Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: must@fa

Arkadaslar ben simdi tam olarak anlayamadim.imceleme videolarinda ve fotograflarda simdiye kadar gordugum kapasitif tuşlardı.ancak hepsiburadanin sitesindeki resminde sanal tuslar gozukuyor.bu benim için çok önemli tuşların ekrandan yemesi hoş değil bu konuda tam olarak bi bilgisi olam varmı?

128 GB Hafıza / 6 GB Ram - Sanal Tuşlu

64 GB Hafıza / 4 GB Ram - Kapasitif Tuşlu

Avrupada ve ülkemizde satılcak olan model kapasitif tuşludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZTE Axon 7

quote:

Arkadaslar ben simdi tam olarak anlayamadim.imceleme videolarinda ve fotograflarda simdiye kadar gordugum kapasitif tuşlardı.ancak hepsiburadanin sitesindeki resminde sanal tuslar gozukuyor.bu benim için çok önemli tuşların ekrandan yemesi hoş değil bu konuda tam olarak bi bilgisi olam varmı?

Daha oncede yazdiginizi okumustum.ancak hepsiburadadan alicam cihazi.ve ordaki resimde sanal tus gozukuyor dediginize gore sanirim gorseli yanlis koydular.peki diger rengi ulkemize ne zaman gelir bilginiz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZTE Axon 7

quote:

Daha oncede yazdiginizi okumustum.ancak hepsiburadadan alicam cihazi.ve ordaki resimde sanal tus gozukuyor dediginize gore sanirim gorseli yanlis koydular.peki diger rengi ulkemize ne zaman gelir bilginiz varmi?

Hepsiburada.com'daki görsel temsilidir.Yanlış koyulmaktan ziyade dikkat edilmemiş.Renk çeşitleri 7 Ekimden 1-2 hafta sonra stoklarda olur diye tahmin ediyorum.Keza sizinde ön sipariş vermemenizi,donanımhaber veya teknoseyir incelemesini beklemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 27 Eylül 2016; 16:02:51 >

• ZTE Axon 7 Z kullanıcısına yanıt
    Zaten istedigim renk gelene kadar bekliyicem bu sure zarfindada kullanici yorumlari incelemeleri takibe devam.bilgilendirmeniz icin tesekkurler..

Bu ürünü Abd'den alsam global garantisi olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Bu ürünü Abd'den alsam global garantisi olur mu?

Bu konuda herhangi bir bilgim yok.Sadece ZTE'nin Passport 2.0 (2 Yıl garanti kapsamında sağladığı ayrıcalıklar) ABD'ye özel olduğunu söyleyebilirim.Burada işlemez yani.Size ABD'den bu ürünü almış kullanıcılarımızdan @erikponti kişimize yönlendiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 27 Eylül 2016; 20:14:24 >
    Ekşi sözlükten konuşuyorum kendisiyle umarım görür mesajımı da tekrar yazmaz :)
  • erikponti E kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Kulaklarım biraz ağır işittiği için, Benim için önemli olan görüşme sesinin kaliteli ve yüksek olması.Sırf görüşme sesi düşük olduğu için onlarca cihaz değiştirdim.Şimdiye kadar kullanıp memnun olduğum tek cihaz BB Z30 oda malum işletim sistemi rafa kalktı,şuan Meizu M3 Note kullanıyorum onuda satacağım büyük ihtimal.Rira etsem bu konu hakkında bilgi verirmisiniz.

• General. kullanıcısına yanıt
    Görüşme sesi normal bende buna dikkat ediyorum, fakat çok temiz diğer kişi çok yakındaymış hissi verdi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kemal -- 11 Aralık 2016; 18:19:26 >
  • Teşekkürler

• arkadaşlar merhaba 17 ağustosta note7 almıştım, geçen hafta iade ettim aldığım yere, şimdi bu cihazı araştırıyorum. zte'nin türkiye sitesinde 128 GB rom 6 gb ram olarak özellikleri gözüküyor. Bu seçeneğin türkiyeye gelme ihtimali olabilir mi ?
  • General. kullanıcısına yanıt
    Hocam HTC One Max kullanmıştım. Görüşme kalitesi ve ses yüksekliği abartmıyorum muazzamdı. Ses sonuna kadar açık olduğunda sanki hands free hoparlörden konuşuyormuş gibi odadaki herkes net bir şekilde karşı tarafın sesini duyabiliyordu.
  • mahmut_isikan kullanıcısına yanıt
    6 gb ram'li model gelmeyecek demişlerdi

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    kim, neye dayanarak söyledi gelmeyeceğini.http://www.zte.com.tr/urunler/axon-7/ linke tıklayın kocaman kocaman 128 GB Rom 6 GB Ram yazıyor , hatta 64 gb lık versiyon burada yazmıyor bile( altta detaylar kısmında yazıyor). 128 gb lık versiyon gelmeyecekse bu bir aldatmacadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_isikan -- 28 Eylül 2016; 12:06:19 >
  • bendeki gray color antutu sonuçları

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★
    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

kim, neye dayanarak söyledi gelmeyeceğini.http://www.zte.com.tr/urunler/axon-7/ linke tıklayın kocaman kocaman 128 GB Rom 6 GB Ram yazıyor , hatta 64 gb lık versiyon burada yazmıyor bile( altta detaylar kısmında yazıyor). 128 gb lık versiyon gelmeyecekse bu bir aldatmacadır.

Burada konuşuldu. Ona istinaden söyledim. Zaten o linkin alt kısmında 4 gb seçenek olarak belirtilmiş. Biraz kafa karıştırıyor. Umarım 6 gb gelir tabi isteyen arkadaşlar için.

• Yav Allah aşkına 6 GB ramın size şuan ne faydası olucak cidden merak ettim ? Hadi hafıza deseniz zaten 64 GB ve 128 GB hafıza kartı destekli yetmezse kart alın takın.İleriye dönük dersenizde 2 senede 8 GB ramlı telefon çıkar.Satıp onumu alıcaksanız yani? Ha , ülkemiz haricinde alma imkanınız varsa bu beni ilgilendirmez zaten.Bu arada 6 GB'lı modelde tuşlar sanal belirtiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 28 Eylül 2016; 21:40:31 >
  • Bazı vidyolarda telefonda uygulama menüsü varken bazılarındaysa uygulama menüsü yok.
    Bu telefonda seçenek olarak sunulduğu için mi böyle, bazısında olup bazısında olmaması
  • Sdn de okudum dediğim gibi 1800 Max ederi. Ön sipariş ile 200 tl hediye çeki varmış. İlerde hediye (! ) çeklerini vermeyip 1800 tl ve altı fiyatlara alınabilecek demektir bu. 1700-1600'e kadar düşer bence zamanla.

ZTE Axon 7 fiyatı 1999 TL olarak belirlenirken, ZTE Axon 7 mini ise 1499 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca Axon 7 modelini ön sipariş veren kullanıcılar 200 TL, Axon 7 Mini satın alanlar ise 100 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Sdn de okudum dediğim gibi 1800 Max ederi. Ön sipariş ile 200 tl hediye çeki varmış. İlerde hediye (! ) çeklerini vermeyip 1800 tl ve altı fiyatlara alınabilecek demektir bu. 1700-1600'e kadar düşer bence zamanla.

ZTE Axon 7 fiyatı 1999 TL olarak belirlenirken, ZTE Axon 7 mini ise 1499 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca Axon 7 modelini ön sipariş veren kullanıcılar 200 TL, Axon 7 Mini satın alanlar ise 100 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Hocam hediye çeki yazıyor ama ben sitede göremedim, nasıl veriliyor hediye çeki be kullanım şartlarını gördünüz mü siz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.