Şimdi Ara

Zorlandığı zaman otomatik olarak duran motor nasıl yapılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Zorlandığı zaman otomatik olarak duran motor yapmak istiyorum. zorlanma gücünü kendim belirleyebiliyor olmam gerekiyor. Zorlanmaktan kastım şu. Bu motor kağıt saracak ancak başka bir yerden çıkan rulo kağıtlarını sarımını yapacak. Diğer taraftan kağıt çıktıkça saracak diğer taraf kağıt çıkartmayı durdurunca sarım yapan motorumuz sarım yapamayacağı için hafif bir zorlamaya girecek ve duracak. Bilmem anlatabildim mi ?

• Akimlar ile bu isi yapamazsiniz, yapmaniz gereken kagitlarin ciktigi yere bir kapasitif sensor koyup, bu sensorden gelen veriye gore motoru calistirmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız motorun özeliği nedir? her iki motor arasındaki saran kağıt mesafesi nedir bunlar yapılacak kontrol ile ilgili önemli şeylerdir,

Bu dediğiniz iş Akım kontrolu ile de olur optik okuma ile de olur ancak dediğim gibi sistemin nasıl olduğunu bilmek gerek bunu bilen de sizsiniz , açıklarsanız olmayacak bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egealtay -- 22 Ekim 2014; 10:41:49 >
  • egealtay kullanıcısına yanıt
    Birinizle telefonda görüşmemiz mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Birinizle telefonda görüşmemiz mümkün mü ?

PM yolladım arayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.