Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam haklisiniz axon 7 nin kendisine gore en zayif tarafi kamerasi olacak sanirim ama zenfone 3 deluxe tayvan pazarina 850 dolardan girmis tr de en az 2700 olacaktir hatta daha fazla ben zaten bu tutarda bi telefon alacak olsam hic dusunmem htc 10 alirim hocam herseyiyle dort dortluk bi cihaz htc 10 fiyat onemli old icin axon 7 alacak gibiyim bakalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip.. 5.5 inç ama ses özellikleri dikkatimi çekiyor ama fiyatı düşerse belki.. 1800 max olması gereken. Olmadı başka alternatifler var ve geliyor, Viper4android kurulup iyi ses alınır çoğu telefondan. hoparlör çok önemli değil kulaklık çıkışından bahsediyorum.

Sanal tuşlu modeli de varmış bu mu Türkiye'ye gelen?
    Kapasitif tuşları da bence gayet iyi arkadaşlar buna değinen de olmuş birbirine ortada biraz yakın durması iyi bişey parmak daha kolay gider oraya ağrı da yapmaz parmakta. Gidip en sağa ve en sola koysalar ne olacak dezavantaj. Ortada birbirine çok da yakın değil karışıklık olmaz birkaç günde alışılır.
    Kapasitif tuş olsa bile ekran tuşlarını da aktif ederim. (bu özellik vardır umarım yoksa Root ile yapılır bir şekilde..) 5.5 ekran büyük bence ekran küçülür hem biraz :) HTC One m8 ile ekran içi tuşlara alışığım daha rahat bence. altta Kapasitif tuşlar da ayrıca olsun tabi zararı yok tam ekran uygulamalardan daha rahat çıkmaya falan yarar. Tuşların ışıklandırma olmaması da bir eksi değil bence hiç gerek yok. Samsung'da Root ile ışıkları kapatıyordum karanlıkta göz alıyor gereksiz yere. Şarjda da az etkisi var tabi. Tuşların yerlerini parmak buluyor sıkıntı olmaz.

Amerika'da uzun iki yıl garanti ile dopdolu paketi 399 dolara satıp Türkiye'de 2000'den kimse satamaz kusura bakmasınlar f/p telefon arayışında olan bilinçli kitleye ulaşıp ordan da bizim sayemizde kendi kendinin reklamını yapabilirler ama istemezlerse kendileri bilir. Başka yerlerde de vergisi var, kar marjı vs var kimse kimseyi kandırmasın. Yüzde 50 vergi yükü var ama bu telefon en fazla 300 dolardan ithal edilse 150 dolar vergisi vesaire 450 dolar etti mi 1300 tl. 1600'e de satılır kimse de zarar etmez ilerisi için de marka bilinirliği oluşturup yerini sağlama alabilirler. Hadi 1700 olsun.

Bu arada telefonun GSM ve Wifi çekimindeki zayıflıktan bahsedenler var bayağı Reddit, youtube vs üzerinde. Sayıları az değil. Yazılımla çözülür umarım. Çekmeme değil ama ciddi bir zayıflık varmış. Donanımsal değildir umarım. ZTE arayüzünde düzeltilmesi gereken noktalar var kilit ekranındaki bildirim sistemi zaten facia ona çözüm gelecektir. Multitasking performansı da çok iyi değil bi one plus 3 gibi değil Xiaomi mi5 gibi arka plana almak yerine kapatma yolunu seçiyor telefonda 4gb ram var ama verimli kullanım yok pek.
    Bootloader durumundaki sorun nedir bu arada? Rahatça Root olabilecek mi? Garantisi gidecek mi stock roma dönünce bile? Custom rom desteği şimdilik muamma zaten ama az çok olacaktır umarım topluluk desteği olur bayağı ses getirdi bu telefon ama fiyatı ile getirdi onu da bize yansıtmaya niyetleri yok gibi şimdilik 2000 nedir..
    Kamera sorunları zaten belli.. Hareketli sahnelerde net fotoğraf çekemiyor bu arada bulanık. S7 falan ard arda fotoğraf çekimi ayarlanıyor telefonun önünden geçen birini net yakalıyor ama axon 7 bulanık yüzünü bırak kafası zor belli oluyor S7 net bir şekilde yakalarken.. Kamera önceliğim değil benim sesi ve yazılımı iyi olsun.. Büyük ve ağır olması dezavantaj ama.. Mi5s çıkacakmış ona da bakmak lazım. İnsani boyutlarda ve hafif mi5. Devamı mi5s dedikleri gibi 3450 batarya olursa tamamdır..

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Üstad gelmiş Lenovo P70 ilk alanlardan az emegin geçmedi bir sürü insanada yol gosterdin cok faydalı bilgiler paylastin herkes adına tekrar teşekkür ediyorum. Telefon mantigimiz aynı fiyat performans orani yüksek teller bakıyoruz Mi5S bekliyorum bende 27 eylülde tanitilacakmis Ekranda daha küçük taşınması kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 25 Eylül 2016; 17:20:14 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Sorma p70'in 6-9 saat arası ekran sürelerini hala özlüyorum m8 ile 4 saat idare ediyoruz işte. P70'in berbat ses çıkışı bile Viper4android ile bayağı bişeye benziyordu m8'de bile çok faydasını gördüm her yerde söylüyorum bunu herkes bilsin :)
    Mi5s alınır 6gb ram 256 gb depolama, full hd 5.15 inç ekran 130 küsür gram ağırlık, 3400 küsür pil, full hd parlak ips ekranla gelir rakip falan bırakmaz axon 7 ile aynı fiyata alırız zte yetkilileri de izler durur sonra fiyatı düşürüp gözden de düşerler Türkiye maceraları başlamadan biter. Rekabete katkıları olsa keşke..

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin sorunların hepsini okudum ama almadan sahiplenen çok. Rekabet hepimize tüm kullanıcılara yarar ama kimseye bisey anlatamıyoruz. Bize gelen versiyon A2017 avrupa versiyon tuslar sanal degil ekranın altina gömülü ekrandan yemiyor ama alan cok dar alisilmasi zor diyenler var. ZTE nin ABD de garanti hizmeti de çok iyi Axon Passport 2.0 diye bi hizmetleri var sınırsız garanti diye bizde aynı hizmetide vermiyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 25 Eylül 2016; 17:54:20 >
  • https://youtu.be/dTsg7EyYKFM

Axon7 icin güzel bi inceleme videosu artısı eksisine bakabilirsiniz

• F/p ürünü arayan insanlarla forum yapmak çok farklı hiç marka fantikliği yapan adam yok. Bunun içinde her cihazı enine boyuna değerlendiriyoruz kimse bir ürünü sanki babasının fabrikasından çıkmış gibi ölesiye savunmuyor hangisi iyiyse ve fiyat olarak avantajlıysa onu bulmak bu tarz insanlarla çok daha kolay olucak . Hayırlısı olsun diyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Sorma p70'in 6-9 saat arası ekran sürelerini hala özlüyorum m8 ile 4 saat idare ediyoruz işte. P70'in berbat ses çıkışı bile Viper4android ile bayağı bişeye benziyordu m8'de bile çok faydasını gördüm her yerde söylüyorum bunu herkes bilsin :)
    Mi5s alınır 6gb ram 256 gb depolama, full hd 5.15 inç ekran 130 küsür gram ağırlık, 3400 küsür pil, full hd parlak ips ekranla gelir rakip falan bırakmaz axon 7 ile aynı fiyata alırız zte yetkilileri de izler durur sonra fiyatı düşürüp gözden de düşerler Türkiye maceraları başlamadan biter. Rekabete katkıları olsa keşke..

Mi5 in 32 ligi bile paralel ithalatla daha yeni tr ye geldi mi5s i 2017 nisan mayısında paralel ithalatla anca görürüz bu kadar beklicek olsam şahsen zaten huawei mate 9 u beklicem mate 8 cok hosuma gidiyor ama axon 7 2000 bin tl iken mate 8 e 1900 tl vermek istemiyorum.Bu arada zenfone 3 ultra da güzel acaba zenfone 3 deluxe, ultra vs ülkemize ne zaman gelecek.Ekim sonunda moto z gelecekmiş fakat 2 gb ramli sd617 li g4 plus ı bile 1299 dan satışa sundular tr de moto z ye de en az 2500 Çeker bu gaddarlar

• ozhan_006 O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum ne zte ne lg ne samsung vs benim babamın malı değil biz burda f/p ürününü yakalamaya çalışıyoruz tartışmaktan korkmamalıyız sevgi saygı çerçevesinde herkes düşündüğünü söylemekte özgür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 25 Eylül 2016; 18:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Bahsettigin sorunların hepsini okudum ama almadan sahiplenen çok. Rekabet hepimize tüm kullanıcılara yarar ama kimseye bisey anlatamıyoruz. Bize gelen versiyon A2017 avrupa versiyon tuslar sanal degil ekranın altina gömülü ekrandan yemiyor ama alan cok dar alisilmasi zor diyenler var. ZTE nin ABD de garanti hizmeti de çok iyi Axon Passport 2.0 diye bi hizmetleri var sınırsız garanti diye bizde aynı hizmetide vermiyorlar zaten.

Hocam kimsenin birşey sahiplendiği yok.Bana sorunsuz bi telefon söyşer misiniz? Note 7 cıktı her yerde patlıyor g5 cıktı bi ton sorunu var mi5 yine keza öyle iphone 7 bile 4 bin tl ye telefon satıyor adamlar 'tıslama' sesleri cıkmaya basladı telefonlardan su ana kadar ben sorunsuz bi telefon görmedim önemli olan markanın telefonun arkasında durup yazılım ve donanım güncellemesi desteği vermesidir.tabi paralel ithalatta bu imkansız

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Yaşın itibariyle kardeşim diyorum polemiğe girmek istemiyorum ama bu tavırla en iyisini bulamayız deyip susuyorum.

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Asus'lar da ekim ayı içerisinde geliyor ama avrupada yüksek fiyattan satışa sunulunca ki mayıs ayında Asus'tan bir Türk yetkili, telefonların uygun fiyatlı olacağını ve ekim ayında geleceğini söylemişti.
  • Arkadaşlar ben de f/p telefon için beklemedeyim. Aklımda mate 8 vardı, kasımda mate 9 çıkacak.

Zte Axon 7 en önde gelen seçeneğimdi, sese çok önem verdiğim için ama yukarıda yazılanlar soğuttu beni hepsi doğru ise.

Asus zenfone 3'den bahsediliyor ama bahsedilen bütçe çok fazla gerçekten.

Mi5s eğer mi5'deki 800 mhz sorununu çözdüyse ve türkiyeye resmi olarak gelirse düşünülebilir ama xiaomi telefonlarını çok geç getiriyor.

Eğer mate 8'de görülen bildirim sorununu huawei mate 9'da çözerse efsane olacak gibi duruyor özellikleri okuduğum kadarıyla. 256 gb hafıza ve 6 gb ram'li olan hali 2000 tl gibi okumuştum bir yerde.

Acaba bu f/p telefonlar ile ilgili bir konu mu açsak, oradan tüm akışı rahatça takip edip yardımcı oluruz birbirimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar ben de f/p telefon için beklemedeyim. Aklımda mate 8 vardı, kasımda mate 9 çıkacak.

Zte Axon 7 en önde gelen seçeneğimdi, sese çok önem verdiğim için ama yukarıda yazılanlar soğuttu beni hepsi doğru ise.

Asus zenfone 3'den bahsediliyor ama bahsedilen bütçe çok fazla gerçekten.

Mi5s eğer mi5'deki 800 mhz sorununu çözdüyse ve türkiyeye resmi olarak gelirse düşünülebilir ama xiaomi telefonlarını çok geç getiriyor.

Eğer mate 8'de görülen bildirim sorununu huawei mate 9'da çözerse efsane olacak gibi duruyor özellikleri okuduğum kadarıyla. 256 gb hafıza ve 6 gb ram'li olan hali 2000 tl gibi okumuştum bir yerde.

Acaba bu f/p telefonlar ile ilgili bir konu mu açsak, oradan tüm akışı rahatça takip edip yardımcı oluruz birbirimize.

Katılıyorum elimde ZenFone 5 var ve şarj konusunda çok sıkıntılı. 1500-1600 civarı bir bütçem var f/p ürünü bir telefon arıyorum ancak kafam çok karışık.

• maxi_rocker M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 2 binliraya falan bu ulkeye mate 9 gelmez kaldiki kasimda tanitilsa bile mate9 yazdan once bu ulkeye giris yapmaz mate8 hala paralel ithalat yoluyla ulkemizde var resmi olarak yok bence hic beklemeyin o telfonu zaten gelene kadar bir suru marka model cikiyor soguyorsun cazibesini kaybediyor cihaz bunu mate7 kullanan biri olarak soyluyorum

• 1 haftadır kullanmaktayım. Müzik sektöründe çalışıyor olmanın yanı sıra sıkı bir müzik dinleyicisi olarak HTC 10 almaya niyetlenmişken bu canavarı keşfedip aldım ve inanın öve öve bitiremem.

Kısaca bahsetmem gerekirse;

Gerek kulaklık çıkışı gerekse stereo hoparlörleri ile rakipsiz bir telefon yapmış ZTE. Anlatılmaz yaşanır diyorum, telefonum çaldığı zaman ortamda kim varsa zıplıyor ne oluyor diye ;)

Ekran muazzam. Fotoğrafları emektar HTC M7'im ile çektiğimden aletin hakkını veremedim, yakından görmelisiniz, benim şu ana dek gördüğüm en iyi ekran.

Metal kasa muazzam. Bir HTC fanı olarak zaten metal kasanın hastasıyım; adamlar HTC'yi güzel çalışıp muhteşem bir telefon çıkarmışlar ortaya. Ele oturuş, kavisli hatlar, ekrana ulaşılabilirlik vs harika. Dile kolay, 5.5" olan dev bir telefondan bahsediyoruz ancak dizayn öyle başarılı ki, 3 senedir M7'ye alışmış ve "hayatta büyük telefon kullanmam" diyen beni 24 saatlik kullanımda alıştırdı kendine. Unutmadan, telefon ağır. Ama iyi anlamda söylüyorum, hissiyatı öyle ele serçe almışsın gibi değil; full metal, teknolojik bir güzellikten bahsediyoruz, bir ağırlığı olacak tabii ki :)

Telefon henüz yeni olduğu için pil ömrü ile alakalı yorum yapamam zira tahmin edersiniz ki yeni diye elimden düşürmüyorum, yine de gün sonunu %50 ile tamamlıyorum. Bu arada Quick Charge 3.0 manyak bir olay. Alet %0 boş halden %50'ye 25-30dk içinde doluyor, tam şarjı da maksimum 1 saat sürer heralde.

Performans tartışılmaz. İşlemcisi, Ram'i belli. Yağ gibi akıyor. Ben ağırlıklı olarak müzik ve iletişim için kullandığımdan benim için bambaşka hızlı tabii ama oyunsever arkadaşlar da memnun kalacaklardır. Şu an için bu aleti zorlayabilecek bir oyun/program olduğunu sanmıyorum.

İncelemelerde, yorumlarda filan epey geyiği dönüyor görmüşsünüzdür; wifi çekmiyor ve şebeke sinyali düşük şeklinde. Ben de bu okuduklarımdan korkuyordum ancak şansımı deneyip alayım dedim. Kesinlikle hurafeymiş. Telefon mis gibi çekiyor. Hatta HTC'min düzgün çekmediği hemen her yerde full çekiyor. Metroya inip telefonun halen çektiğini fark etmek güzel oluyormuş. :) Aynı şekilde 4G de sorunsuz çalışıyor. Bir Vodafone kullanıcısı hiçbir sorun yaşamadım henüz, umarım da yaşamam.

Ben yılmaz bir HTC M7 kullanıcısı olduğum için aydınlatmasız kapasitif tuşları beni hiç bozmadı. İlk 10 dakikada yerlerine alıştım ve hemen hiç yanlış bastığım olmadı. Bence gayet olmuşlar.

Arka tarafta, kameranın altına yerleştirilen parmak izi okuyucuya da anında alıştım ve gerçekten müthiş hızlı çalışıyor. Telefonla oynamak bir başka keyifli oldu. ;)

En çok merak edilen konulardan biri kamera. Evet, kamerası için genel yorumlar kısmen doğru. Gündüz gerçekten muhteşem fotoğraflar alıyorsunuz ancak düşük ışıkta biraz özenmek gerekiyor. Üzerindeki Samsung olduğu söylenen lens hiç fena değil; hatta bu ücrete çok iyi bile diyebilirim. Ben şahsen fotoğraf çekmeyi seven, sabırlı ve uğraşan biri olarak epey güzel fotoğraflar çektim. Çok daha iyilerini de çekeceğim orası kesin. :)

Ha, "telefonla alakalı her şeyi mi beğendin aga?" diyecekler için, benim için iki adet kusuru var; birincisi ön kamera. Yani onun için de gündüz gayet iyi diyebilirim ancak kötü ışıkta malesef sınıfta kalıyor. Evet telefonun fiyatına göre bu normal diyebilirim ama yine de bir çıt daha iyi olabilirmiş. Arka kamera ile f/p olarak oranladığımızda kesinlikle olmamış derim.

Bir diğeri de çağrı bloke etme olayı. HTC'den o kadar alışmışım ki, tek hareketle istenmeyen reklam aramalarını, mesajlarını bloklayabilirken malesef ZTE bu konuda bir seçenek sunmuyor. Evet, bir aplikasyon indirip çözeceğim konuyu ama yine de menüde olsun isterdim.

Onun dışında sade menüsü, Nexusvari, stok Android hissi, gereksiz hiçbir uygulama bulundurmaması ve minik ama faydalı harika özellikler sunması cidden müthiş.

Ben telefonu Amerika - New York - B&H Photo Video'dan 400$+KDV'ye aldım. Haftaya da 140TL verip kendi pasaportuma kaydettireceğim.

Bu paraya, sahip olduğum en iyi elektronik cihazlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Kendi adıma şunu söyleyebilirim; bir HTC sever olarak az kalsın 700$+KDV'ye HTC 10 alıyordum. Onun için ya da Samsung'un 7 serisi için birşey diyemem, elbette harika cihazlar ancak buna bir dokunmalısınız arkadaşlar :) Gören eş dost akraba herkesin aklı gitti, dediğim gibi şıklığın zirvesi alet. :)

Bozulursa ve Türkiye'ye gelmiş olursa yenisine gözüm kapalı 2000TL veririm açıkcası.

Unutmadan, telefonun kutusunda yok yok, kılıftan ekran koruyucuya, 3.0/2.0 dönüştürücüden Quick Charger'a her şeyi vermiş adamlar. Ama en önemlisi, inanılmaz başarılı bir kulaklık veriyorlar. Gerek tipi Iphone çakması gibi durduğu için, gerekse hali hazırda beş altı tane high end kulaklık sahibi olduğumdan kullanmam diyordum ancak ZTE ters köşe yapıp güzel bir ürün vermiş. Adamlar ses ve duyum işine fena abanmışlar, cidden tebrik etmek lazım. :)

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★
    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

• Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Görüyorum ki bazı kişiler telefonun 2000 TL'den fiyat biçilmesine tepkililer.Pek tabi kendilerine göre haklılık payları vardır elbet.Ama şöyle birşey daha var ki günümüz Türkiyesinde bu özelliklere sahip hangi cihaz uygun fiyatlı? Hiçbiri.Orlardan Xiaomi Mi5, LG G5,Asus ZF3 Deluxe seslerini duyar gibiyim.Ben size onunda açıklamasını yapim.Tamamen objektifim.Xiaomi ve LG G5 ülkemize paralel ithalat yoluyla giriş yapıyor.Ee.. ucuz olmasının sebebide bu zaten.Ülkemizde resmi distribütör garantili her telefon bir miktar pahalıdır.Bunun yurtdışında uygun fiyatlı olmasıyla felan alakalı değil.Ne yazik ki Türkiyede insanlar biraz aç gözlü davranıp yüksek kâr marjı güdebiliyor.Birde ithalat garantiler asla resmi garantinin yerini tutamaz.Her neyse bu detayıda anlattığıma göre gelelim karşılaştırmaya.Mi5'ten başlayalım.Birkere nette satılan modeli en düşük versiyonu.S820'nin hızı 1.8 Ghze kırpılmış hali.Buda S652'ye tekabül eder.Yani S820'nin gücünden çokta yararlanamıyorsunuz.32 GB Hafızası,3 GB rami var.Malzeme kalitesi ise ımmm.. Hani şu iki elinle hafifçe bastırınca ikiye bölünen telefondanmı bahsediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına ne kadar ekmek o kadar köfte Axon 7 ile kiyaslanamaz.Bakın daha Axon 7'nin ayrıcalıklarını sıralamadım.Yalnız hakkını verelim FHD olsada Mi5'in ekranı daha canlı,gün ışığında daha görünür.Ve de irda led alıcısını ve stabil arayüzünüde es geçememeliyiz.Şimdi birde LG G5'le karşılaştıralım.Diorlar ki "LG G5 doho oygon foyotlo".Ya tmm uygunda iş sadece fiyattamı.LG G5'in zaten sorunları var bide üstüne siz bunun paralel ithalatını örnekliyorsunuz.Resmen ateşe benzin döküyonuz.Değermi parandan kâr elde ettiğine.Madem fiyata tepkilisin eee o zaman neden Axon 7'den daha düşük donanıma 2800 TL fiyat biçtiklerinde yakınmadın? Bir kere malın değeri olsaydı,nasıl bu kadar çabuk fiyat indirimine gidilmesini sorgulardınız.Ha yine yok illa F/P odaklı olcak illa Axon 7 fiyatı düşsün diye bağırıyorsan beklersin G5 gibi paşa paşa alırsın 1700 TL'ye Axon 7.Yada beklemeyip Mi5 alcam,riske girip G5 alcam dersende kimse seni tutmuyor.Buyur gider alırsın konuyuda boşyere kirletmemiş olursun.Karşılaştırmaya lüzum yokta ben yinede yazıcam.G5'te soruyorum size kaç kişi modüler aksesuar kullanıyor? Benim çevremde daha bunun için alan 1 kişi görmedim çünkü.Reklamlarında buna vurgu yapılıyor ama söylesenki 800-900 TL karşılığında sahip oluyorsun,kimse dönüpte yüzüne bakmaz.G5'in bataryası 2800 mAh,hoparlörü elinle kapatmaya müsait,kamerası geniş açılı çekse dahi Axon 7'den pek farklı değil.Öbür tafta ise bangır bangır müzik dinleyebileceğin,tasarımı hoş,gereksiz şeylerle donatılmamış kullanıcıların isteklerini sonuna kadar karşılıyabilcek bir cihaz var.Hemde daha büyük bir ekranda sanal tuşsuz.Asus ZF3 Deluxe değinmiycem çünkü rakibi Axon 7 değil.Ses haricinde her yönden üstündür Asus.

Anlayacağınız siz önce telefonu alırken ki kriterlerinizi bir gözden geçirin ve bana ne lazım diye sorun.Marka olarak hava atcaksanız sizi hiç buraya almayalım.Zira marka algısı eskide kaldı.Artık telefonun kendisine bakılmalı.Şuan bu cihazın üstünde şayet Samsung yazılı olsaydı ve 3000 TL fiyat konulsaydı koşup alabilcek birçok kişi tanıyorum.O zaman hiçbirinizin aklına gelmiycekti yav bunun fiyatı neden böyle keşke F/P olsaydı diye.Çünkü markayı tanıyorsunuz biliyorsunuz ki o yaptıysa alınır hakkıdır.Geçiniz efendim.Unutmadan birde Moto Z ile kiyaslayanlar olmuş.Size sadece şunu diyim yillar boyu ülkemizden çekilmiş,resmi garantisi olmamış,birden lenova sayesinde gelen ve 3.5mm kulaklık jakını kaldıran bir zihniyete ne para verir alır nede başkasına tavsiyede bulunurum.Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 26 Eylül 2016; 1:15:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Goruslerinize katiliyorum.aynen dediginiz gibi ac gözlülük.ama benim kastim Lg g5 yurtdışı fiyatlari benzer olmasi nedeniye karşılaştirdik.yoksa bana gore g5 elime alinca verdigi his oyuncak telefon gibiydi.alacam dedigimin sebebi 820 li garantisi duzgun cihaz yok.3 aydir ha geldi ha gelecek diye htc desire c ile idare ediyorum.ben bu cihazin 1800 tl ederinin olduğunu zaten dusunuyorum.bu fiyatlara bir kac aya gelir insallah.

Bu arada benim gibi quartz gray rengini bekleyenler arkadaşlar biraz daha bekleyecek.zte turkiye ilk olarak gold rengini getirecekmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdappo -- 26 Eylül 2016; 1:50:25 >
  • Cihazın sar değeri çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: musdappo

Goruslerinize katiliyorum.aynen dediginiz gibi ac gözlülük.ama benim kastim Lg g5 yurtdışı fiyatlari benzer olmasi nedeniye karşılaştirdik.yoksa bana gore g5 elime alinca verdigi his oyuncak telefon gibiydi.alacam dedigimin sebebi 820 li garantisi duzgun cihaz yok.3 aydir ha geldi ha gelecek diye htc desire c ile idare ediyorum.ben bu cihazin 1800 tl ederinin olduğunu zaten dusunuyorum.bu fiyatlara bir kac aya gelir insallah.

Bu arada benim gibi quartz gray rengini bekleyenler arkadaşlar biraz daha bekleyecek.zte turkiye ilk olarak gold rengini getirecekmis.

Doğru yurt dışı fiyatları birbirine yakın.Ama işte ülkemize girene kadar o fiyat bir anda 2'ye katlanıyor ne hikmetse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.