Şimdi Ara

Zotac gtx 680 amp edition Crossfire ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 1 adet zotac gtx 680 amp edition ekran kartı var, bir adet daha buldum ve Crossfire yapmayı düşünüyorum.

Aklımda takılan 1 2 sorun var.

1) Crossfire hiç denemediğim için performans olarak ne kadar bir farklılık yaratır.
    2) 2. ekran kartına para vermek yerine (450 TL), kendi kartımı satıp yeni bir ekran kartımı almak akıllıca olur?
    3) Eğer 2. sorunun cevapı Crossfire daha mantıklı olursa 2 veya 3 monitör bağlaya bilirmiyim HDMI dan?

Öneri ver görüşlerinizi bekliyorum.

• CF amd kartlar ile yapılan işleme deniliyor. Senin ki SLI oluyor ve ben tavsiye etmiyorum.

Testlerde evet %100'e yakın artış gözüküyor ama oyunlarda o hissiyatı hissedemiyorsun. Bir anda fps düşüyor çıkıyor ve buna MS (micro stuttering) sorunu deniliyor.

2. ekran kartına para vereceğini kartını sat daha üst sürüm bir kart al, GTX 970 yada 980 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

CF amd kartlar ile yapılan işleme deniliyor. Senin ki SLI oluyor ve ben tavsiye etmiyorum.

Testlerde evet %100'e yakın artış gözüküyor ama oyunlarda o hissiyatı hissedemiyorsun. Bir anda fps düşüyor çıkıyor ve buna MS (micro stuttering) sorunu deniliyor.

2. ekran kartına para vereceğini kartını sat daha üst sürüm bir kart al, GTX 970 yada 980 gibi.

Doğru söylüyorsun ama GTX 980 modelleri fiyatları biraz tuzlu... 2000 TL gibi fiyatlar var sanırım...
  • Elgor kullanıcısına yanıt
    980'ler o kadar pahalı değil. Pahalı olanlar 1070-1080 serisi. 980'i 1000-1200 arası bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.