Şimdi bu konuda bikaç şeye açıkLık getirmek gerekiyor.Bende burda bi konu açarım işte şu kişi güveniLir mi derim ertesi gün işte şu kişi benim çarımı çaLmıştır derim.. Bi kişiye iftira yapmak ve onun ismini karaLamak koLaydır..Eğer diosan ki sinan benim çarımı hackLedi , bunu ispatLaman gerekir. Zaten sinan.ın da dedii gibi adamın msn. facebook dh fLan btün üyeLikLeri hack.Lendi .. Nerden biLebiLirsin ki böLe oLmadığını ?
POLATON ve cruel.turk ben ne biLebiLirim sizin @kinguang veya bu kişinin sözüyLe bu üyeLiği açmadığınızı ? Gir bu adam hakkında beni hakLı duruma düşürcek şeyLer söLeyin demiş oLamaz mı ?
kinguang ayrıca ispat dediim yemin etmekLe faLan da oLmaz ben ne kişiLer gördüm annesinin babasının üstüne yemin edior. O zaman takas işLerinde aracıya gerek kaLmasın her iki tarafta yemin etsin werin biLgiLeri oLsun bitsin ?
Eer burda yorum yapıcaksanız sinan hakkında bunLarı ispatLayarak söLein ki inandırıcı oLsunLar ...
Sinanın msni ve DH'si hacklendiyse yenibir üyelikle buraya gelebilir ve gerekli açıklamayı yapablir...
@Çarı çalınan kişi Adam sapanca anadoluda okuyor...Git kır ağzını burnunu olsun bitsin...
sanırım yapmış acıklamasını da charı soyan bi fake galiba..yada sinanın dh ve facebook msn sifresini çalan kişiyle aynı adam...
@orj sinan;
büyük ihtimalle cafeden filan oturdugun makinede key log olabilir.eğer cafeden girmediysen cok ilginc bir durum
quote:
Orjinalden alıntı: Canhatti
Şimdi bu konuda bikaç şeye açıkLık getirmek gerekiyor.Bende burda bi konu açarım işte şu kişi güveniLir mi derim ertesi gün işte şu kişi benim çarımı çaLmıştır derim.. Bi kişiye iftira yapmak ve onun ismini karaLamak koLaydır..Eğer diosan ki sinan benim çarımı hackLedi , bunu ispatLaman gerekir. Zaten sinan.ın da dedii gibi adamın msn. facebook dh fLan btün üyeLikLeri hack.Lendi .. Nerden biLebiLirsin ki böLe oLmadığını ?
POLATON ve cruel.turk ben ne biLebiLirim sizin @kinguang veya bu kişinin sözüyLe bu üyeLiği açmadığınızı ? Gir bu adam hakkında beni hakLı duruma düşürcek şeyLer söLeyin demiş oLamaz mı ?
kinguang ayrıca ispat dediim yemin etmekLe faLan da oLmaz ben ne kişiLer gördüm annesinin babasının üstüne yemin edior. O zaman takas işLerinde aracıya gerek kaLmasın her iki tarafta yemin etsin werin biLgiLeri oLsun bitsin ?
Eer burda yorum yapıcaksanız sinan hakkında bunLarı ispatLayarak söLein ki inandırıcı oLsunLar ...
ben ne bu konuyu açanı tanırım ne de sözü edilen şahısı yakından tanırım sadece o gün hakkında bildiklerimi söyledim.Ama bi bakarsan benim profile görebilirsin sanırım yeni üye olmadığımı sadece gereksiz yere post kasmıyorum silkroad bölümüne giriyorum. Burası forum ozaman sen yazılan hiçbişeye inanma altında kanıt sunulmadığı müddetçe. Bi üyelik açıp bi msj yazıp tekrar kaybolmuş bi arkadaş ben haklı olsam hakkımı yediklerini düşünsem 1000 tane mesaj atardım bu konuya.Neyse olan olmuş zaten
ortalık karışmıs
quote:
Orjinalden alıntı: xsinanx
[b]evet geldim şimdi ben zortar arkadaslar sin2018 abidede numaram vardır zaten burdan anlıyabiliriz öncelikle forum hesabım msn im ve facebook hesabım hacked şimdi bu olayların savunmasına gelince
Bu Cümleden anlaşılıyor charı çaldığı.yazık vallaha hep aynı bahaneler ay msnimde hacklendi ben değildim forum üyeliğimde gitti zar zort ....Nicki gibi Zortlamış
Charı çalınan arkadaşa geçmiş olsun.
ben bursa osmangazi garaj6 altında oturuyorum adım onur isteyen varsa buyursun gelsinb misafirim olsun benım tek üyeliğim budur forumdaki ...yeminle filan olmaz diyosun o zaman oda etsin tamam ben bi şey demiyeceğim ondan sonra ... neyse bu konu kapansın ben sadece son söz olarak şunu sölylüyorum bu adama ben iftira atıyorsam yarın öbür gün ewlendiğimde allah karımdan çocuklarımdan çıkarsın....ama o benim charımı çaldıysa bende bu bedduaları ona gönderiyorum .....
Valla Sinan'a, herkes " güvenilirdir " yazmış; ama Sinan affetmemiş.
valla kardes bende sin2018 gibi düşünüyorum kimsenin avukatlığını yapıcak halim yok adam bana çar satmışlığı var zaten dolandırıcı olsa o zaman banada yapardı ki gerçektende ne msn ye giriyo nede face açıyo hoş bilemem ne olmustur ne bitmiştir ama işin şaşırtıcı yanı _SheR sinanmıs ve onun sana dediği eğer çardan sana pm geldiysem ben çaldım demiş kardes seni kazıklamıslar çünkü sinan dolandırmıs olsaydı çarın içinden sana istediğini yazıp yollamıs olurdu yada pm atardı benim düşüncem bu :S
quote:
Orjinalden alıntı: fahrettin89
Kendisiyle baya bir süredir muhabbetim var.Daha bir yanlışını görmedim.
Burdan kesinlikle güvenilirdir anlamı çıkıyorsa bilemiyorum.Ben sadece gördüğümü söyledim
adaş sinan denilen zortar beni dolandırdı çünkü ben takasu yapmadan onun msnsi zaten bende eklıydı ve ben dedimki senin zortar olduğunu nerden bilicem dedim ben konu açtım başta buraya güvenilirmi diye sora dedimki ona altına msnni yaz dedim zortarın senin olduğuıunu yanı bu msnnin senin olduğuna inanayım dedim oda yazdı yani ortada karışıklık yok varsa cesareti zaten karşıma çıksın ama ben son sözümü söledim çok büyük beddua ettim allah annesinden sevdiklerinden çıkartsın bi oyun için hayatımda ilk defa beddua ettim allah binbir belasını versin konuda kapansın ....
zortar ayıp etmiş daha ne diyeyim.
yazık valla..ne emeklerle alınıyor yada kasılıyor o çarlar.Hiç mi vicdanınız sızlamıyor.. Bu yaptıklarının yanına kalacağını mı zannediyorsun bir gün senin rın çalınınca sen ne hissedeceksin acaba. çar takas veya satış işini herzaman elden yapın..
banlandı zaten..
bende elden yapıcam bundan sora isterse full sunlu desinler ilk o versede kabul etmicem nerdeyse bu kadar bıktım oyundan zaten 2 charım vardı 1 tane olsaydı o gitmiş olsaydı bırakırdım oyunuda ölesine içim buruk oynuyorum allah bölelerinin belasını verirs zaten ...
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun , konuyu takip ediyorum . Bu adamın dediklerine bikere akıllı olan adam güler (Sinan için söylüyorum) , yok neymıs dh uyelıgım facebook um , msn adresim hacklendi , okadar kolay hacklense bız nıye hala bı msn veya facebook sahibiyiz ki ...
Neyse bunlar hikaye , geçmiş olsun benimde başıma geldi , MELİH için güvenlir dediler charımı çaldı , Söke söke aldım o ayrı mesele ama itemler uçmuştu neyazıkki . Tekrar geçmiş olsun bende öğrenciyim biriktirdigin paraya yazık
Ayrıca bi tavsiye oyuna kaptırma zaman kaybı boş iş
Aracı olmadan yapman büyük bir hata geçmiş olsun.
saoLun..
quote:
Orjinalden alıntı: kinguang
saoLun..
Her ne kadar emeğinde gitmiş olsa o kadar beddua ya değer mi?Oyun netice de
quote:
Orjinalden alıntı: HeaVen eviL
quote:
Orjinalden alıntı: kinguang
saoLun..
Her ne kadar emeğinde gitmiş olsa o kadar beddua ya değer mi?Oyun netice de
emek veriorsun kardeş kul hakkına girer bir nevi bize hocamız derdi msnden yazdıklarınız girdiniz siteler hepsini allah görür derdi bilemiorum artık arkadaşa geçmiş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme