Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
5
Favori
3.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burası 250 tl migros çeki veriyormuş bugün tekrar görüştüm

@qtenplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_10 -- 21 Eylül 2022; 19:57:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye mesaj alımına kapalı diyor.

aynen, aradım, mesai saati dışıydi, yarın tekrar deneyecem [sm=super.gif]

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Pardon kapatmışım açmayı da bulamadım Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli  umarım yardımcı olurlar

• kartal_10 K kullanıcısına yanıt
    Sigortaladim mi 250 çek veriyormuş?

Bir de bulduğum bir kampanya daha var.
    www.sigortaladim.com
    Yol Yardım Hizmeti
    https://www.sigortaladim.com/yol-yardim-hizmeti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Hayır hepiyi sigorta bein connect ya da dilersen 250 tl migros çeki veriyor

• kartal_10 K kullanıcısına yanıt

Trafik sigortası yaptırmak için Hepiyi Sigorta firmasına mesaj bırakarak arandım görüştüm 1 aylık Blu tv veriyoruz dediler yaptırmadım. 5 dk sonra tarafıma tekrar dönüş yapılarak 100 TL migros hediye çeki teklifi sundular kabul etmedim. Pek etik Bulmadım Firmayı tutarsızlığını . Zaten sigortam net 75 tl migros çeki veya 75 tl shell yakıtı veriyor hiç olmassa ne olduğunu biliyorsunuz sana farklı diğerine farklı öneri sunmaları etik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanim -- 22 Eylül 2022; 9:41:9 >
  • serkanim kullanıcısına yanıt

bana da 100 migros çeki verdiler, sigortam.net 3400 çıkartmışti, sigortaladim da aynı fiyat, burası 3000 + 100 tl migros

• Trafik sigortası 3 gün önce 2200 e HDI sigorta dan yaptırdık daha ucuz varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanim kullanıcısına yanıt
    Bence hepsi aynı bunların,sigortam.net'e de bir işiniz düşsün bakalım ortada yoklar.,..herşey poliçeyi kesene kadar.

Bu arada bugün yine trafik sigorta primlerine zam gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Eylül 2022; 14:44:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sigorta acentesi olarak yazayım arkadaşlar

poliçenizi mutlaka acentenizden alın, hasarda vs muhatap bulamıyorsunuz..

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Acente tarafında herhangi bir hediye olmuyor maalesef. Destek konusunda haklısınız özellikle sigortam net gibi yerlerde güvenimiz çok sarsıldı Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli 

• bu hepiyiden teklif alanlar nasıl alıyor tam olarak, müşteri hizmetleri numarasını aradım teklif verme gibi bir şey yok poliçe kaza sağlık işlemleri diyor , site üzerinden almaya çalıştım şöyle bir hata verdi ;

Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli

• bu arada online firmalardan teklif alırken karar vermeden önce detaylara dikkat edin, misal bana en uygun teklifi sigortam.net vermişti ama indirimli fiyat olduğunda hediye çekleri devre dışı kalıyor, sigortaladim.com ise aynı firmaların teklifi 200-300 daha fazla fakat hediyesi çoktu (egsoz emisyonu migros çeki çekici hizmeti) , geçen hafta İstanbul'dan rastgele bir acente ile görüşmüştüm kartla ödemede karta yüzde 5 iade havalede ise direk yüzde 5 indirim yapıyoruz demişlerdi, burada kaç tane sigortacıya sordum adamlar 10 lira indirim yapmıyor abi biz 20-30 lira karla çalışıyoruz diyorlar, şöyle bakınca mantar gibi her sokakta sigortacı var bim a101 ve şoktan sonra en çok sigortacı vardır memlekette ve kazancı bu kadar düşükse niye yapıyorsun o zaman denilebilir , geçen sene misal ethica çatır çutur piyasayı kırdı bu sene en pahalı tekliflerden birisini ethica veriyor, çok saçma bir sektör bu sigortacılık lanet olsun şunu mecbur kılıp her sene şu stresive soygunu yaşatanlara

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.