Şimdi Ara

ZOTAC EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende zotac geforce 8600gt 512 mb ekran kartı var bu kartın driverini bulamadım ve nvidia nın 9800 gt sinin driver ini yükledim ve şuan kartı nvidia olarak görüyor şimdi bu zotac la nvidia aynımı bana acil cevap verebilirmisiniz acaba??

• zotac nVidia için kart üretir ve herhangi nVidia VGA driver'ı senin kartına uyar, zaty driver güncellemelerine zotac'ın sitesinden değil'de aşağıdaki link'ten erişirsen daha güncel sürücülere hızlı 1 şekilde kavuşursun.
    Link : Nvidia Driver Page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 5 Nisan 2010; 16:41:59 >
  • ama şuan üzerinde zotac etiketi olan ekran kartının driverini kurunca nvidia olarak görüyor zotac olarak değil :(
  • Zaten üzerindeki chip nVidia'ya ait arkadaşım, zotac sadece sağlayıcı, nVidia'nın bir partneri, bir mahsuru yok öyle görmesinin.. ATI'de de durum farklı değil. Kartım MSI fakat ATI olarak gözüküyor çünkü driver'lar ortak yazılıyor, markaya özel driver'ları kendi sitesinden bulabilirsin fakat çok sık güncellenmiyor orada driver'lar. Kartından tam performans almak istiyorsan "DhanTE" arkadaşımızın verdiği linkten indirmelisin sürücülerini. Ayda 1 güncellenir genelde.
  • Bu çok normal ve öyle olması daha iyi , çünki GPU nVidia marka ve zotac'ın sürücüyle beraber çalışması için driver a eklediği gereksiz ıvır zıvırlardan kurtulmuş olursun.
  • hakkaten niye bu kadar panikledin kardeşim zotac nvidia partneridir ve o şekilde gözükmesi doğaldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.