Şimdi Ara

Zorluya 6s batarya değişimi için gelmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi zorlu center içindeyim garantili olan 6s bataryamı değiştirmek istediğimi söyledim stoklarında olmadığını yetkili servise gitmemi söylediler.Boşuna gelmeyin

• teşekkürler, tamda zorluya 6simin bataryasını değiştittirmeye gidiyordum
  • bende zaman kolluyordum da bu 6s lere noldu arkadaşlar.bataryalar çöktü resmen
  • karadenizyapi K kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmadı. Üst modellere geçmenizi istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle ocak itibariyle pil kampanyasının bitmesi sonucu herkes bu ay telefonunun bataryasını değiştirtmek istediğindendir. eğer zorludan alınmışsa cihaz yasal olarak herhalde onların sorumluluğunda. zorludan almışsanız kabul etmezlerse onlardan bir yazı isteyin ve o yazıyla size hizmet vermeyi reddettiklerini gerekçe göstererek tüketici mahkemesine başvurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 6s inde pili error vermeye başladı. Yarın arayacaklar. Bakalım yakınlardakiler değiştirecekler mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün 6s için,apple ile görüştüm,bana en yakın 6 adres verdiler 3 tanesi bursa 3 tanesi istanbul idi

Apple akasya randevu alayım,onlar randevulu çalışmıyor gidip yerinden randevu almanız lazım dedi,neyse bana firma adreslerini attılar.
    4 yeri aradım 1 tanesi stoklarımızda yok 1 ayı bulur,o sürede telefon bizde kalacak dedi,birde apple talimat gereği pil değişiminde vs telefonu sıfırlıyormuş,aradğım yer,buraya gelip konu teknik servis ile görüşmemi istediler.
    Diğer 3 tanesi buraya gelip elimizde batarya varmı diye görüşmeniz lazım diye söylediler,ne yani yalovadan bursaya 140 km git gel yada istanbula idoyla gidip elinizde batarya varmı diye sorup yoksa gerimi döneceğim dedim,sistem bu şekildeymiş
    2 tanesinide aramadım artık onlar ne diyecek bilmiyorum.
    Şuana kadar yaşanan olay tamamen komedi.
    2.el temiz batarya bakıyorum kendim takacağım.
    bu ürünün orjinal olduğunu yurtdışından geldiğini belirtiyor,böyle birşey mümkünmüdür
    urun.n11.com
    %100 Apple İphone 6s Batarya Pili - Pil Sağlığı %100 - n11.com
    https://urun.n11.com/batarya/apple-iphone-6s-batarya-pili-P274148066

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 23 Aralık 2018; 0:33:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ellerinde olsa bile erteliyorlar. Uyguna aldıkları pili 500 liraya kitleme derdindeler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.