Eyvallah karayell içim rahatladı şimdi:)gerçi senin 650w psuyu görünce aynı para olmasından dolayı dedim o daha iyiymiş ama buda işimi görürse yeter bana.ben zaten anlamıyorum oc'den falan.tekrar teşekkürler
ne demek dostum rica ederim , senin termalteke'in verimliligi oldukca iyi en iyi psu markasından biridir zaten sıkma canını iyi bir seçim yapmışsın... zaten GLACIAL POWER 650W kolay bulunmuyor..
Arkadaşlar az önce thermaltake 500w taktım nfs shift ve burnout paradiseyi açtım ikisi de donuyor.Yani değişen birşey olmadı.Sıkıntı ne olabilir fikri olan varmı?
Hemen şundan kaynaklanıyor deyip parça değişimine gitmen hata olmuş. Keske daha sorunun kaynağını bulup ona göre tedavi uygulama yoluna gitseydiniz...
Kardeş imkanın varsa xp kurup dene 64bit sürücü sorunu yaşıyor olabilirsin ekran kartı bozuk olma ihtimali düşük sorun bence yazılımsal ilk olarak farklı driverlar dene olmadı xp kurup dene
Valla arkadaşlar bugün servise verdim parçaları aldığım yere bakalım sonuç ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: emrah33 Valla arkadaşlar bugün servise verdim parçaları aldığım yere bakalım sonuç ne olacak
sende daha yorumları beklemeden isler yapıon bak yukardakı yorumda adam 64 bit isletm sis. sorun yaratabilir demiş, :D
ben 350w gigabyte psu kullanıyorum. ekran kartım 9800gt. shift i 1152*864 çözünürlükte 75hz full AA ve full anistropic filter ile full detayda rahatça oynuyorum. bilgi olsun die söyledim. senn sorunun çözümü hakkında bi fikrm yok :)
arkadaşlar sorun anakarttaymış.değiştirdim 9800 düzgün çalışıyor.gerçi beklediğim kadar iyi çıkmadı görüntüler ama genede oynayabiliyorum artık oyunları.yardımcı olan herkese teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme