Şimdi Ara

ZOTAC GTX 275 AMP Kullanıcı İncelemem !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Gene PSU çığırtkanları iş başında. Bırakın kardeşim niye adamın aklını çelmeye çalışıyorsunuz? Mis gibi, taş gibi çalışıyor sistem niye pişmiş aşa su katma telaşındasınız anlamıyorum...

Sistemin çekeceği maksimum gücü hesaplamayı öğrenin önce.

Nvidia bu kart için 550 Watt öneriyor.
  • quote:

Gene PSU çığırtkanları iş başında. Bırakın kardeşim niye adamın aklını çelmeye çalışıyorsunuz? Mis gibi, taş gibi çalışıyor sistem niye pişmiş aşa su katma telaşındasınız anlamıyorum...

Hocam ona bakarsan bende zamanında X1950GT ve HD3870'i FEEL Huricane II ile birlikte gelen çakma 500W PSU ile taş gibi miss gibi kullanıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Nvidia bu kart için 550 Watt öneriyor.

Ona bakarsan ATI de 4870 için 650W öneriyordu, biçok kişi bu kartı 400-450W da rahat kullanıyor.
  • Güzel inceleme eline emeğine sağlık.
    460W CoolerMaster bu kartı rahat çalıştırır sölenilenlere bakma.
  • Normal Çalıştırıyor gibi Görünür Fakat +600 Watt Güçlü bir psu Alırsan 77Derece olur 62 60 Civarı :D İlla herşey O bakımda olcak değil yha.Psu yetmezliği Isı problemlerini doğurur
  •  ZOTAC GTX 275 AMP Kullanıcı İncelemem !!!

kartınız hayırlı olsun güle güle kullanın.fakat grid le ilgili bi kaç sorum var:
    oyun içi çözünürlük ve ayarlar hangi durumda idi bu ss te bide hangi sürücüyü kullandınız?
  •  ZOTAC GTX 275 AMP Kullanıcı İncelemem !!!

• Ati sürücü kullanıp nasıl Nvidia testi yapılır ben de merak ettim doğrusu.
  • Sanırım hem ati hemde nvidia sürücüleride kurulu sisteminde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

Normal Çalıştırıyor gibi Görünür Fakat +600 Watt Güçlü bir psu Alırsan 77Derece olur 62 60 Civarı :D İlla herşey O bakımda olcak değil yha.Psu yetmezliği Isı problemlerini doğurur

Bu forumda her gun 1 yil yaslaniyorum.
    Bir ara ekran karti dusuk performans verirse ne alaka ise hemen "Kullandigin psu kac watt?" sorusu sorulurdu. Ekran kartinin dusuk performans gostermesinin ilk sorumlusu idi PSU lar.
    Neyseki bu sacmalik yavas yavas kalkiyor forumdan ama hala tek tuk sormayan yok degil.

Simdi yeni moda sanirim bu olacak.

"Dusuk PSU ile ekran kartlari daha sicak calisir."

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve testler için de teşekkürler. ZOTAC GTX275 AMP ekran kartı zaten performansı yüksek bir kart. GTX260 zamanında GTX260 favorimdi ama şuanki favori ekran kartım GTX275 ve diğer serileri. Yakında yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve gtx275'i almayı düşünüyorum. Bu arada 460w psunun o kartı nasıl kaldırdığına hayret ettim ve ilginç geldi...
  • ati kuruluyken nvidia sürücüsü ile nasıl çakışmıyor hakikatten garip bende proplem olmuştu :)
    kaldırıp yeniden kurmştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Normal Çalıştırıyor gibi Görünür Fakat +600 Watt Güçlü bir psu Alırsan 77Derece olur 62 60 Civarı :D İlla herşey O bakımda olcak değil yha.Psu yetmezliği Isı problemlerini doğurur

Bir ara ekran karti dusuk performans verirse ne alaka ise hemen "Kullandigin psu kac watt?" sorusu sorulurdu. Ekran kartinin dusuk performans gostermesinin ilk sorumlusu idi PSU lar.
    Neyseki bu sacmalik yavas yavas kalkiyor forumdan ama hala tek tuk sormayan yok degil.

Bunun neresi Garip????
    Düşük PSU tam anlamında voltaj veremeyebilir.Buda Fanların normalde daha düşük hızlarda hatta daha daha düşük hızlarda çalışmasına neden olur buda Ekran kartının Haliyle Isıtır.

• haa yani PSU yuzlerce watt harcayan ekran kartindan degilde 3-5 watt harcayan fanlardan kesjntiye gidip tasarruf yapacak oyle mi?
  • quote:

quote:

Eğer elektronik bir cihaz yeterli güç ile beslenemezse ısınır bunda garipsenecek ne var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Haziran 2009; 9:23:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

quote:

Eğer elektronik bir cihaz yeterli amper ile beslenemezse ısınır bunda garipsenecek ne var ?

Normalde akım arttıkça ısıya dönüşen enerji de artmaz mı?

• 3-5 dereceden bahsetmiyoruzki.
    Arkadas 15-20 dereceden bahsediyor.
    DEmekki sogutma firmalari bosa kasiyorlar.
  • quote:

haa yani PSU yuzlerce watt harcayan ekran kartindan degilde 3-5 watt harcayan fanlardan kesjntiye gidip tasarruf yapacak oyle mi?

Anlamadınız galiba Tüm Parçalardan Voltaj gider siiznde söylediğiniz gibi Fanlar Sadece 3-5 Watt Olduğu İçin Onlar Durur veya Çok yavaşlar.Ekran kartındanda gider Fakat 200 Watt lık bir ekran kartında 5 watt gitmesi aşırı problemlere yol açmaz uyarı mabında olur Mavi ekran,Vpu veya Gpu Hatalar gibi.
  • PSU ya haddinden fazla yük bindiğinde gerilim düşümü yaşanır , gerilimin düşmesi iletkenden geçen akımı arttırır ve buda ısınmaya , zaman içinde iletkenin eriyip kopmasına sebep olur tabi bunlar olmadan önce donanım zarar görmez ise.
  • güzel bir inceleme olmuş. Eline sağlık dostum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.