Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
5
Favori
3.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sbm'den teklif aldığımda uygun fiyat veren firmalara tek tek girip baktım, hepiyi'den teklif alırken bein connect spor paketi hediye ettiğini gördüm.

detay sayfası yok, pek anlamadım o yüzden almadım, call center tabi peşime düştü Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli  arayıp bilgi verdi 3 aylık web+app+tablet taraftar paket veriyormuş istediğin zaman kullanım başlatılıyor dediler. Migros çeki de var gibi bişiler anlattı ama oraları dinlemedim :D

Şu devirde yine hiç yoktan iyidir, ılık fırsat Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli 

edit: www.hepiyi.com.tr ( link eklemeyi unutmuşum :)

Zorunlu Trafik Sigortası & Bein connect hediyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_10 -- 21 Eylül 2022; 9:55:45 >

• daha 1 saat önce yaptım, bana hediye çıkarmadı

ben de sbm 'den gittim oraya. en ucuzu bunlar. piyasaya yeni girmiş. ümraniye merkezli.

edit= doğan holding firması sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Eylül 2022; 22:2:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mahmut716 hocam sizin teklif kaç paraydı? sanırım bir limit üzerine çıkıyor olabilir. aynen doğan holdingin yeni firmasıymış

• kartal_10 K kullanıcısına yanıt
    3000

• İyi güzel de İstanbul'da 0 yetkili servis var. Trafik sigortası için düşünülür de kasko için sakıncalı

• sigortaladım. com a yaptırsaydın 150 tl opet alırdın, 3 aylık çok az

• bugün aynı firmadan bende sigorta yaptırdım ama bende hediye çıkmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

Ek olarak sigortaladim egzoz gazı emisyon ölçümü de veriyor (110₺ civarı ederi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sigortalım.com da hepiyi sigorta çıkmıyor. Hepiyi ile sigortaladım arasında s yaklaşık 200 tl fark var. Hepiyi daha avantajlı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamir84 kullanıcısına yanıt

hepiyi ne yaf, töbe est:D neyse 1 ay önce en uygunu orada bulmuştum iyice araştırırım günlerce, kaskoyu da sigortamnette yaptım hangisi avantajlı ise oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 21 Eylül 2022; 9:4:15 >

bu firma orada yoktu @Tomcruise55555 hocam, sbm de burası diğerlerine göre avantajlıydı

• Bu hediye dediklerinizin hepsini zaten maliyete katıp üstüne karını koyup veriyorlar. Hediye olayına pek kanmayın. Tabi en ucuz teklifte varsa o zaman hediyeymiş gibi düşünülebilir çünkü başka alternatifi yok.

• kartal_10 K kullanıcısına yanıt

1400 e sigorta ,3200 e kasko buluyorsan gönder hocam :D

• DreamSs kullanıcısına yanıt

fiyatları iyice karşılaştırınca anlıyorsun hocam, uygun fiyatın üstüne hediye bile alırsın, kaskoyu 1 ay - 20 gün önce yaptırın yoksa fiyat acayip şişer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 21 Eylül 2022; 9:49:36 >
  • sigorta yaptırmadan önce burdan sorgulayın arkadaşlar, tüm sigorta şirketlerinden fiyat alın küçükten büyüğe sıralayın. resmi site

daha sonrahttps://www.sigortaladim.com/ gidip bu fiyatları söyleyin yardımcı oluyolar.

kampanyaları çekici hizmeti hediye ediyo araç belli yaşa kadar. birde egzos emisyon tanımlıyo bedava. kampanyalar bölümünü inceleyin

• Ben 2 ay evvel yaptırmıştım 1 yıllık bein connect üyeliği hediye aldım.Eğlence paketi

• Fibabank mobil, trafik sigortasında sompo sigorta %5 nakit iade+ kredi faizinde indirim sağlıyor.(benim sbm'den aldığım en düşüğünü bu sundu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 21 Eylül 2022; 14:20:43 >
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    adamlardan poliçe almak için 5 kere aradım 10 dk bekledim acan yok ybaşımıza bile gelse arasak hiç ulaşamayız bu sigortaladımdan korktum bedavada olsa almam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telekom prime dan alınacak kodla sigortam nette trafikte 80 kaskoda 130 indirim yapıyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.