Şimdi Ara

Zorunlu stajda ücret vermek zorunlu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar, ben 2. sınıf yazında zorunlu stajımı özel şirkette yaptım fakat bana hiç bir ücret ödemediler. Zorunlu staj için asgari ücretin 1/3'ünü ödemek zorunlu değil mi? Keyfine göre ödememe hakkı var mı yoksa benim paramın üstüne mi konuyorlar? Gönüllü staj yapmadım sonuçta.

• Normal şartlarda zorunlu. Sözleşme vs yapmadın mı?

• Reborned kullanıcısına yanıt

Stajı okulun hastanesinde yaptım bu yüzden sigortamı vs okul halletti. Sözleşme imzalamadım.

• stajda maaş verilmesi zorunlu diye biliyorum. diğer arkadaslarınla konuş, okul yönetimi ile konuş, staj yaptıgın yer ile konus en son. eger herkes alıyorsa ve sana veilmemiş ve verilmeyecek ise okul yazı yazsın, senin hakkını savunsun. bunu yapmaları için okula dilekce ver.

rektörlük makamına

şu tarihler arasında şurada zorunlu.. stajımı yaptım. fakat sahsıma herhangi bir ücret ödenmedi. konu ile ilgili gerekli iş ve işlemlerin tarafınızca takip edilmesinden dolayı firmaya tarafıma yaptıgım staj karsılığı ücretin ödenmesi için gerekli başvurunun yapılması hakkında geregini arz ederim.

hiç olmadı, adliyeye git, tüm bilgisizlik ve saflıgını sonuna kadar kullan. abi ben stajerim slişkaeyetci olcam ama nepacam bilmiyorum de. seni yönlendirsinler.  :D

• Stajyer maaşı, 2024 yılında net asgari ücretin 1/3'üne tekabül eden aylık 5.100,64 TL’dir. Bunun her ay size ödenmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defter imzani aldiysan sikayet et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SGK da staj yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.