< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 5 Kasım 2023; 10:54:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 26k ₺
-
-
bugun indirimler var garip ekran kartı fiyatlarımı düştü yoksa :)
-
Bu daha garip, millet sormuş mh ısrarla 4070ti diyor.
trendyol.comGigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/gigabyte/geforce-rtx-4070-ti-gaming-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-dlss-3-ekran-karti-p-743496305?boutiqueId=623361&merchantId=968 -
ürün açıklamasında da 4070 yazıyor. daha önce 2k monitör sattılar ürün kargoya verildikten sonra ilan bilgilerini full hd olarak değiştirdiler. Gelen ürün full hdydi. Müşteri hizmetlerinin de bir şey bildiği yok. Trendyola müşteri hizmetlerine güvenip iş yapılmaz.
-
Bu ürünler iade ya da 2. el sanırım.
-
bi arkadaş sormuş soru cevap kısmına cevap olarak ürün modeli GVN4070GAM-OC-12GD demişler o da düz 4070 ve hb'de 21k
-
300-400 dolarlık kartları 1000 dolara çıkardı nvidia neden rekabet yok amd 7800xt çıkardı 6800xt'den 1 fps performans artışı yok envidyada %50 performans artışı var
-
Fiyat yanlış değil. Ben de aldım. Sonra iade ettim. İnanılmaz gürültülü fanları var. Tıkır tıkır tıkır çalışıyorlar.
-
Sizden Allah razı olsun. Sayenizde kartı aldık. Farklı gelirse de THH ile 4070TI alırız. İnşallah.
-
Vatanın %10 indirimiyle Zotac 4070ti AMP Airo 23Bin küsüre düştü.
-
yüzde10 indirim nasıl oluyor hocam
edit: stok bitmiş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 7 Kasım 2023; 0:5:7 > -
sepette 26.099
www.vatanbilgisayar.comZOTAC GeForce RTX4070TI TRINITY 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx4070ti-trinity-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html -
Ara ara stok görüyorum ama sepete ekler mi denemedim. Bir de aynı fiyata Giga vardı ama onu da şeettiler.
www.vatanbilgisayar.comGIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-4070-ti-gaming-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-rgb-ekran-karti.html -
4070 gelmis alana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğraşmak isteyene THH den 4070ti kararı çıkar. MH yanıtları, satış sözleşmesi, ürün başlığı, açıklamaların bir kısmı vs vs hep 4070ti lehine. Baya başvuran olacak.
-
Hiç üşenmem. Kullanırım. THH'ye başvururum. 4070Tİ gönderirler. olur biter. Alalh2ın izniyle kazanırız.
-
Aynen alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iş thh ye kalmıyor arkadaşlar eski thh yok artık satıcı yandaşı adamlar sormadan parayı karta iade ediyor thh de paranızı karta vermişler işte deyip çıkıyor işin içinden. avukatla dava açmadığını sürece zor yani.
-
Ben bu kartı dün aldım bugün geldi. Kart TI düz 4070 değil kullanılmamış sıfır kutu ürün. Ankara’dayım ancak vatan Ümraniye den gelmiş. Bilgilerinize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ürün açıklamasında da 4070 yazıyor. daha önce 2k monitör sattılar ürün kargoya verildikten sonra ilan bilgilerini full hd olarak değiştirdiler. Gelen ürün full hdydi. Müşteri hizmetlerinin de bir şey bildiği yok. Trendyola müşteri hizmetlerine güvenip iş yapılmaz. |
Benzer içerikler
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X