Şimdi Ara

zotac geforce 9800 gx2 sıkıntılarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sellamalleyküm benim önceki kartım arızalandı bu kartı aldım zotac geforce 9800 gx 2 256 bt hıgh power 500 wat var şimdi bu ekrantım için yeterlimi 1 aydır kullanıyordum önce ekranım bozuldu 19 inc lcd sonrad ekran kartı karalenmeli olarak açıyor acaba 500 wat yetmiyormu ekran kartım arızalandımı yoksa sizlerden arızaların sebebi ekranrtlarımmı benim sorunum nedir sizlerden fikir alayım sanırım ekran kartımda bozuldu yine

• berkant03 B kullanıcısına yanıt
    Şimdi tam olarak anlayamadım. Bu ekran kartını daha önce kullanıyordunuz ve şimdi 19" monitörde karelenme falan oluyor öyle mi?
  • 1 konu yeterli hocam

edit:okuyorum ama anlamadım sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 1 Ağustos 2014; 21:53:20 >
  • Bende tam olarak anlayamadım. Arkadaş Psu sunun yetip yetmediğini mi soruyo görüntüde bir problem mi çıkmış tam olarak belli değil.
  • yazım yanlışlarından herhalde neyse düzeltir herhalde bizde yardımcı olmaya çalışırız

@McScriptS
  • Adam konuyu açıp kaçmış sanki
  • kusura bakmayın dügünde idim şimdi 1 cisi sıkıtm şu 500 hıgh power 500 psu var bu acaba yetersizmi geliyor çünkü bu 2 ci ekran kartım aynı ayar diyeri bozuldu buda sanki bozuldu gibi .... 2 ci olarak ekran kartım şuan karali halde bazı yerler bozuk bazı yerleri düzensiz açılırkende öyle açılıncada aacaba ekran kartımda yandımı umarım anlata bilmişimdir derdimi
  • berkant03 B kullanıcısına yanıt
    Powerin yeterli. o konuda sıkıntı yok. Ama ekran kartın açılırken görüntüde problem varsa ısıdan kaynaklanıyor olabilir. Bunu test etmen lazım. Görüntü bozulduğu sırada ekran kartının sıcaklığına bak.
  • Yav ne uzatıyonuz gardaşım herşey ortada ekran kartı pert olmuş işte zaten kaç yıllık ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden gitmişmidir ekran kartım şimdi eyerki gittiyse nasıl anlarım .. ozaman ben sizden ekran kartı tavsiyesi alacam 150 tl kadar param var
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant03

Cidden gitmişmidir ekran kartım şimdi eyerki gittiyse nasıl anlarım .. ozaman ben sizden ekran kartı tavsiyesi alacam 150 tl kadar param var

Sorunuzu anlamadim ama. Ekran kartinda sorun var ise ekran kartını çıkartıp onboarddan görüntü almaya çalışın eger hala devam ediyorsa sorun ekran kartı değildir. Monitör değiştirip deneyin birde

• baska ekran kartı taktım sıkıntı yok onda sanırım kartım gitti
  • Gecmis olsun.zaten miladi dolmus o kartin.

• 2. El ucuz kartlardan alin, keyfinize bakin

• Acaba tavsiyeniz hangisi olur donanim isinden fazla anlamiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.