Şimdi Ara

Zorlayici LYS Edebiyat Soru Bankasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lys edebiyatta hedefim 50+ yapmak ve buna yardimci olucak seviyede soru bankasi ariyorum lutfen onerileriniz varsa paylasin hem baskalari da yararlanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanat yıldızin basamaklı soru bankası var onlarda konuların son 2-3 testi zor oluyor bi de limit için özellikle yazar eser sorularında detay sormuslar diyolar ama yine de bi incele sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birey, körfez, final, palme, fem çözmüş biri olarak diyebilirim ki en zoru palme ve en öğreticisi.
  • Birey aceip zor ama gereksiz zor ... illa zor istiyosan kesinlikle bireyi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

Birey aceip zor ama gereksiz zor ... illa zor istiyosan kesinlikle bireyi öneririm

hocam birey nasıl zor ya ben mi yanlış kitabı çözüyorum birey lys edebiyat yazan bir kitap var bende hatta her konuda 16, 17 test var ama kolal geldi bana sizin dediğiniz kitap nasıl bir kitap?

• quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

quote:

Birey aceip zor ama gereksiz zor ... illa zor istiyosan kesinlikle bireyi öneririm

hocam birey nasıl zor ya ben mi yanlış kitabı çözüyorum birey lys edebiyat yazan bir kitap var bende hatta her konuda 16, 17 test var ama kolal geldi bana sizin dediğiniz kitap nasıl bir kitap?

Yazri kim

• limit al. Birey ayrıntı çalışan biri için kolay kitap ama bazıları yazarların 3-4 eserini ezberleyip seri seri geçiyor öyle biriysen epey zorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    guvender ygs kimya konu anlatimli
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana da birey icin asiri zor, ayrinti soruyor diyorlar sanirim birey ve palmeyi inceleyip aralarindan secerim. baska onerisi olan var mi?
    bu arada palme kitaplarinda feci yazim hatasi oluyor, ygs cografyasini cozerken krize girmistim.

• Çok ayrıntı sormayan bı soru bankası öneririmisiniz ? Direk eser verip yazar soran soruların cok oldugu bi kitap tercihim. Şuana kadar cozdugum tum kıtaplarda cogu dönem özellikleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme limit simya fem arasından limit ve palme arasında gidip geliyorum doğrusu zorlayıcı olarak. Kolay olarak fem tam başlangıç işi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitapciya gidip baktiktan sonra hangisini aldigimi yazarim ama su an edebiyat bilgim cok iyi degil ama fem kadar dusuk de degil o yuzden birey alabilirim

• Fdd al çöz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

quote:

Yazri kim

İbrahim BEKTAŞ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.