Şimdi Ara

Zotac 9800GT 256 Bit problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende Xpertvision 8600GT 128bit ekran kartı vardı.Geçen hafta Zotac 9800GT 256 bit Snergy ekran kartı aldım.Ama hiçbir oyunu oynayamıyorum hepsininde kasma yapıyor.Hatta bilgisayarın kendisi bile yavaşladı bazen takılıyor.Ben NFS Shifti 8600de takılmadan oynuyordum bunda takılıyor.AMD5000 işlemci,4gb ram,Asus M2N-X Plus anakartım var.Önce format attım,sonra biosu son sürüme güncelledim tekrar format attım farkeden bişey yok.Bana yardım ederseniz çok ama çok sevinirim.

herkese teşekkürler şimdiden

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • dostum başka bir bilgisayara tak ve dene bakalım sorun ekran kartında mı ?
  • Takabileceğim başka bilgisayar yok dostum ama kafamı karıştıran geçen hafta 8600 ile takılmadan oynadığım oyun neden bu kartla takılıyor?Bazı yerlerde power suplly in yetersiz olabileceğini okumuştum.bu doğrumu?
  • Psu yetersiz olabilir. 256bit ekran kartları ekstra güç ile çalışır. Psu nuzun gücü ve markası nedir?
  • Valla onu bilmiyorum ama sanki alırken satan adam gerçek 350w gibi bişeyler söylemişti.akşam işten gelince kasayı sökerim bakar yazarım buraya.Birde eğer psudansa hangi psuyu önerirsiniz?hangisini alırsam sorunum çözülür?
  • Kesin psudan olabilir dersek yanlış olur. Ama yetersiz kalıyor olabilir. Öncelikle deneyerek sorunun gerçekten nerden kaynaklandığını bulmak gerekir. Boşu boşuna psu'ya para vermiş olursunuz. Belki yeni ekran kartınız arızalı olabilir. Sisteme hangi işletim sistemini kurdunuz? Onlarıda yazarsanız ona göre de yorumda bulunalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vista ultimate kullanıyorum 64bit.bugün ekran kartımı aldığım yere gidip soracağım ama onların çok fazla bilgisi yok gibi geldi bana teknik konuda.yardımlarınıza da şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • sorun psu olabilir evet tavsiyem sağlam bir marka min 450W'lık bir psu alman ama önce şu ekran kartını bir test yapabilseydin iyi olurdu dostum..(2. bölümünden uygun fiyatlı psu bulursun max:1 senelik bir ürün al , çok eski psu ses yapar ve verimliligi düşüktür..) Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

sorun psu olabilir evet tavsiyem sağlam bir marka min 450W'lık bir psu alman ama önce şu ekran kartını bir test yapabilseydin iyi olurdu dostum..(2. bölümünden uygun fiyatlı psu bulursun max:1 senelik bir ürün al , çok eski psu ses yapar ve verimliligi düşüktür..) Kolay Gelsin

• Aynı kart bende de var. Kutusunda minimum 400 watt psu yazıyor. Psu dan olabilir. Ama ekran kartını başka bir sistemde denemen lazım emin olman için.
  • Az önce aldığım yere gittim.Orda bi eleman da sizler gibi psudandır dedi.ama o bana en az 600w bir psu al dedi.onlarda ekran kartı kadar para nerdeyse:)akşama windows7 kuracam kısmetse blgisayara.sizce 500wlikbir psu yeterli olurmu yoksa daha fazla mı gerekli?windows 7yi kurduktan sonra gene yazarım sizlere durumu.teşekkürler
  • Bende Windows 7 kurulu Psu 430watt. Bir sorun yok. 500 wattlık psu alsan işini görür.
  • Sistem özelliklerini yazarak ne kadarlık psu kullanman gerektiğini sana söyleyen site vardı. Hatırlayan arkadaşlar adresi verirlerse ordan kontrol ettir bence. Ona göre almanda fayda var...

Şu adresten inceleyebilirsin...

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvershadow -- 12 Ekim 2009; 19:23:49 >
  • Peki arkadaşlar hangi marka PSU önerirsiniz?birde 500lük mü alayım?ya da daha düşük mü?bu arada işlerim dolayısı ile yükleyemedim windows 7yi maalesef.
  • Thermaltake 500w almaya karar verdim arkadaşlar siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah33

Thermaltake 500w almaya karar verdim arkadaşlar siz ne dersiniz?

Sana 2 tane Psu yazıyorum

Bu seni idare eder o.c felan yapmıyorsan işini görür. 100TL

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3308 , AOPEN 450W PASIF PFC 12cm FAN AO450-12ARMF PSU

Buda uzun yıllar işini görür seni üzmez o.c felan rahatca yaparsın... 150TL(Tavsiyem)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4023 , GLACIAL POWER 650W GP-AL650A PSU 12cm Fan

Tabi bunlar 0 dostum 60-90TL arası 550-650W psu bulursun forumda

• Ya dostum dün sipariş verdim bugün geliyor parça.thermaltake 500w 140 tl,benim eski fanı da veriyorum bana maliyeti 105 oluyor.inşallah pişman olmam senin verdiğin fiyatlar da çok güzelmiş,benim alışım iyimidir sence?yoksa gereksiz fazladan para mı verdim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah33

Ya dostum dün sipariş verdim bugün geliyor parça.thermaltake 500w 140 tl,benim eski fanı da veriyorum bana maliyeti 105 oluyor.inşallah pişman olmam senin verdiğin fiyatlar da çok güzelmiş,benim alışım iyimidir sence?yoksa gereksiz fazladan para mı verdim?

thermaltake en iyi psu markalarından biridir 140TL'ye değer için rahat olsun 500W ise işini çok çok rahat görür.. hayırlı olsun
  • Eyvallah karayell içim rahatladı şimdi:)gerçi senin 650w psuyu görünce aynı para olmasından dolayı dedim o daha iyiymiş ama buda işimi görürse yeter bana.ben zaten anlamıyorum oc'den falan.tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.