arkadaşlar bendede zotac 8800gt var benimde masaüstünde 55 lerde oyunlarda 70lerde ama anca 5 dk oynayabiliorum oyunları bütün oyunlarda donuor sizi sölim bence zotacta kesinlikle bir problemler var üretiminde ben ne yaptıysam olmadı rivadan ayarladım fanını sora sürücülerini değiştirdim yok olmuyor şimdi götürsem aldğım yere ne dicekler çok merak ediorum çünkü dicekler kart çalışıor sora bana geri vercekler ben zotacı değiştrimeye karar verdim ama siz ne dersiniz yapcak bişi kaldımı sizcee!!!!!!!
kardeş öyle hemen kartı karalama. kasanın içindeki hava akımının iyi olması lazım. buna dikkat et. hava sogutma bölümüne bi bak derim.
arkadaşım bu nasıl bir türkçe nasıl bir anlatım,ne kelimeleri doğru yazmışsın ne de noktalama ve imla kullanmışsın.biraz özen gösterelim lütfen.
kullandığın kart iyi bir kart bence başka bir sorun var,yazılımsal olabilir diye düşünüyorum.format atıp yeni bir başlangıç yap derim.Tabi fatih arkadaşımızın dediği gibi hava akımını da iyileştirme yolunu deneyebilirsin.