Şimdi Ara

Zotac 9800GT 256 Bit problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrah33

Eyvallah karayell içim rahatladı şimdi:)gerçi senin 650w psuyu görünce aynı para olmasından dolayı dedim o daha iyiymiş ama buda işimi görürse yeter bana.ben zaten anlamıyorum oc'den falan.tekrar teşekkürler

ne demek dostum rica ederim , senin termalteke'in verimliligi oldukca iyi en iyi psu markasından biridir zaten sıkma canını iyi bir seçim yapmışsın... zaten GLACIAL POWER 650W kolay bulunmuyor..
  • Arkadaşlar az önce thermaltake 500w taktım nfs shift ve burnout paradiseyi açtım ikisi de donuyor.Yani değişen birşey olmadı.Sıkıntı ne olabilir fikri olan varmı?
  • Hemen şundan kaynaklanıyor deyip parça değişimine gitmen hata olmuş. Keske daha sorunun kaynağını bulup ona göre tedavi uygulama yoluna gitseydiniz...
  • Kardeş imkanın varsa xp kurup dene 64bit sürücü sorunu yaşıyor olabilirsin ekran kartı bozuk olma ihtimali düşük sorun bence yazılımsal ilk olarak farklı driverlar dene olmadı xp kurup dene
  • Valla arkadaşlar bugün servise verdim parçaları aldığım yere bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah33
    Valla arkadaşlar bugün servise verdim parçaları aldığım yere bakalım sonuç ne olacak

sende daha yorumları beklemeden isler yapıon bak yukardakı yorumda adam 64 bit isletm sis. sorun yaratabilir demiş, :D
  • ben 350w gigabyte psu kullanıyorum. ekran kartım 9800gt. shift i 1152*864 çözünürlükte 75hz full AA ve full anistropic filter ile full detayda rahatça oynuyorum. bilgi olsun die söyledim. senn sorunun çözümü hakkında bi fikrm yok :)
  • arkadaşlar sorun anakarttaymış.değiştirdim 9800 düzgün çalışıyor.gerçi beklediğim kadar iyi çıkmadı görüntüler ama genede oynayabiliyorum artık oyunları.yardımcı olan herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.