Şimdi Ara

Zorunlu İngilizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı 4 yıllık fakültelerde "Bir yıl süreli zorunlu İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık sınıfı, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir. İngilizce yeterlik sınavını başaranlar doğrudan birinci sınıfa alınırlar." koşulu var.Yani 5 yıl mı okunuyor bu fakültelerde?

• Kimse bilmiyor mu :S
  • Güncel...
  • abicim önce 1 yıl hazırlığa gidiyorsun 1 yıl boyunca sırf ingilizce görüyorsun. Eğer hazırlığı başarıyla bitirirsen ki neredeyse herkes bitiriyor, bölümüne geçersin orada da 4 yıl eğitim görürsün böylece 5 yıllık bir eğitim hayatın olur. Bunun neresini algılayamadın çok merak ettim ayrıca?
  • Peki son bir soru:İngilizce yeterlik sınavı üniversiteye başlamadan mı yapılıyor yoksa hazırlık sınıfı sonunda mı yapılıyor?
  • Güncellll
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo009

Peki son bir soru:İngilizce yeterlik sınavı üniversiteye başlamadan mı yapılıyor yoksa hazırlık sınıfı sonunda mı yapılıyor?

başta da sonda da yapılır. başındaki seviyelere göre sınıflandırmak için sondaki mezun etmeye yeter bilgi seviyesi var mı diye.
  • 5 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyurtseven -- 2 Ağustos 2012; 17:42:56 >
  • O zaman mesela benim ingilizcem çok iyi.Üniversiteye başlamadan yeterlik sınavına girdim ve kazandım.Hazırlık okumadan direkt 1. sınıftan mı başlıyorum?
  • Valla bak bu son.Şu son sorumu da cevaplayın defolup gideceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo009

O zaman mesela benim ingilizcem çok iyi.Üniversiteye başlamadan yeterlik sınavına girdim ve kazandım.Hazırlık okumadan direkt 1. sınıftan mı başlıyorum?

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.