beyler fan gürültüsünü fazla sevmediğimden overclock yapmıyorum o zamanda fazla işe yaramadı gibi oluyor normalde aslında %60 vs idare ederde ben işlemcide bile fan kullanmayan biriyim zerothem kelebek kullanıyorum.
ben bu kartı satıp yerine HD6870 veya GTX470 almayı düşünüyorum 450TL civarı bütçe var sizce ne alayım beyler gtx460 baya bi kullandım 2-3 ay oyunları iyi oynuyo ancak mafia2,metro2033 için biraz daha yükselticem kartı gtx470 alayım sanırım 320bit daha performanslı olur 105BİT Fark var ama hd6870 256bit çok kafam karıştı
sataman gerke yok aslında ama madem oc yapmaıyorsun 470 iyi gelir
Gtx470 daha seslidir,hd6870 ten. Performans olarak pek farkları yok gibi yer yer birbirlerine üstünlük sağlayabiliyorlar. Isı,güç tüketim değerleri de daha fazla gtx470 in. Yinede 480tl civarı için iyi seçim olr. Gtx570-gtx560 gibi kartlar da beklenebilir. Cok aceleci olmayın bu ara.
gtx 470 alma.. 6870 in de daha pek özel soğutmalı versiyonu yok.. gtx 460 alırken stokk soğutma değilde hawk,cyclone vs gibi özel soğutmalı birşey alsaydın rahat ederdin
temmuzdan beri zotac palit gtx 460 almayın diye yazdık ama herkes takip edemiyor tabi.. o kartı almakla bir kere hata yapmışsın, onu satıp gtx 470 ya da 6870 alarak başka bir hataya da imza atma.. ikisi de tabiki daha performanslı ama gtx470 ses olarak seni şuanki zotacından daha da rahatsız eder.. 6870ün de şuanki kartından ses olarak bir farkı yok.. özel soğutmalı gtx 560leri bekle ocak gibi gelirler.. eldeki kartını büyük ihtimal hiç fiyata elden çıkarmak zorundasın, gtx580 seviyesinde bir performans seviyesine atlamayadığın sürece aradaki maliyetten dolayı ne yaparsan yap her türlü zarardasın..
hocam aynı sorun bendede gürültülü çalışıyo hata edip referans tasarım aldım fakat ben kartı satmak yerine ucuz yolla 80-100 tl civarında sonradan takılan bir soğutucu almayı düşünüyorum kart olarak performansından çok memnunum satmak için çok erken olduğunu düşünüyorum bence sizde benim gibi çözüme baş vurun
Hocam Satma. Yerine ne alırsan al performans sıçraması yaşamayacağın garanti...Biraz beklersen satıp çok daha iyisini alabileceğin kartlar çıkacak.
Valla Mafia2 ve Metro2033 için yükselticem kartı diyorsunuz ama Metro için ne yapsanız nafile..sıçrama yaşayamazsınız..Mafia2 içinse ben de 460 kullanıyorum ama physx açıkken 40-45 kapalıyken zaten 60 üstü fps ile oynuyorum..o kadar rahatsız mı etti fan sesi? Ayrıca ben de "herkesin aman alma çok sesli!" dedikleri Palit S.P aldım ama sıfır ses kulağımı dayasam bile duymuyorum kartınız 1gb'lık modelse şu sıra satmanız mantıksız olur bence..
470 yada 6870 almak için satarsan büyük hata olur.Dediğin oyunlarda bu kartlardan birini alınca tatmin edecek bir performans artışı beklemekte hata olur. Evet zotac gtx 460 rpm yükselince hakkaten bir taraflarını yırtarcasına çalışıyor. Bende ondan yapılma sli var benim halimi düşün bir de.Eğer ses senin için çok büyük problem teşkil ediyorsa özel vga soğutuculardan alırsan daha karlı çıkarsın arkadaşların dediği gibi. Yoksa gtx 460 öldürene kadar kullanılması gereken bir kart diye düşünüyorum. Gidipte gtx 580 yada çıkacak 6900 serisinden bir kart almadığın sürece de perf. olarak arada oluşacak fark yeni karta vereceğin paraya oranla üzücü olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: born2bemad
470 yada 6870 almak için satarsan büyük hata olur.Dediğin oyunlarda bu kartlardan birini alınca tatmin edecek bir performans artışı beklemekte hata olur. Evet zotac gtx 460 rpm yükselince hakkaten bir taraflarını yırtarcasına çalışıyor. Bende ondan yapılma sli var benim halimi düşün bir de.Eğer ses senin için çok büyük problem teşkil ediyorsa özel vga soğutuculardan alırsan daha karlı çıkarsın arkadaşların dediği gibi. Yoksa gtx 460 öldürene kadar kullanılması gereken bir kart diye düşünüyorum. Gidipte gtx 580 yada çıkacak 6900 serisinden bir kart almadığın sürece de perf. olarak arada oluşacak fark yeni karta vereceğin paraya oranla üzücü olacaktır.
aynen ben de aynı şekilde düşünüyorum... gtx 580 veya HD6900 geçilmeyecekse aradaki farka değmeyecek bir upgrade olacak...
Şu an Zotac GTX460 ten sırf "ses" problemi için geçtiğinize değecek derecede sessiz kartlar mevcut. Lakin performans anlamında arada uçurum olmayacak. Bu nedenle mevcut kartla idare edip, 28nm kartları beklemek ya da bu karta farklı bir soğutucu almak gibi seçenekler daha mantıklı duruyor.
bence biraz sabret gtx500 veya hd6900 serisinden bir kart al o.c. yapmicam diyorsan illa özel soğutuculu almana da gerek yok. ztn piyasaya ilk referans soğutuculu tasarımlı kartlar çıkıyor.
madem gtx 460 var gtx 560 veya 570 modelini bekle gtx 470 602mhz
arkadaşlar bu arada zotac gtx 460 a uygun soğutucu varmı? varsa link v.s verirmisiniz ben baktım fakat kimisi uyar demiş kimi uymaz şaşırdım
Saygılar The@Thing
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme