bayılmadım çok ktü bişeymiiş :S 20 mg alıyorum çok az olmasına rağmen nerdeyse tüm yan etkilerini görüyorum 2. ayıma başladım kan tahlilimde herşey normal cıktı ama benim belim boynum cok fzla ağrıor normalde fazla enrerjktm ama şmdi cok yorgn hssdyrm hc sklmadan yatabilirim bütün gün dudaklrım catlamadı yüzüm çok fazla soyuluyor kaçıncı aydan sonra geçer bu soyulmalarr

Bişe sorçam sana sen 2. ayına geçtinya hep aynı doktoramı gittin...

• ewd aynı doktora gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h-ö -- 23 Mart 2012; 21:50:46 >
  • Son aydayım gençler benım yüzüm tamamen düzeldi artık ama doktor 1 ay daha yazarsa 7 aya tamamlamak ıstıyorum...Geçmiş olsun bana :)

Daha öncede söyledıgım gıbı benımle beraber ablamda baslamıstı ama benm yuzum ne kadar duz olduysada onda benım kadar etkılı olmadı doktor bize ılacı kullanmayı bıraktıktan sonrada etkısının dewam edecegını yuzde olan lekelerınde gidecegını belırttı..

Ben 22 ablamda 23 yaşında .Yan etkı olarak ıkımızdede dudak kurulugu asırı derecede vardı ateşımız cıkıyor ve bırden kıpkırmızı oluyorduk şukur geçtı.' Bu ılaç guneşe karsıda cok hassas sanırsam dun tişört ıle dısarı cıktım kollarımda yanma oluştu ...

Birde yuzumde benek benek kızarıklık oluyor dıyen arkadaşlar eger sivilcelerınızı sıkıyorsanız bellı bır sure /20-25dk/ sonra o kızarıklıklar ortaya cıkıyor.Sivilcelerde içe dogru cukurluk bıle olusuyor bende oldu yuzum cukur cukur kalcak dıye cok korktum ama olmadı

Sabredın derım ben bekledıgınıze degecek
    Tecrube konusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aryemus

Son aydayım gençler benım yüzüm tamamen düzeldi artık ama doktor 1 ay daha yazarsa 7 aya tamamlamak ıstıyorum...Geçmiş olsun bana :)

Daha öncede söyledıgım gıbı benımle beraber ablamda baslamıstı ama benm yuzum ne kadar duz olduysada onda benım kadar etkılı olmadı doktor bize ılacı kullanmayı bıraktıktan sonrada etkısının dewam edecegını yuzde olan lekelerınde gidecegını belırttı..

Ben 22 ablamda 23 yaşında .Yan etkı olarak ıkımızdede dudak kurulugu asırı derecede vardı ateşımız cıkıyor ve bırden kıpkırmızı oluyorduk şukur geçtı.' Bu ılaç guneşe karsıda cok hassas sanırsam dun tişört ıle dısarı cıktım kollarımda yanma oluştu ...

Birde yuzumde benek benek kızarıklık oluyor dıyen arkadaşlar eger sivilcelerınızı sıkıyorsanız bellı bır sure /20-25dk/ sonra o kızarıklıklar ortaya cıkıyor.Sivilcelerde içe dogru cukurluk bıle olusuyor bende oldu yuzum cukur cukur kalcak dıye cok korktum ama olmadı

Sabredın derım ben bekledıgınıze degecek
    Tecrube konusuyor

ewet ya aynen benimde kollarım cok kaşınıyor kaşıyorum yara gibi oluor sonra alerji gibi :s sinir yapıyo bide arkdaşlar dengesizdin iyce dengesiz oldun bırak şu ilacı diyolar da ben bıktım artık bu dertten ne olursa olsun sonuna kadar devam edicem diye başladım sizde böyle sonu cok güzel falan diyince daaha bi mutlu oluyorum yan etkileri cok ama 2. ayda olmama ragmen yüzümdeki değişiklik farkediliyor soyulmalarda geçti nerdeyse hiç bişey kalmadı kendim bile şaşırıyorum yüzüme bakınca tüm aksilikler siliniyo kafamdan

• ilaca başlayalı 9 gün oldu 1 ay olduktan sonta tahlil yaptırçam. yalnız dudaklarımda kuruluk çatlama gibi olmaya başladılar.bunun için dudaklarım için ne kullansam niveanın ruj gibi olan nemnlendiricileri var ondanmı kullansam.birde son olarak mesela tek ayağımın üstünden durduğuma veya biraz belim eğik kaldığında sonra doğrulduğumda bir ağrı giriyor belime eklem yerlerime falan bu ilaçtanmı kaynaklanıyordur.

Teşekkür ederim.
  • 5.ayıma girdimmmm işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

ilaca başlayalı 9 gün oldu 1 ay olduktan sonta tahlil yaptırçam. yalnız dudaklarımda kuruluk çatlama gibi olmaya başladılar.bunun için dudaklarım için ne kullansam niveanın ruj gibi olan nemnlendiricileri var ondanmı kullansam.birde son olarak mesela tek ayağımın üstünden durduğuma veya biraz belim eğik kaldığında sonra doğrulduğumda bir ağrı giriyor belime eklem yerlerime falan bu ilaçtanmı kaynaklanıyordur.

Teşekkür ederim.

tek ayak üzerinde durmanın mantığını anlayamadım ama evd eğildiginde kalkarkan mütiş bi ağrı oluor dedimya bende kendimi yaşlı neneler gibi hisseder oldum ama vücut alıştıkça geçior sanırım bnm azaldı gibi arada hissediyorum ve dudakların içinde doktorun bepanten yzmadımı ? o çok işe yarıyor ben 2. aymın yarısına gelmiş bulunuyorum ilacı içmeeye başladığım ilk günden beri hiç ihmal etmeden günde 3 kez falan sürdüm cok kurursa daha çok Allaha şükür benm dudaklarımda çatlama falan hiç bişey yook bepanteni taşıyamadığım zamanlarda da dediin gibi nvea yada goldenroze dudak nemlendiricilerini hiç yanımdan ayırmıyrum

• quote:

quote:

ilaca başlayalı 9 gün oldu 1 ay olduktan sonta tahlil yaptırçam. yalnız dudaklarımda kuruluk çatlama gibi olmaya başladılar.bunun için dudaklarım için ne kullansam niveanın ruj gibi olan nemnlendiricileri var ondanmı kullansam.birde son olarak mesela tek ayağımın üstünden durduğuma veya biraz belim eğik kaldığında sonra doğrulduğumda bir ağrı giriyor belime eklem yerlerime falan bu ilaçtanmı kaynaklanıyordur.

Teşekkür ederim.

tek ayak üzerinde durmanın mantığını anlayamadım ama evd eğildiginde kalkarkan mütiş bi ağrı oluor dedimya bende kendimi yaşlı neneler gibi hisseder oldum ama vücut alıştıkça geçior sanırım bnm azaldı gibi arada hissediyorum ve dudakların içinde doktorun bepanten yzmadımı ? o çok işe yarıyor ben 2. aymın yarısına gelmiş bulunuyorum ilacı içmeeye başladığım ilk günden beri hiç ihmal etmeden günde 3 kez falan sürdüm cok kurursa daha çok Allaha şükür benm dudaklarımda çatlama falan hiç bişey yook bepanteni taşıyamadığım zamanlarda da dediin gibi nvea yada goldenroze dudak nemlendiricilerini hiç yanımdan ayırmıyrum

Yok yazmadi bana bepanten. Doktor yazmadan alamazmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slm bende 4. ayıma gırcam 8 gun sonra ama doktor ekim ayına kadar kullanma hava ısındı aşırı kızarıklık olur dayanamazssın dıyo acaba yazın kullanan oldumu bu ılacı.herkese gecmis olsun
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Yok yazmadi bana bepanten. Doktor yazmadan alamazmiyim.

Alabilirsin sanırım zararlı olan bişey değil onu gidip bi sor bence bi eczaneye yada doktoruna sor cok güzel bişey 1 gün sürmesem hemen dudaklrım acımaya başlıyor sürünce geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zaratenin kullanan varmı

slm bende 4. ayıma gırcam 8 gun sonra ama doktor ekim ayına kadar kullanma hava ısındı aşırı kızarıklık olur dayanamazssın dıyo acaba yazın kullanan oldumu bu ılacı.herkese gecmis olsun

güneş kremin yokmu ? onu sürünce bişey olmuyor diye biliyorum bana yazın kullanma die bişey demedi sadece uyanır uyanmaz ilk yapıcan şey güneş kremini sürmek olsun dedi okadar (inşallah hepimizin ki geçeeer )
  • quote:

quote:

slm bende 4. ayıma gırcam 8 gun sonra ama doktor ekim ayına kadar kullanma hava ısındı aşırı kızarıklık olur dayanamazssın dıyo acaba yazın kullanan oldumu bu ılacı.herkese gecmis olsun

güneş kremin yokmu ? onu sürünce bişey olmuyor diye biliyorum bana yazın kullanma die bişey demedi sadece uyanır uyanmaz ilk yapıcan şey güneş kremini sürmek olsun dedi okadar (inşallah hepimizin ki geçeeer )

bende 4.aya girdim

güneşli havada pek çıkmamaya çalışıyorum , evde hiçbir krem sürmüyorum bırakıyorum soyulursa soyulsun dudaklar alıştım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

quote:

quote:

bende 4.aya girdim

güneşli havada pek çıkmamaya çalışıyorum , evde hiçbir krem sürmüyorum bırakıyorum soyulursa soyulsun dudaklar alıştım artık

Dudaklar sorun deildeee yüzünde izler kalabiliyormuş valla ben kaş yaparken göz çkarmiyim die ihmal etmiyorum bence sende etme derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende 4.aya girdim

Dudaklar sorun deildeee yüzünde izler kalabiliyormuş valla ben kaş yaparken göz çkarmiyim die ihmal etmiyorum bence sende etme derim

güneşe çıkcaksan süreceksin tabiki ama evdeysen bence gerekmez

ama tabi sivilce durumunu bilmiyorum , bende 1 tane bile olmadığı için.zaten babyface görüntü için başladım 12600ü tamamlıcam inş. 3 ay sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende 4.aya girdim

güneşe çıkcaksan süreceksin tabiki ama evdeysen bence gerekmez

ama tabi sivilce durumunu bilmiyorum , bende 1 tane bile olmadığı için.zaten babyface görüntü için başladım 12600ü tamamlıcam inş. 3 ay sonra

e hadi bkalmm

• quote:

slm arkadaşlar ben bu forma yeni katıldım bende zoretanin kullanmaya başladım 1 ayımı bitirdim şimdi 2.ayın içerisindeyim yüzümde çok fazla sivilce yoktu hiç kan tahlili yapmadan 20 mg yazdı 1 ay öyle kullandım şimdi gittiğimde kan tahlili yaptı herşey normalmiş hala 20 mg. la devam ediyorum dozu cok düşük olmasına rağmen nerdeyse btün yan etklerini grüyorum aşırı yorgun ve halsizim sürekli uyumak istyrum gün boyunca beni kimse sormasa umrum olmaz öööyle yatarım yani uzagı gremiyorum bel ve eklem ağrılarım cok fzla eğilip kalkarken bi fena oluyorum kendimi yaşlı neneler gibi görür oldum sizde bukadar çok etki gördünüzmü ya 20 mg la :S

okurken sanki kendimi gördüm :)
  • bu bepantenden aldım bende bugün sizler ne sıklıkla kullanıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.