Şimdi Ara

Zotac GTX 750 212TL (VATAN) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
6.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüketici hakem heyetine başvursak sonuç alabilir miyiz ki daha önce yapan varsa ya da konu linki varsa atarsa iyi olur.

4 gündür sipariş bekliyoruz o da iptal oluyor.

Ayrıca THH başvuruda belge nasıl yapıcaz.Adamlar siparişlerim kısmındaki kartı ekrandan silmişler

ürün kodunda :kargo bedeli ,
    ürün :oem
    ürün açıklaması : kargo bedeli yazıyor ve aldığım fiyat yazıyor.Tam dolandıırıclar ya.
  • Ya ben var ya bu vatana söyleyecek şey bulamıyorum.Kaç oldu böyle iptal ettiği siparişlerimi.İstanbulda olmasam başvuracam da tthye ikametgah Ankara'da.Başvurmak için belli bir süre var mı?Mesela üstünden 1-2 ay geçse olayın hala başvurabilir miyiz?
    Babam bayağı azarlamış telefonda,çünkü bu kaç oldu o da sinirlendi.Beni arasalardı ben de saydrıcaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim siparişlerimide iptal ettiler terbiyesizler.
  • aynı dertten ben de muzdarip oldum. Sipariş iptal, aramışlar ama 2. hat olduğundan cevap veremedim. ne yapıyoruz hemen örgütlenelim. eski olayda ne yapıldı bilen var mı?

4.5SATICI,
    sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.
    4.6SATICI,
    haklı bir nedenle sözleşme konusu mal veya hizmetin tedarik edilemeyeceğinin anlaşılması halinde ALICI’ yı bilgilendirip onay alarak, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan ALICI'ya eşit
    kalite ve fiyatta farklı bir ürün tedarik edebilir.
    4.7SATICI,
    sipariş konusu ürün veya hizmetin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması halinde (tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremezse,
    bu durumu, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirir ve ALICI'ya eşit kalite ve fiyatta farklı bir ürün tedarik edebilir.

müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildiridim, yukarıdaki maddelere göre iade değil muadil ürün isitorum dedim. muadili yok diyor, nasıl olmaz koskoca vatan falan filan. firma tedarik edemiyormuşda o zaman firmaya yaptırım uygulayın, elindeki farklı ekran kartlarını getittirin bir üstü olur falan dedim ama adam hala firma ürün tedarik edemiyor deyip durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 16 Aralık 2014; 17:46:51 >

• Ya ben anlamıyorum böyle bir firma neden böyle birşey yapıyor.Şu anda ürün stoklarda var ve hala satılıyor.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşanlar nasıl çözdüler acaba.Tüketici hakem heyetiyle çözülebiliyor mu ?
  • Her türlü örgütlenmeye hazırım beyler.Birer birer stok ekle zar zor ürünü alalım.Paralarımızı işlet sonra ürünü iptal et...Nereye gitmem gerekiyorsa gidicem ve hakkımı arıcam..2ci ürünümü iptal edişleri.
  • Herkes sıradan saysın bakalım kaç kişiyiz....

Toplu başvuru yaparsak sonuç alırız..

1
  • 20 25 kişi sikayetvar a şikayet kaydı girsek bu bile işe yarayabilir.Yeterki birlik olarak hareket edelim
  • 2
    Ben de Ankaradan abime bir türlü yaptıtımbelgeler hazırlarım.O götürür benim yerime.Bu sefer uğraşıcam.Bu kaç oldu ya.
    Gerçi bir yandan da şunu düşünüyorum.Thhlerin yavaş işlemesi sebeiyle 6 ayda sonuçlansa 6 aya bu ürün zaten 200lü civara bulunur gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

2
    Ben de Ankaradan abime bir türlü yaptıtımbelgeler hazırlarım.O götürür benim yerime.Bu sefer uğraşıcam.Bu kaç oldu ya.
    Gerçi bir yandan da şunu düşünüyorum.Thhlerin yavaş işlemesi sebeiyle 6 ayda sonuçlansa 6 aya bu ürün zaten 200lü civara bulunur gibime geliyor.

3

Zannetmiyorum inmez o paralara kolay kolay..

• +4 bide ben r9 270 zedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

+4 bide ben r9 270 zedeyim

Bende o da var.Ondan da mağdur etti bizi.Ulen vatan!!!!!

• Hasan vatan â bir mail daha atayım ben. 270 için attık geyik cevap verdiler, bu sefer utanırlar belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketici haklarından her şekilde alırız mailinize gelen kullanıcı sözleşmesinin 4.6 ve 4.7 maddelerine bakarsanız ürün tedarik edilemez ise aynı özelliklerde ve fiyatta başka ürün tedarik edilir yazıyor sözleşmeyi siz kabul etmemenize rağmen tek taraflı olarak ürün tedarik edilemiyor diye bozuyor bunları tüketici mahkemesine sunarsanız sözleşmeyi bozuyor hakkımı engelliyor diye alırsınız.
    Hatırlar mısınız bilmiyorum ama INTEL 240 GB SSD almıştık 240 TL'den 1 yıl önce şikayet ettim 5 ay sonra vatan kendisi aradı en yakın şubeden alabilirsiniz diye moral bozukluğu yok.

Hakem Heyeti için Gerekli Belgeler,
    1-) Satış sözleşmesi
    2-) Varsa SS
    3-) Parayı iade ettiklerine dair belge ( kredi kartı ekstresi gibi
    4-) Neden başvurduğunuza dair dilekçe ....

Umarım herkes en yakın zamanda ekran kartına kavuşur...

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2901516 destek bekliyorum...

• Arkadaşlar hepimiz yazalım şikayetvara.Zaten belli bir süre sonra yayınlanıyor şikayetler.Hepimizin şikayetleri de arka arkaya aktif olunca vatan da şaşırır.Sesimizi duyuralım.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Vatanın ceo suna mail attım inan şaşıran falan olmayacak. Bizim memleketteki firmalar o kadar karakterli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar hepimiz yazalım şikayetvara.Zaten belli bir süre sonra yayınlanıyor şikayetler.Hepimizin şikayetleri de arka arkaya aktif olunca vatan da şaşırır.Sesimizi duyuralım.

Şikaetvarla çözüleceğini zannetmiyorum hakem heyetine gitmeli..

• https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2902287/
    Şikayet oluşturdum ben de.Bakalım ne yazıcaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Arkadaşlar hepimiz yazalım şikayetvara.Zaten belli bir süre sonra yayınlanıyor şikayetler.Hepimizin şikayetleri de arka arkaya aktif olunca vatan da şaşırır.Sesimizi duyuralım.

Ona da gidicem.Şimdi önemli olan herkesin elinde ne ss varsa burdan paylaşalım.BEn ss aldığımı zannediyordum ama tablet almamış meğer.HEr durumda alırdım ss ama bu sefer aldıklarım yok.Anlamadım gitti.Belgeleri hazır edem en kısa zamanda thh'deyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Ona da gidicem.Şimdi önemli olan herkesin elinde ne ss varsa burdan paylaşalım.BEn ss aldığımı zannediyordum ama tablet almamış meğer.HEr durumda alırdım ss ama bu sefer aldıklarım yok.Anlamadım gitti.Belgeleri hazır edem en kısa zamanda thh'deyim.

Evet SS bende de yok alan biri paylaşırsa iyi olur..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.