Şimdi Ara

ZOTAC GTX TITAN AMP! mı yoksa ASUS GTX TITAN mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asus GTX780 DirectCU al hotwire mod yap TİTAN falan kalmaz ortada 1400TL yede mal edersin.
  • 680 top'ı satıyorum, en fazla TITAN için vereceğim para 1000TL olacak.

GTX 690 aliiim dedim ama fecii güç yiyor ve GK104 çipi kullanıyor. Multiple Monitor kullanmıcam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

680 top'ı satıyorum, en fazla TITAN için vereceğim para 1000TL olacak.

GTX 690 aliiim dedim ama fecii güç yiyor ve GK104 çipi kullanıyor. Multiple Monitor kullanmıcam....

Madem tek mönitör neden bu kadar abarttın ki?
    Al 780 Windforce keyfine bak.1600 TL cepte kalır sonra gider SLİ yaparsın yeni seriye geçersin.
  • 780 Lightining'mi beklesem napsam fecii kararsız kaldım!
  • zotac'ın amp! titan'ına biraz MHz farkı için o kadar fark ödenmez düz standart titan alın kendiniz oc leyin veya titan yerine başka ekran akrtları da alabilirsiniz.
    örneğin HD 7990 alın,standart titandan bile daha ucuz fakat performansı daha iyi.
  • Acelen yoksa bencede Gtx 780 lightning i bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "AMP" versyonun tek farkı O.C li hazır gelmesi , kutusunda "AMP" yazması ve 200 TL küsür fiyat farkı olması geri kalan herşey en ufak parçasına kadar aynı.Bu yüzden normalini satın almalısınız aynı degerlere çıkarmanız çocuk oyuncagı, yaptıkları O.C 65 MHZ. Sonra alın elinize turuncu bir gazlı kalem ve üstüne ULTRA AMP yazın.
  • Asıl amacınız oyun ise GTX780 i de düşünebilirsiniz.

Monitörünüzün çözünürlüğü kaç ? Titan ın 6GB belleğine ihtiyaç duyacak mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Acelen yoksa bencede Gtx 780 lightning i bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

hicbiri, titan alinmaz

bunu demeye geldim,şimdi gidiyorum

• FIREWALL kullanıcısına yanıt
    titandan daha ucuz ama performansı titana yakın 780 öneririm. hem daha ucuz hem de bir mini titan gibi performansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Asus GTX780 DirectCU al hotwire mod yap TİTAN falan kalmaz ortada 1400TL yede mal edersin.

Hocam 780dcu 1400tl ye bulunabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Asus GTX780 DirectCU al hotwire mod yap TİTAN falan kalmaz ortada 1400TL yede mal edersin.

Hocam 780dcu 1400tl ye bulunabiliyor mu?

Evet yurtdışından bu fiyata temin edilebiliyor ben GTX780 DCII aldım mesela.
  • quote:

780 Lightining'mi beklesem napsam fecii kararsız kaldım!

Lightning bir işe yaramaz eğer amacın OC ise.
  • Titanda asus kalitesinin nesi var? Pcb olarak mı yoksa soğutucu olarak mı fark ediyor? Bu titanlar her markada referans tasarım değil mı?
    Bu durumda asus veya zotac olması ne farkeder? Sadece garanti konusunda bur fark olur. Zotac servisi hakkında bilgim yok ama asus servisi oldukça iyi. Bu noktanın üzerinden tercih yapılabilir. Ama geri kalanı İcin fark yok.

• ASUS sadece 15 tl daha ucuz O.C li ZOTAC TITAN'dan :))) Olay orda zaten... fark felan vermicem yani..
  • quote:

ASUS sadece 15 tl daha ucuz O.C li ZOTAC TITAN'dan :))) Olay orda zaten... fark felan vermicem yani..

ben zotac'ın bir standart modeli ile bir de amp! edition olan modellerin arasındaki farka baktım.asusunkine bakmadım.
    ona göre yorum yaptım.ki ikisi arasında aşağı yukarı 200 lira fark var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.