sbm'den teklif aldığımda uygun fiyat veren firmalara tek tek girip baktım, hepiyi'den teklif alırken bein connect spor paketi hediye ettiğini gördüm. detay sayfası yok, pek anlamadım o yüzden almadım, call center tabi peşime düştü arayıp bilgi verdi 3 aylık web+app+tablet taraftar paket veriyormuş istediğin zaman kullanım başlatılıyor dediler. Migros çeki de var gibi bişiler anlattı ama oraları dinlemedim :D Şu devirde yine hiç yoktan iyidir, ılık fırsat edit: www.hepiyi.com.tr ( link eklemeyi unutmuşum :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_10 -- 21 Eylül 2022; 9:55:45 > |
Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli
-
-
daha 1 saat önce yaptım, bana hediye çıkarmadı
ben de sbm 'den gittim oraya. en ucuzu bunlar. piyasaya yeni girmiş. ümraniye merkezli.
edit= doğan holding firması sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Eylül 2022; 22:2:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@mahmut716 hocam sizin teklif kaç paraydı? sanırım bir limit üzerine çıkıyor olabilir. aynen doğan holdingin yeni firmasıymış
-
3000
İyi güzel de İstanbul'da 0 yetkili servis var. Trafik sigortası için düşünülür de kasko için sakıncalı
sigortaladım. com a yaptırsaydın 150 tl opet alırdın, 3 aylık çok az
-
bugün aynı firmadan bende sigorta yaptırdım ama bende hediye çıkmadı.
-
Ek olarak sigortaladim egzoz gazı emisyon ölçümü de veriyor (110₺ civarı ederi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortalım.com da hepiyi sigorta çıkmıyor. Hepiyi ile sigortaladım arasında s yaklaşık 200 tl fark var. Hepiyi daha avantajlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepiyi ne yaf, töbe est:D neyse 1 ay önce en uygunu orada bulmuştum iyice araştırırım günlerce, kaskoyu da sigortamnette yaptım hangisi avantajlı ise oraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 21 Eylül 2022; 9:4:15 > -
bu firma orada yoktu @Tomcruise55555 hocam, sbm de burası diğerlerine göre avantajlıydı
-
Bu hediye dediklerinizin hepsini zaten maliyete katıp üstüne karını koyup veriyorlar. Hediye olayına pek kanmayın. Tabi en ucuz teklifte varsa o zaman hediyeymiş gibi düşünülebilir çünkü başka alternatifi yok.
-
1400 e sigorta ,3200 e kasko buluyorsan gönder hocam :D
-
fiyatları iyice karşılaştırınca anlıyorsun hocam, uygun fiyatın üstüne hediye bile alırsın, kaskoyu 1 ay - 20 gün önce yaptırın yoksa fiyat acayip şişer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 21 Eylül 2022; 9:49:36 > -
sigorta yaptırmadan önce burdan sorgulayın arkadaşlar, tüm sigorta şirketlerinden fiyat alın küçükten büyüğe sıralayın. resmi site
daha sonrahttps://www.sigortaladim.com/ gidip bu fiyatları söyleyin yardımcı oluyolar.
kampanyaları çekici hizmeti hediye ediyo araç belli yaşa kadar. birde egzos emisyon tanımlıyo bedava. kampanyalar bölümünü inceleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 2 ay evvel yaptırmıştım 1 yıllık bein connect üyeliği hediye aldım.Eğlence paketi
-
Fibabank mobil, trafik sigortasında sompo sigorta %5 nakit iade+ kredi faizinde indirim sağlıyor.(benim sbm'den aldığım en düşüğünü bu sundu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 21 Eylül 2022; 14:20:43 > -
adamlardan poliçe almak için 5 kere aradım 10 dk bekledim acan yok ybaşımıza bile gelse arasak hiç ulaşamayız bu sigortaladımdan korktum bedavada olsa almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telekom prime dan alınacak kodla sigortam nette trafikte 80 kaskoda 130 indirim yapıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kedi evi ücretsiz evidea
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- disney 3 ay 45 tl
- temu iade nasıl yapılır
- shell yağ değişimi
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X