Şimdi Ara

ZOTAC GTX 295 ISLIK SESİ ÇIKARIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün aldım kartı ve oyuna girdiğimde acayip bir ıslık sesi çıkarıyor. Fan değil kesinlikle dinledim. Sanki kapasitörler yapıyor gibi geldi. Ama rahatsız edici biçimde oyun içerisinde sürekli ton değiştiriyor. Ayrıca benim eski 4850 palitten daha performanslı değil. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Şunuda belirteyim Psu: tagan 800 w

• özel yetenek he

yahu direk götür aldığın yere test etsinler yenisini versinler 4850 ile karşılaştırılmaz o kart yahu :D

cpuyuda 4.5 ghz felan çek farkı görürsün o.c. şart bu tarz güçlü vgalara extreme cpu alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 9 Nisan 2009; 10:40:18 >
  • Belki oyunu rahatlıkla actıgından bi yandan ıslık calıyordur şaka bir yana fan da sorun olabilir bazı kartlarda da oluyordu bu sorun ama tam olarak ne oldugunu hatırlamıyorum ozzzy nin de dediği gibi işlemciye overclock yapmanız size + performans sağlar
  • Arkadaşlar var bi bokluk kartta. Dün crysisi denerken bi ara ekran ortasında boydan boya bi yatay çizgi belirdi. o sırada oyunda teklemeler başlamıştı. Aslında kart süper ama sağlam olması şart. Ozaman ıslığı ben çalarım keyiften
  • hiç bekleme kartı götür aldığın yere test etsinler sana yenisini versinler
  • aynen hocam
  • Kartı aldığın yere götür böyle bir ses olamaması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda kartı kullanan biri gördü:)
    eyvallah hocam götürüyorum bu akşam kartı geriye. Zaten penta ile konuştum arızalıdır büyük ihtimal dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmaximus

Sonunda kartı kullanan biri gördü:)
    eyvallah hocam götürüyorum bu akşam kartı geriye. Zaten penta ile konuştum arızalıdır büyük ihtimal dediler.

Oyunlarda da genel olarak sessiz çalışıyor bir tek crysis ve GTA 4'de sesi yükseliyor kesinlikle bir arızası vardır şimdiye kadar ıslık şeklinde hiç ses çıkartmadı hiç düşünmeden götür icabına baksınlar

• yüksek güç tüketen kartlarda çıkan bir sorun bu... daha doğrusu çok yüksek ses çıkmadığı sürece sorun dahi kabul edilmiyor, ses kapasitörden geliyor. anakart kapasitörü de olabilir yanlız belirteyim..

yüksek fps lerde oluyor ayrıca, vsync kapatın deneyin nvidia control panel den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

yüksek güç tüketen kartlarda çıkan bir sorun bu... daha doğrusu çok yüksek ses çıkmadığı sürece sorun dahi kabul edilmiyor, ses kapasitörden geliyor. anakart kapasitörü de olabilir yanlız belirteyim..

yüksek fps lerde oluyor ayrıca, vsync kapatın deneyin nvidia control panel den.

Böyle birşey olmaz, anakart yada ekrn kartı ne olursa olsun normal çalışma sesinden farklı bir ses duyuluyorsa geri iade edilir
  • ilk defa gtx295 kullanan birinden sorun duydum

benim kuzu sessiz bir biçimde işini görüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmaximus

Arkadaşlar dün aldım kartı ve oyuna girdiğimde acayip bir ıslık sesi çıkarıyor. Fan değil kesinlikle dinledim. Sanki kapasitörler yapıyor gibi geldi. Ama rahatsız edici biçimde oyun içerisinde sürekli ton değiştiriyor. Ayrıca benim eski 4850 palitten daha performanslı değil. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Şunuda belirteyim Psu: tagan 800 w

genelde sisteme format atmadan ati kartlı bir sisteme nvıdıa kart takılırsa performans düşüklüğü gibi çeşitli sorunlarla karşılaşılıyor malesef.çare format atmakta

ıslık sesine gelince nvıdıa kontrol paneşden vsync açınca düzelmesi lazım.

eğer format atmana rağmen kartın performansında bi değişme olmaz vede vsync açmana rağmen ıslık sesi devam ederse işte o zaman garantiye gönder kartı

• ben geçen sene 8800 gt yi aldıgımda ıslık çalıyordu kart.fanı elimle durdurdum sustu.sonra zamanla o ses kayboldu.sendekide böyle bişey olabilir..
  • gtx 285 amp! edition kullaniyorum karttan cit cikmiyor ve race driver gridde oyle bi performans var ki beynim dondu ben hayatimda boyle muthis bi olay gormedim. eski tip cpu'ya yuklenen quad islemci desteklemeyen oyunlarda performans cok iyi degil ama yeni nesil oyunlarda ucuyor gtx ler.
  • Arkadaşım nvidianın bağzı kartlarında bu böyle forumda çığu kişide de aynı bunun için aşlık açıldı filan Kart 200FPS+ ÜSTÜNE Çıkınca bir uğultu yapıyor unun İçin yapman gerek Nvidia Control panelinden SYNC yi Force On olarak ayarlayacaksın ve kartın artık 60+ fps üzerinde çıkmayacak ve uğultuda en az seviye ye inecek bende de aynı ses ver:) bu şekilde kulanırsan fazla ses yapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

özel yetenek he

yahu direk götür aldığın yere test etsinler yenisini versinler 4850 ile karşılaştırılmaz o kart yahu :D

cpuyuda 4.5 ghz felan çek farkı görürsün o.c. şart bu tarz güçlü vgalara extreme cpu alacaksın

+1905o sesde kompenentlerden geliyor kondansatörlerden yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.