Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır bilmiyorum shiftdelete haberi böyle diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun teknoloji haber sitelerinde 200 tl hediye ceki yaziyor ama hepsiburadada boyle birsey yazmiyor konudan bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: digital35

http://www.hepsiburada.com/staticPage/11769

Arkadaslar super 200 tl cek hemde kullanma sinirlamasi vs yok herhangi bi sinirlama yok bildiginiz 200 tl olarak direk kullanabileceksiniz yuklendiginde.world cardiniz da varsa telefon 1725 tl ye geliyor haberiniz olsun isteyen alabilir

• Dikkat etmedigim bir detay varmis cek sadece cep telefonu ve cep teleonu aksesuar kisimlarinda gecerliymis iki telefon almak isteyenlerin islerine yarayabilir

• Kazanılan hediye çekleri 07-13 Kasım 2016 (bu tarih dâhil) tarihlerinde Cep Telefonları ve Cep Telefonu Aksesuarları kategorileri alışverişlerinde kullanılabilecektir.

yazıyor. Ek olarak telefon siparişini verdikten sonra ekstra bir ürün daha aldığınız zaman indirim yapıyor. Yani aslında telefon 1800 liraya gelmiyor. Sadece 200 liralık bişey alıyorsunuz.

Şu telefonu gerçekten 1600 liradan getirseler satış rekorları kırarlar ama nerdeee
  • #ZTE Tanıtım Otobüsü Türkiye'ye geliyor!

#Axon7 deneyimini yakından yaşamak ve sürpriz hediyeler kazanmak için hepinizi bekliyoruz.

Etkinlik adres ve tarihleri;

1 Ekim - Bayrampaşa Forum İstanbul (İSTANBUL)

2 Ekim - Meydan Ümraniye (İSTANBUL)

4 Ekim - Optimum (İSTANBUL)

5 Ekim - Optimum (İSTANBUL)

7 Ekim - Balçova (İZMİR)

8 Ekim - Optimum (İZMİR)

9 Ekim - Optimum (İZMİR)

12 Ekim - Optimum (ANKARA)

13 Ekim - Optimum (ANKARA)

15 Ekim - Forum (MERSİN)

16 Ekim - Forum (MERSİN)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZTE Axon 7 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

http://shiftdelete.net/zte-axon-7-fiyati-ve-cikis-tarihi-belli-oldu-75661
  • Hepsiburada fiyatlarını yazmışlar

• Adamlara facebook tan twitter dan giydire giydire bari ön siparislere biseyler yapin diye diye en azindan biseyler yaptirabildik. Ama cek olayinin sadece telde olması kötü olmuş.

• Fiyatlar ilk çıkış için fena değil gibi görülüyor.Ülkemizde ki operatör firmalarının cihazlarınıda ürettiğine görede iyi bir firma.(daha önce hiç ZTE kullanmadımda :) Axon 7 fiyatı biraz daha düşerse düşünüyorum ama yoksa mini versiyonu mantıklı geliyor.Sony den harika F/p cihaz M5 i hevesle alıp hüsranla hala hakem heyetinden ücret iade kararı bekleyen biri olarak,
    arkadaşlar;

1)Bu modellerde herhangi bir kronik sorun vs satışa çıkmış ülkelerde yabancı forumlarda var mı böyle bir bildirim ?

2)Htc A9 ile aynı işlemciyi kullanan mini versiyon Quick Charge 3.0 gsm arenada özelliklerinde yazmıyor ama acaba htc nin yaptığı gibi onada güncelleme ile Quick Charge 3.0 desteği kazandırabilirler mi? (çokta gerekli değil tabi ama merak ediyorum :)
  • oneplus 3 gerisi yalan gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Fiyatlar ilk çıkış için fena değil gibi görülüyor.Ülkemizde ki operatör firmalarının cihazlarınıda ürettiğine görede iyi bir firma.(daha önce hiç ZTE kullanmadımda :) Axon 7 fiyatı biraz daha düşerse düşünüyorum ama yoksa mini versiyonu mantıklı geliyor.Sony den harika F/p cihaz M5 i hevesle alıp hüsranla hala hakem heyetinden ücret iade kararı bekleyen biri olarak,
    arkadaşlar;

1)Bu modellerde herhangi bir kronik sorun vs satışa çıkmış ülkelerde yabancı forumlarda var mı böyle bir bildirim ?

2)Htc A9 ile aynı işlemciyi kullanan mini versiyon Quick Charge 3.0 gsm arenada özelliklerinde yazmıyor ama acaba htc nin yaptığı gibi onada güncelleme ile Quick Charge 3.0 desteği kazandırabilirler mi? (çokta gerekli değil tabi ama merak ediyorum :)

Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam.

1) Yabancı kaynaklarda wifi ve operatör sinyal gücünün zayıf olduğunu dile getirmişler.Fakat telefonu alan kullanıcılarımızdan birinin incelemesinde böyle birşeyin söz konusu olmadığını,hurafeden ibaret olduğunu belirtti.Benim yabancı incelemelerinden gözlemlediğim kadarıyla kamerada sıkıntılar mavcut.Mesela OİS olmasına rağmen bunu bize tam hissettirememesi ve videoda odak sorunu yaşadığı aşikar.Pek tabi bunlar güncellemeyle düzeltilebilir.Şuan durum ne inan bilmiyorum.Elime ulaşınca sizlere paylaşırım.Bunlar haricinde cihazın bir sıkıntısı bulunmamakta.Kronik sorunuda yok.

2) S617 zaten Quick Charge 3.0 destekliyor.Bunun güncellemeyle alakası yok.HTC istesede bunu bir güncelleme yayınlayarak yapamaz.Tamamen chipsetle ilgili.Axon 7 Mini konusuna gelirsek , şahsi fikrim almayın.Onun yerine Mi5 almanızı tavsiye ederim.Gerçekten fiyatını hak etmiyor.1200 TL olsa bunu demezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 30 Eylül 2016; 3:35:46 >

• supergokhan kullanıcısına yanıt
    Fikrini kendine sakla.İlla tutamıycam içimde dersende burda değil az ötede söyle.Zira bu başlık altında senin boş yere polemik oluşturmanı istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 30 Eylül 2016; 3:39:28 >
  • ZTE Axon 7 Z kullanıcısına yanıt
    Yabancı bir inceleme videosunda son güncellemedenin RF sinyal iyileştirmesi içerdiği söylenmişti. Kamera için gece ve karanlık ortam çekimlerinde ışık yetersizliği halen devam ediyor, ama OIS için olumsuz bir değerlenidrme hatırlamıyorum.

Her yeni çıkan cihazda olduğu gibi bu sorunların da üretimin ilerleyen safhalarında aşılma olasılığı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

#ZTE Tanıtım Otobüsü Türkiye'ye geliyor!

#Axon7 deneyimini yakından yaşamak ve sürpriz hediyeler kazanmak için hepinizi bekliyoruz.

Etkinlik adres ve tarihleri;

1 Ekim - Bayrampaşa Forum İstanbul (İSTANBUL)

2 Ekim - Meydan Ümraniye (İSTANBUL)

4 Ekim - Optimum (İSTANBUL)

5 Ekim - Optimum (İSTANBUL)

7 Ekim - Balçova (İZMİR)

8 Ekim - Optimum (İZMİR)

9 Ekim - Optimum (İZMİR)

12 Ekim - Optimum (ANKARA)

13 Ekim - Optimum (ANKARA)

15 Ekim - Forum (MERSİN)

16 Ekim - Forum (MERSİN)

Ne ZTE Türkiye sitesinde, ne Facebook sayfalrında bu konuda herhangi bir duyuruya rastlamadım. Bilginin kaynağı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 30 Eylül 2016; 9:33:55 >

• zte Türkiye facebook sayfasından.
    ekleme: dün yayınlanmıştı bugün ben de göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 30 Eylül 2016; 10:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

zte Türkiye facebook sayfasından.
    ekleme: dün yayınlanmıştı bugün ben de göremedim.

Buyrun, haberin kaynağı :
  • ZTE Axon 7 Z kullanıcısına yanıt
    Sony nin yaptığı M5 gibi olmasında hocam o kadarcık şeyler düzelir sorun olmaz.Ufak güncellemelerle düzeltilebilir şeyler diye düşünüyorum sizin gibi.
    Diğer konuda biliyorum işlemci destekliyor.Htc ilk çıktığında özelliklerde Quick Charge 2.0 yazıyordu A9 un 3.0 da çok yakında geliyor diyordu.Sanırım küçük bir yazılım optimizasyonu.ELbette donanım desteklemeden yazılımla gelmesi mümkün değil.Benim düşüncem acaba ZTE de HTC gibi mi yapar sonradan güncelleme ile Quick Charge 3.0 olayını aktifleştirir diye düşündüm.

Düzeltme: Bu arada bir yorumda Almanya fiyatının 449€ olduğunu yazmış bir arkadaş. 1500-600 civarına denk geliyor.Bizdeki fiyat 1999 tl 500€ dan fazla ya tekabül ediyor.Kesinlikle düşmeli fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 30 Eylül 2016; 12:48:14 >

• DARBE kullanıcısına yanıt
    Şimdi yine eklemişler. Belki farkında olmadan sildiler, buradaki mesajları görünce de farkedip yeniden eklediler :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.