Şimdi Ara

ZOTAC GTX 275 AMP Kullanıcı İncelemem !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emreonal69

PSU ya haddinden fazla yük bindiğinde gerilim düşümü yaşanır , gerilimin düşmesi iletkenden geçen akımı arttırır ve buda ısınmaya , zaman içinde iletkenin eriyip kopmasına sebep olur tabi bunlar olmadan önce donanım zarar görmez ise.

En Açıklayıcı Bu Olmuş Çok Saol Arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

PSU ya haddinden fazla yük bindiğinde gerilim düşümü yaşanır , gerilimin düşmesi iletkenden geçen akımı arttırır ve buda ısınmaya , zaman içinde iletkenin eriyip kopmasına sebep olur tabi bunlar olmadan önce donanım zarar görmez ise.

En Açıklayıcı Bu Olmuş Çok Saol Arkadaşım

Rica ederim...
  • gerilimin düşmesi neden akımı artırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: show.noMercy

gerilimin düşmesi neden akımı artırır

PSU nun vereceği güç sınırlı olduğundan, fazla güç çelikmek istendiğinde gerilim düşer akım artar, çünkü çarpımının sabit olması lazım.
  • PSU'lar sadece ekran kartı için değil tüm sistem stabilitesi için çok önemlidir ve kalitesiz PSU'lar kesinlikle kullanılmamalıdır gerçek değerleri veren PSU'lar seçilmelidir ve yanında kesintisiz güç kaynağıda kullanılmalıdır sebebi voltaj dalgalanmaları PSU'yu bozabilir.
  • Şu siteye bakarsanız ne kadar PSU ya ihtiyacınız olduğu az çok ortaya çıkacaktır,

http://www.thermaltake.outervision.com/index.jsp
  • formüllerle anlatır mısın gerilimin düşmesiyle akımın artmasını, merak ettim
  • Konuyu dağıtmayalım arkkadaşlar, konu PSU konusu değil.

ZOTAC GTX 275 AMP ile ilgili yorum ve yazılar yazalım..
  • quote:

formüllerle anlatır mısın gerilimin düşmesiyle akımın artmasını, merak ettim

Aktif güç=P=V.I.Cosa P(psu nun kapasitesi ile sınırlıdır yani sabit kalır)=I(yükte çekilen akım artar).V(akım arttığından p nin sabit kalması için bu azalır).Cosa(şebeke değişmediğinde güç katsayısı da değişmez)
  • Fazla söze gerek yok bence şu an piyasadaki F/P kartların en iyi ve üst düzeyi. İnternette bazı testlerde GTX285 den bile daha iyi performans verdiğini gördüm. Hayırlı olsun güzel kart güle güle kullan. 8800GT kadar uzun ömürlü bir kart olarak bilgisayarında yer alacağına inanıyorum.
  • Zotac gtx 275 amp Ekran kartını sipariş ettim yarın elime geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 5 Haziran 2009; 17:19:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miralay25

Zotac gtx 275 amp Ekran kartını sipariş ettim yarın elime geçecek.

şimdiden hayırlı olsun ozaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: Miralay25

Zotac gtx 275 amp Ekran kartını sipariş ettim yarın elime geçecek.

şimdiden hayırlı olsun ozaman.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeoTrinity

Fazla söze gerek yok bence şu an piyasadaki F/P kartların en iyi ve üst düzeyi. İnternette bazı testlerde GTX285 den bile daha iyi performans verdiğini gördüm. Hayırlı olsun güzel kart güle güle kullan. 8800GT kadar uzun ömürlü bir kart olarak bilgisayarında yer alacağına inanıyorum.

Teşekkür ederim, evet bazı testlerde GTX 285 i bile solluyor.
  • quote:

dostum fizikte Voltaj=Akım*Gerilim(direnç) dir. gerilim düştükçe akım artar. bunun sonucunda da ısı artar.
  • Zotac gtx 275 amp mi yoksa PALIT GTX 275, 896MB oyun için hangisi daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncanavarı99

Zotac gtx 275 amp mi yoksa PALIT GTX 275, 896MB oyun için hangisi daha iyi

Oyun için de olsa herikisi de iyi, zotac 3-5 fps daha önde gidiyor, çok önemli değil dersen palit al ama 275 olsun en ufak ayrıntı dahi çok önemli diyorsanda zotac amp al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: oyuncanavarı99

Zotac gtx 275 amp mi yoksa PALIT GTX 275, 896MB oyun için hangisi daha iyi

Oyun için de olsa herikisi de iyi, zotac 3-5 fps daha önde gidiyor, çok önemli değil dersen palit al ama 275 olsun en ufak ayrıntı dahi çok önemli diyorsanda zotac amp al.

eyw.kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogkasa

quote:

dostum fizikte Voltaj=Akım*Gerilim(direnç) dir. gerilim düştükçe akım artar. bunun sonucunda da ısı artar.

zeki müren de bizi görecek mi? gerilim voltaj dediğin şey kardeşim, gerilimin birimi de volt(V)'tur. ben hala gerilim azalınca akım nasıl artar onu düşünüyorum,hatta yakınlarımdakilere de soruyorum "mümkün mü lan yoksa" diye, hepimiz şoktayız. benim bugüne kadar öğrendiğim herşey yanlışmış meğerse, bu başlık altında öğrendim ki 'gerilim azalınca akım artar'

allah akıl fikir versin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogkasa

quote:

zeki müren de bizi görecek mi? gerilim voltaj dediğin şey kardeşim, gerilimin birimi de volt(V)'tur. ben hala gerilim azalınca akım nasıl artar onu düşünüyorum,hatta yakınlarımdakilere de soruyorum "mümkün mü lan yoksa" diye, hepimiz şoktayız. benim bugüne kadar öğrendiğim herşey yanlışmış meğerse, bu başlık altında öğrendim ki 'gerilim azalınca akım artar'

allah akıl fikir versin

O arkadaş biraz saçmalamış gerilimi direnç sanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.