Şimdi Ara

zotac 9800gtx+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar zotac 9800gtx+ ekran kartı aldım fakat guc kablosu sorunu yasadım. kutudan kare seklinde girisleri olan kablo cıktı powe de boyle bir soket yok yatay soketler var uygun kablo bulabilirmiyim
    ilgi ve yardımlarınıza simdiden tesekürler.

• Yanlış bilmiyorsam 2 adet 6 pin güç kablosu ile çalışıyor. İçinden çıkan kablonun resmini çekip koyma ihtimalin var mı? Ne vermişler bir bakalım.
  • kuvvetle muhtemel molex - 6pin pci donusturucusu vermislerdir ama resimleri gormek lazım tabi...
  • Normalde sende olması gereken kutu içerii aşaodaki resimdeki gibi olmalıydı.

zotac 9800gtx+

Fakat bahsettin gibiyse aşaıdaki resimde soldan sağa 2. sıradaki 8 pin molex in psu bağlantısı gibimi ?

zotac 9800gtx+

• evet arkadasım aynen dedigin gibi soldan saga dogru ikinci kablo
  • foto eklemeyi bilmedigim icin ekleyemedim.
  • Aynı ekran kartını bende kullanıyorum.Sllverstone 6 pin 2 tane olduğu için 2 sinide kullanmam gerekti.Senin powerında 6 pin yoksa sende 2 tane 6 pin olacak şekilde ayarlamalısın molexlerini.Yani resimdeki soldan 1. kablodan 2 tane olmalı.Powerın marka modelini nedir bu arada ?

Edit:Kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 21 Aralık 2008; 10:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı üzerineki 2 sokette 6 pin girişliyse ve güç kaynaından oraya uygun 1 kablo bile çıkmıosa , resimdeki soldan sağa 1. olan soketin aynısından 1 tane daha bulman gerekio ki bütün pc malzemeleri satan yerlerde bulunur, ama güç kaynaında 4 tane boşta 4 pinli soketin varmı onuda bilmiorum.
  • poweer everest atx 400 wat
  • sanırım power ımda fazladan 4 tane 6pinli soket yok dönüştürücü kullanmak mantıklı olurmu mesela 1 giriş 2 çıkış gibi
  • Hoca naptın sen. Everest 400W güç kaynağına takarsan o ekran kartını çok kötü şeyler olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: egebay35

poweer everest atx 400 wat

Power ın sorun yatabilicek 1 markaymış zaty, yeni 1 power supply almayı düşünüosan yeni modellerde ve kaliteli olanlarda en az 1 tane 6 pin ekran kartına o kablo çıkışı var.
    ozm kablo almanada gerek kalmaz, fakat kendi power ım'la kullanıcam diosanda 1. si zaty 1 az risk alıosun 2. o kablodan 1 tane illaki bulman gerekio.

Bulamazsanda soket kısmını kullanamadını kesip dieriyle birleştirebilirsin 2 soketteki kablolar aynı şekilde olmalı fln 1 az olsun mantığı çözebilio olman lazım, en basiti sarı kabloları sarılarla, siyah kablolarlada siyahları birleştirmelisin bukadar kolay fakat yapamam yada kesmek istemem dersende hiç dokunma.

/>

Electrik bantıyla bantlamak fln gerekir herhangi 1 yalıtım olmadıından emin olmak için.
    Ben olsam 1 sn. bile düşünmem keser hallederdim ama sen power supply alıcaxan yenisinde zaty olucak almıycaxanda kablo al kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 21 Aralık 2008; 12:29:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: egebay35

sanırım power ımda fazladan 4 tane 6pinli soket yok dönüştürücü kullanmak mantıklı olurmu mesela 1 giriş 2 çıkış gibi

Olur tabiki neden olmasın, fakat power ın riskli, hatta en kötü power olrk fişlenmiş 1 marka onuda belirtiim.
  • anlasıldı arkadaslar yeni bi power edinmeye calısıcam yardımlarınız için çok tesekur ederim. ayrıca butun arkadasların yeni yılı kutlu olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.