Şimdi Ara

Zowie mouse neden 400-800-1600-3200 olarak ilerliyor? DPI ayarlama programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 den rival 110 sipariş ettim. fakat mouse bozuk geldi iadesini istedim içinde bi tek mouse jelatini yani o plastik kab eksik diye beni 3 hafta kadar bekletecekmişler.. şimdi onu iade ettigimde zowie ye geçmeyi planlıyorum fakat onlarda 400-800-1600-3200 olarak dpı ilerlemesi var tuşlarda. benim se kullandıgım dpı yani alışık oldugum dpı 1200 dpı. Napmam gerekiyor bu konuyla alakalı bana bi yardımcı olurmusunuz? Belki saçma gelecek ama bunla alakalı bi program olmalı ..

tabi iadesini sağladıgımda farklı bi mousedanda tercihimi kullanabilirim. illede zowie olması şart degil ama merak etmiyorda degilim. elim claw grip. tavsiyelerinizi bekliyorum.

rival 110 un ne problemi var diye soracak olursanız bilmiyorum belki daha önce almış olanlarda aynı sorunla karşılaşmış olabilir. Ani cevirmelerde sensör tanımıyor gibi pad i. Yani ekranda yırtılmalar oluyor. Ve istediginiz noktaya aim almaya calısırken zorlanıyorsunuz.(Oynadıgım oyun cs go) Adamlar sensörün özelligi bu diye karşıma dikilmez umarım. aldıgım yer adeksstore. Son durumları belirtirim buraya. Program lazım beyler programmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 3 Nisan 2018; 0:38:35 >

• Hepsiburadadan alsaydin keşke. Direk iade aliyorlar 2 mouse iade ettim dün,deneyip iade ediyorum :) Efektif dpi bulursan problem olmaz. Dpi 1200 mesela,sensitivity 2 diyelim. 1200x2=2400 efektif dpi oluyor. Hangi dpi da oynarsan oyna efektif dpi ina göre ayarlarsin. Mesela mouse u aldin 800 dpi yaparsin 2400/800=3. Sensitivity ni 3 yaparsin olur,ayni şey. Pek dert edilecek bir durum değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin dediginizin aynısını yaptım bire bir. 800 dpı ya ayarladım simdiki mousumu ve senside 3 e çektim. 1200 dpı 2 sens de oynuyorum normalde. ama gel görki olmadı gene bi uyumsuzluk var bence dpı olayı cok farklı bi dünya.dediklerinizi dünn yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 3 Nisan 2018; 10:25:47 >
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Efektif dpi ayni,ayni olmasi lazim. Raw girişi açik mi

• yok hocam ya bariz belli ettiriyor aynı degil yani bence. Yani sizin dediginizi ben dün denedim zaten ama aimi aynı şekilde alamıyordum. Raw girişi cs go da açık olarak kullanıyorum evet
  • Bozuk olan rival 110 ile mi deniyorsunuz? Normalde ayni olur bir fark olmaz

• yok hocam x7 eski mousum ile dün denedim. sizin dediginiz olayı. 800 dpı a çektim ve 3 e attım sensi. fakat hala bi eksiklik vardı. Dedim öyle dengelerim belki fakat dpı sensörle alakalı bi durum heralde. cünkü gene bi yavaşlık vardı yani anlık bi refleks yapamıyordum. yapıyordum fakat aynı noktaya gitmiyordu 1200 dpı daki gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Efektif dpi ayni,her seyin ayni olmasi gerekiyor. Bi map aç 1200 dpi 2 sens ile mousepadin bi ucundan bi ucuna mouse u çevir bak bakalim ne kadar dönüyor. Sonra 800 dpi 3 sens yap yine bi ucundan bi ucuna çevir bak bakalim ayni yere mi geliyolar. İvme falan mi acik acaba,normalde ayni olmasi gerek. Hepsiburadada varsa istedigin zowie,oradan al dene. Beğenmezsen iade edersin çok mouse iade ettim problem olmuyor iade aliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 3 Nisan 2018; 13:25:34 >
  • hissettigim şeyin doğrulamasınımı yapiyim anlamadım. Burda bi ton kişi çıksa efektif dpı falan bahsetse ben gene gördügüme inanırım belki sizin dediginizde doğrudur bi yerde okumuşsunuzdur böyle bişe bunun doğru oldugunu savunuyorsunuzdur ama şöyle bi durum var ben denedim ve gördüm diyorum 800 dpı 3 sense aldım oynadım neredeyse aynı. fakat mesela awp kullanırken anlık bi refleksle sağa sola veya üste veya aşşağıya doğru ani bi aim alırsınızda istediginiz noktaya gitmez ya o ince noktadan bahsediyorum ben size. onun gibi olaylardan. bunu ak47 ilede yaparsınız m4a1 ilede. ama awp yi açıklaması kolay olsun anlamanız kolay olsun diye anlattım. Ya bi program olsada zowie alsam

Efektif dpi bilinen bir şey zaten. Pro oyuncularin bilgileri yazarken de eDPI yazar,onun sensinde oynamak isteyenler ordan ayarlar,800 dpi 1 sens ile 400 dpi 2 sens ayni seylerdir. Yardimci olamayacağim çunku ortada baska bir durum var,normalde ayni şeydir çünkü

• B3nim mouseda gecerli degil demekki sensoru bayagi eski bi teknolojidir a4tech x7 sonucda. Boyle bise gercekten varsa cok iyi oldu bunu ogrendigim fakat genede icimde bi korku var cunku 300 lira veya uzeri verecem korkuyorum ya farklli gelirde alisamassam diye.. Dediginizn 1e 1 aynisini yapmistim 1 gun oncesinde gercekten farkli oluyor ayni olmuyor durum. Sizde beni anlayin

Hangi zowie yi düsünüyorsun?

• Bilmiyorum elim orta boy tam anlamiyla arastirmadim cs go edition lar hpsuma gidiyoda biraz tuzlu gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.