Şimdi Ara

Zotac GTX 750 212TL (VATAN) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
6.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim siparişimi de iptal ettiklerini söylediler telefonla ama sitede hala sipariş hazırlanıyor diyor.
  • 1 tane almıştım onuda iptal ettiler. Madem iptal edeceksiniz ne diye tek tek stok giriyorsunuz. Reklam tuzağına düştük resmen. Mağaza dışında bitmiştir vatan benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felixculpa

1 tane almıştım onuda iptal ettiler. Madem iptal edeceksiniz ne diye tek tek stok giriyorsunuz. Reklam tuzağına düştük resmen. Mağaza dışında bitmiştir vatan benim için.

Onu geçtim,gece boyunca da sürekli stok vardı.Bu vatanın yaptığı standart bir durum oldu.Ne kazanıyor bu yaptıyla anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Arkadaşlar hepimiz yazalım şikayetvara.Zaten belli bir süre sonra yayınlanıyor şikayetler.Hepimizin şikayetleri de arka arkaya aktif olunca vatan da şaşırır.Sesimizi duyuralım.

Şikaetvarla çözüleceğini zannetmiyorum hakem heyetine gitmeli..

Ona da gidicem.Şimdi önemli olan herkesin elinde ne ss varsa burdan paylaşalım.BEn ss aldığımı zannediyordum ama tablet almamış meğer.HEr durumda alırdım ss ama bu sefer aldıklarım yok.Anlamadım gitti.Belgeleri hazır edem en kısa zamanda thh'deyim.

ben actım şikayetvara konu

• Büyük şirket olmasa diyeceğimki haftasonuna yüklü bir ödemesi vardı. Sıkışık zamanına denk geldi. Bu sayede ödedi. Gerçi aynı şeyi daha öncede yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş de bugün iptal edildi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Felixculpa

1 tane almıştım onuda iptal ettiler. Madem iptal edeceksiniz ne diye tek tek stok giriyorsunuz. Reklam tuzağına düştük resmen. Mağaza dışında bitmiştir vatan benim için.

Onu geçtim,gece boyunca da sürekli stok vardı.Bu vatanın yaptığı standart bir durum oldu.Ne kazanıyor bu yaptıyla anlamıyorum.

Paramızı işletiyor 200tane satsa 200x200=40000 TL eder yaklaşık 1 hafta 10 gün faizini alır beleşten para

• Adamlar adinin önde gideni cıktı ya la :-(

• 20 kişi toplanıp avukat tutup mahkemeye gitsek canlarına okuruz ama daha şurada sıradan sayın dedik onu bile yapmaya mecalimiz yok....

Bunlar resmen dolandırıcılar....O karttan 70-80 milyar lira toplamışlardır...Dolara, Euro ya yatırsalar en az 7-8 milyarı cebe indirmişlerdir....

Ve halen karta geri iade yapmamışlar...

Bundan sonra ne indirim yaparsa yapsınlar hayatımda vatan bilgisayar diye bir şey olmayacak....
  • R9 270 zedeydik şimdide GTX 750 zede olduk. Benimde siparişimi iptal ettiler.
  • Kartın gelmemesi de paranın bir hafta on gün vatanda yatması da umrumda değil. Sadece böyle üçkağıtçılığı böyle büyük bir firmanın yapması yanına kar kalmamalı. Tüketici hakem heyetine daha önce başvuran varsa yol gösterse çok iyi olur.

• Az önce aradım vatani yine stokta yok oyununu oynuyorlar...Kimi kandırıyorlar ki ,bal gibi de stok vardi ancak kar payı veya kar azdı.Bu yüzden göndermediler...
    Şuan gtx750 ye denk ekran kartı almaya calısıyorum fiyatlar minimum 450 tl den baslıyor lan vatannn....
  • Aslında ıspatı olsa bu kadar kişinin parasını alıp işlettiklerine dair çıralarını yakarız. Yok mu vatan muhasebede tanıdığı olan?

2 gündür mesaj yazıyorum, her mesaja 10 iş günü içerisinde hesabınıza ücret iade havalesi yapılacaktır. Detaylı bilgi için 444 56 56 numaradan bilgi alabilir siniz. İlginiz için teşekkür ederiz. diye cevap veriyorlar. 15 gün kullanıldıktan sonra ben para geri almam bana muadili olan asus markasını gönderin ya da hakam heyetine başvuracağım diye yazdım şimdi.

herkes sineye mi çekti nerede bu millet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 18 Aralık 2014; 20:08:55 >
  • quote:

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2902287/
    Şikayet oluşturdum ben de.Bakalım ne yazıcaklar.

hocam 4.gün de mi iptal ettiler sizin siparişi geçen sene bende %25 indirimle alışveriş yapmıştım kredi kartı taksit ile, iptal ettikten sonra çekilen para 6 taksitte geri yatmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2902287/
    Şikayet oluşturdum ben de.Bakalım ne yazıcaklar.

hocam 4.gün de mi iptal ettiler sizin siparişi geçen sene bende %25 indirimle alışveriş yapmıştım kredi kartı taksit ile, iptal ettikten sonra çekilen para 6 taksitte geri yatmıştı...

Evet 4. günde iptal oldu.Hocam önceden de r9 20 almıştık.Yine iptal oldu.Onu da taksitle almıştım ama direk iade oldu.O olay bankaya bağlıymış,öyle dediler.
    Şikayetvara yazmıştım,buraya yazın ne yazıcaksanız diye,herifler aptal yine beni aradılar.Stokta yok,tedarikçimizin suçu,bazı mağazalarda vardı,teşhirdi diyor.Bu 3 oldu thhde görüşelim dedim.Biraz sert çıktım ama herifler anca özür diliyor.Amazon gibi bir şirket ülkemizde asla olamayacak sanırım,Herkes kendi çıkarına oynuyor.Gerçi bimeks var adam gibi.Ramazan gecesi olan fiyat hatasında zarar etmelerine rağmen tüm ürünleri gönderdiler.Bilenler bilir.Bi aralar da goldda oldu bu durum.Ama şimdi herkes düşman golda.

• Bu aşağılık Vatan'ın yaptığı rezillikten dolayı ekran kartı almak içimde uhde kaldı.....Günler geçti halen de parayı geri ödeme yapmamışlar...

Benimle aynı duygudaki arkadaşlar elimde Ocak ta aktif olacak 1000/222 TL lik N11 çeki var....Benle birlikte ekran kartına çok ihtiyacı olan 2 arkadaşla beraber n11 den uygun ekran kartı alabiliriz..

Ocak ta ne olur bilmem ama şuan GTX 750 en uygun 359 TL;
    http://www.n11.com/asus-gtx750-phoc-2gd5-2-gb-ddr5-dvi-hdmi-P40361077

359 X 3 - 222 / 3 = 285 TL ye ekran kartını alabiliriz....Başka uygun üst modellere de bakabiliriz...

• Paramı hala yatırmamışlar.Bir bende mi böyle yoksa sizlerde de böyle mi?
    Nasıl vicdan var bunlarda ...212 lira kredime el koydu adamlar...
    @orhann

@ztalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 28 Aralık 2014; 22:27:26 >
  • Paranın hesaba yansımasının gecikmesi genelde bankadan kaynaklanıyor.
  • AshtonKutcher kullanıcısına yanıt
    benim iade dönem içi hareketlerde görünüyor, 22 Aralıkta iade olmuş, taksit taksit geçecek. hemen mesaj atın ya paramı ya kartı gönderin hesabı.
  • Benim 18'inde iade ettiler. Havale ile ödemiştim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.