Şimdi Ara

Zotac Nvidia GTX 470 mi yoksa Palit GTX 550 Ti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar bu benim ilk konum olacak pek de bilgili değilim o yüzden eksik veya yanlış yazabilirim acemiliğime verin.

Benim şuan kullanmakta olduğum sistem şu:

Palit Nvidia Geforce 9800gt
    Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93 Ghz
    Asus P5KPL-AM SE
    2x2 GB DDR2 Ram
    WD Caviar Green 1TB hard disk.
    Ve son olarak 400W'lık bir PSU'ya sahibim.

Benim sorum GTX 470 GTX 550 Ti'den çok daha iyi bir kart bunun farkındayım fakat GTX 470'in üstünlüğü aralarındaki yaklaşık 150tl'lik farka değer mi

GTX 470 için kaç watt'lık bir PSU edinmeliyim Cpu'm herhangi iki ekran kartından birini bottleneck yapar mı?

Ve GTX 550 Ti için şuanki PSU'm yeterli midir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• gtx 470 tabiki eğer powerınız kaldırıyorsa ve garantili temiz bir gtx 470 bulabiliyorsanız hiç durmayın gtx 560 ti ayarında karttır
    şu an gtx 560 ti kullanıyorum önceden gtx 470 kullandım çokta memnun kalmıştım.
    min 500-550 watt psu ile rahat kullanırsınız gtx 470 için cpu sınırlama yapabilir hatta gtx 550 ti içinde yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 7 Haziran 2012; 21:43:15 >
  • %50 oranında daha hızlı seçim size kalmış, psu kaliteli gerçek 400w ise ve oc yapılmayacaksa kurtarabilir onun dışında en az 500w lık psu almanız iyi olur.
  • Nvidia dan şaşma derim ben en az da arkadaşların dediği gibi 500 wattlık psu gerekir oc yapmayacaksan
  • 500W'lık PSU olarak şunu düşündüm ama ne kadar iyi bir seçimdir emin değilim:

http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-element-500w-aktif-pfc-12cm-fanli-power-supply-hpc-500-h12s/productDetails.aspx?productId=bd847445&categoryId=1012

Eğer GTX470'i Cpu'm OC yapmadan sınırlama yapmaz ise ve PSU'm yeterli olur ise kesinlikle bunu düşünürüm ama CPU'm sınırlama yaparsa 550 Ti'yi almayı düşünüyorum şuanki PSU'mun kaldırıp kaldırmayacağını nereden anlayabilirim?

• 470 diyorsunuz da arkadaşın işlemciyi dikkate almamışsınız. günümüzde 2 çekirdekli işlemciler oyunlarda yetersiz kalmaya başladı maalesef.

o yüzden ucuzundan quad cpu+ 550 ti daha mantıklı oluyor sanki?
  • o 150TL Fark ile ve Elindeki İşlemciyi Satarak Bir Quad İşlemci + 550Ti alman daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyide soket 775 te quad işlemciler kazık zaten fiyat olarak ona bakarsanız hatta 200 tl q9xxx serisi işlemciye vereceğine sandy brige g serisi veya i3 e geç dememiz gerekir.
    anakartın da değişmesi lazım ,ramlerinde değişmesi lazım arkadaş uğraşacaksa tabiki işlemci +550 ti de olabilir.
  • Bütçem çok kısıtlı olduğu için çok kararsız kaldım eğer PSU cpu yeterse ve bana performans bakımından yeterse GTX 550 Ti alabilirim ama işlemci eğer GTX 470'e yeterse onu almak için zorlarım 500W'lık bir psu'yla anakart filan yepyeni bir bilgisayar almam gerekir böyle bir durum için
  • Bugun sipariş verdim bu karttan ama psu çok kafama takılıyor 300 W yeter mi bilmiyorum ama yetmesini umuyorum yetmezse ne gibi sıkıntılar olur psu karta veya pc ye zarar verir mi yetmezse koku felan gelmesin ? sistem ddr3 ram 300 w psu işlemci pentium dual core 2 e 6700 dvd sürücüsünü felan çıkarta bilirim güç yetmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle1

Bütçem çok kısıtlı olduğu için çok kararsız kaldım eğer PSU cpu yeterse ve bana performans bakımından yeterse GTX 550 Ti alabilirim ama işlemci eğer GTX 470'e yeterse onu almak için zorlarım 500W'lık bir psu'yla anakart filan yepyeni bir bilgisayar almam gerekir böyle bir durum için

kardes vatandan %25 indirimde 350 tl civarina sifir 1 gb 7850 alabilirsin powerinda gercek 400 watt sa sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 300 watt gerçek olmayan psu ile çalıştırmaya kalkarsak bu kartı ne olur ???
    Bütün sistem kısa devremi yapar ?
  • GTX 470
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.