Şimdi Ara

zortar a dikkat allah belasını versin.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 gün önce zortar nasıl biri diye sorulan sorulara maaşallah dh iyi cevaplar vermiş..evet yapmaz diyen arkadaslar bi adım öne çıksın xD..

@zortar nerdesi yaw,dh den demi koptun xD

• Birşey anlamadım yahu takas işinide forumda kötü bir noktaya getirmeyin artık tanımadığınız güvenmediğiniz kişilerle takas yapamayın offf bende takas yada char satacam böyle konular benide baya etkiliyor.
  • evet geldim şimdi ben zortar arkadaslar sin2018 abidede numaram vardır zaten burdan anlıyabiliriz öncelikle forum hesabım msn im ve facebook hesabım hacked şimdi bu olayların savunmasına gelince

1- ben o arkadasın gösterdiği msn yi tanımıyorum
    2-o gösterilen msn deki çar zaten benim kendi çarım (adamın ismi _SheR benim çarımın adı)
    3-grecee de bana sun setli çar verselerde takas etmem
    4-sin2018 abiye zaten ben bi takas teklifide yapmıstım
    5- forumdakiler msn adresimden bi teklif gelirse kabul etmeyin geri almaya çalışıyorum arkadaslara danısıcam
    6-ben zaten aracılık işi yapmam sadece çar satarım :S
    7-o cevap veren arkların hepsi benim arkımdır ben bi arkadasa msj bile atmıstım cevap versin diye :S ama ben aracılık olayını filan bilmiyordum çünkü 120 kişi filan sadece netten arkadasım var msn de ve çoğuyla takas ve satıcılık için görüştüğümden onlardan biri olarak düşündüm
    8- sizinde msn nizi çalabilir facebook unuzu ve dh üyeliğinizide hepsini sakın aynı şifre koymayın giriş adımı bilseydi eminim çara da giricekti kimsenin cam teklifini kabul etmeyin
    9-bi arkadas demiski zortar hırsızdır nukeri çaldı demiş ona cevabım evet eğer çalmaksa çaldım arkadastan çalınan çarı gs sini biliyordum veren kisiden gs de almadım sadece girip takılmam için vermişti bende fırsatı kaçırmayıp çaldım ama gs yi bana veren gerçek sahibi dediğini yapmadı bende çarı onada vermedim ;)
    10-yanıtlamamı istediğiniz yada daha kanıtlamam gereken birşey varsa artık bu hesaptayım yeni msn açtım herkesi değil ama ilgileri eklicem isteyenler pm atabilir
    11- istemedende çar çalınma olayına neden olduğum için özür dilerim ben bu forumda 3-4 çar satıp takaslar yaptım adımı soyadımı yerimi bilenler vardır buna rağmen böle şeylere karısacak kişi değilim

• Böylelerini bi elime geçirsem yapacağımı biliyorumda bunun öteki tarafıda var aile terbiyesi görmemiş kişiliksiz insan acısı çıkar elbet.

@kinguang

Senin adına üzüldüm kardeş geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 24 Aralık 2008; 8:25:25 >
  • Ben demiştim zart zurt diye isimlerden korkun diye
  • Galatasaray beşiktaş maçının olduğu gün bana msnden sürekli bu konuya beni tanıdığını güvenilir olduğumu yorum yaparmısın felan dedi baya ama beni burdan sadece char için eklediğinden tanımıyorum ve bi yorumda yazmadım tanımadığın birisine neden kefil olunurki.
    Geçmiş olsun ama benim dikkat ettiğim kadarıyla sürekli bu işi yapan 3 4 kişi var onlarla yapın aracılığı başkalarına burda konu açıp güvenilirmi demeyin 50 tane hesap açar yada arkadaşlarına güvenilir dedirtir şekil a da olduğu gibi
  • Kime güveneceğimizi bilemiyoruz artık....
  • Bende tanırım çok iyidir.Kimsenin ruhu duymadan çok iyi halleder bu işleri
  • nabaLım şerefsizin tekiymiş ama hekresin güvenini kazanmış forumda galiba bazı yıldızlı arkadaşlarda güvenebilrisiniz diyince bende güvendim aslında bi tek mucahit abiye guvenmeliydim ona söledim ben kimseye guvenemem dedi ordan inanmalıydım bana cep numarasınıda verdi bide cep numarasınada çağrı at dedi tell yanımda yok dedi bende attım o kişi aradı sora beni sen kimsin kardeşim çağrı filan atmışsın dedi ....v vs neyse sağLık olsun önemli olan giden mal olsun ama ben emek çalınması kul hakkı yenmesidir öbür tarafta görüşmek üzere ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Ben burda kimsenin avukatı değilim yanlış anlamayın
    Fakat senin dediğin şahsın "sher" isimli diyorsun msn adresi mafya_545454@hotmail.com , resimde bu gözüküyor.
    ama benim bildiğim sinan'nın msn adresi bu değil.
    Gerçek adresi bu by_themaniactwo@hotmail.com
    Size neden farklı bir msn adresi verdi ki_?
    kendini savunması için bir şans verin bakalım ssleri göstersin olay nedir ne değildir görelim eğer kendini savunmaz ise zaten herşey belli olur.

evet geldim şimdi ben zortar arkadaslar sin2018 abidede numaram vardır zaten burdan anlıyabiliriz öncelikle forum hesabım msn im ve facebook hesabım hacked şimdi bu olayların savunmasına gelince

1- ben o arkadasın gösterdiği msn yi tanımıyorum
    2-o gösterilen msn deki çar zaten benim kendi çarım (adamın ismi _SheR benim çarımın adı)
    3-grecee de bana sun setli çar verselerde takas etmem
    4-sin2018 abiye zaten ben bi takas teklifide yapmıstım
    5- forumdakiler msn adresimden bi teklif gelirse kabul etmeyin geri almaya çalışıyorum arkadaslara danısıcam
    6-ben zaten aracılık işi yapmam sadece çar satarım :S
    7-o cevap veren arkların hepsi benim arkımdır ben bi arkadasa msj bile atmıstım cevap versin diye :S ama ben aracılık olayını filan bilmiyordum çünkü 120 kişi filan sadece netten arkadasım var msn de ve çoğuyla takas ve satıcılık için görüştüğümden onlardan biri olarak düşündüm
    8- sizinde msn nizi çalabilir facebook unuzu ve dh üyeliğinizide hepsini sakın aynı şifre koymayın giriş adımı bilseydi eminim çara da giricekti kimsenin cam teklifini kabul etmeyin
    9-bi arkadas demiski zortar hırsızdır nukeri çaldı demiş ona cevabım evet eğer çalmaksa çaldım arkadastan çalınan çarı gs sini biliyordum veren kisiden gs de almadım sadece girip takılmam için vermişti bende fırsatı kaçırmayıp çaldım ama gs yi bana veren gerçek sahibi dediğini yapmadı bende çarı onada vermedim ;)
    10-yanıtlamamı istediğiniz yada daha kanıtlamam gereken birşey varsa artık bu hesaptayım yeni msn açtım herkesi değil ama ilgileri eklicem isteyenler pm atabilir
    11- istemedende çar çalınma olayına neden olduğum için özür dilerim ben bu forumda 3-4 çar satıp takaslar yaptım adımı soyadımı yerimi bilenler vardır buna rağmen böle şeylere karısacak kişi değilim

• Ne diyelim hıyarın tekiymiş bir oyun için kul hakkı yemek...Düşündürücü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Ben burda kimsenin avukatı değilim yanlış anlamayın
    Fakat senin dediğin şahsın "sher" isimli diyorsun msn adresi mafya_545454@hotmail.com , resimde bu gözüküyor.
    ama benim bildiğim sinan'nın msn adresi bu değil.
    Gerçek adresi bu by_themaniactwo@hotmail.com
    Size neden farklı bir msn adresi verdi ki_?
    kendini savunması için bir şans verin bakalım ssleri göstersin olay nedir ne değildir görelim eğer kendini savunmaz ise zaten herşey belli olur.

Bende ekli olan msni by_themaniactwo@hotmail.com adresiydi ve o akşam sürekli konuma yorum yapıp güvenilir olduğumu yazarmısın deyip durdu.
    Yani bana pek akıllıca gelmiyo kimse kusura bakmasın yap yap ondan sonra msnim hacklendi de.
    Madem msnin facebook vs. hacklendi 3 gündür nerdeydin forumu üyelik olmadan da okuyabiliyosun ozaman bu konuyu görünce uyarabilirdin arkadaşı. Hem senin dediğine göre bana msj atan hackerdı ama nerden biliyo donanımda üyeliğimin olduğunu msn nickimde sadece adım yazar silkroadla alakalı bişey kullanmam.

Bu dünyanın çivisi çıktı kardeşini öldürüp 1 ay sandıkta saklayanlar çocuğunu doğrayanlar varken bu yapılanlar basit kalıyo ama nedense son zamanlarda çok fazla arttı.Artık aileler çocuklarına dürüst olmayı değil böyle şeylerimi öğretiyo naapıyo bu kriz tayyipinde dediği gibi psikolojik bozmuş milletin aklını

• sinanın böyle birşey yaptıgına inanmıyorum ::|
  • benı niye engelledın peki msnden sinan senı tanıyanlar yerini bilenler kimler banada versene adresini veya bilen varsa gercek telefon numarası bile yeter ben bulurum adi şerefsizi...
  • madem delikanlısın madem ben haklıyım ben kimsenin oyununu çalmadım haram yemedim ben müslümanım benim allah korkum var diyosun peki sana şunu söyleyeyim Allah şahidim olsunki sen charımı çaldın eğer ben yalan söylüyorsam öbür tarafta cennet yüzü görmeyeyim bu kadarda büyük yemin ediyorum hadi sen çıkta söle bakalım bunları o zaman tamam dicem zaten allahsız dicem sana öle dersen konuyu kapatıcam o kadar delikanlıysan bana açık adresini ver hadi yemin et dediğim gibi millete burda hala kendini güvenilirmiş gibi gösterme allahsız kitapsız seni...
  • Şimdi bu güven oyu konusunu açan kişi sinan mı yoksa hackleyen kişi mi_?
    Ve bu konu Sinan'ın aracılığa uygun olup olmadığı için mi açıldı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 25 Aralık 2008; 4:16:16 >
  • walla sinan benim charımı çaldı .... ve bundan sonra kimsenin canı yanmasın diye bende sizleri bilgilendiriyorum bundan sora belki bi kaç. kişiye aracılık yapıp çalmayıp guven sağlayabilir ama dikkat edin benim gibi 89 lvl oyununuz emeğiniz gitmesin ...
  • Sapanca anadoluda okuyo
  • bu da gösteriyor ki dolandırıcılık;mesaj sayısına,rütbeye,forum içinde tatlı sohbet muhabbetlere,kıdeme bakmıyor ve bence daha önce yapılmış takaslara bakmıyor.en iyisi elden satış.çok geçmiş olsun.
  • @kinguang
    Kardeşim şu sorulara açık bir cevap verebilirmisin.Ona göre bende bir kaç şey yazıcam.

Şimdi bu güven oyu konusunu açan kişi sinan mı yoksa hackleyen kişi mi_?
    Ve bu konu Sinan'ın aracılığa uygun olup olmadığı için mi açıldı_?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.