Şimdi Ara

Zorluk Seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir sorun yaşıyorum. 30level demon hunterım var ve ben ACT3 ü bitirdim ACT4te çok zorlanıyorum bu yüzden başa dönmeyi düşünüyorum. Görev Değiştirmeye gelince sadece Normal zorluk seviyesi çıkıyor sanki önceden Nightmare falan da çıkıyordu gibi geliyor bana ama oyuna biraz ara vermiştim o yüzden tam hatırlamıyorum. Zorluk seviyesini değiştirmek için ACT4 de bitmeli mi yoksa? Cevaplarsanız sevinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam Diabloyu her zorluk seviyesinden kesmelisin bir üst zorluk seviyesine geçmek için. Ayrıca 25 levelden sonra Nightmare 50 levelden sonra Hell 60 levelden sonra İnferno açılır.
  • Jinakuma kullanıcısına yanıt
    Demon hunter kullanıyorum ve ACT4te daha ilk bölümde yatıyorum auction housedan ortalama bir rare set kullanıyorum ancak pek bir faydası yok. Normalde sıfırdan başlayarak tekrar act 3e kadar gideceğim sanırım kasılmak için. Kaç level artar dersiniz?

• Öncelikle normal seviyede bu kadar zorlanmaman gerek. Yerden düşenlerle bile bitirebilmelisin normal seviyeyi. İkinci olarkata Demon Hunter savunması zayıf olan bir karakterdir. Önerim public game e girip publicten oynaman. Hem daha fazla exp alırsın hem questleri daha iyi yaparsın.
  • Jinakuma kullanıcısına yanıt
    Public Game e daha önce girmedim ne özelliği oluyor?

• Hocam public game de başkaları ile oynuyorsun. Max. 4 kişiye kadar beraber ilerliyorsunuz. Publicte oynarsan daha fazla experience gain ve gold drop alırsın. başta oyunu başlatmadan public games de ordan questini seç seni bir servera yerleştiriyor oyun. serenity#2943 ekle online olduğumda sorularına cevap vermeye çalışıyım. (Bazen exp run da olduğumdan geç cevap verebilirim.)
  • Tamam bilgisayara ilk geçtiğim zaman ekleyeceğim sizi zaten sadece haftada 1gün bilgisayara oturuyorum.

• mp3 mp5 falan diyorlar, acaba oyuna yeni başlayan biri nasıl bi tercih yapmalı?

• Omara kullanıcısına yanıt
    mp0
  • Bu mpler nedir acaba bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.