Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nakres736

Simdi baktım hepsi buradadaki görsel de arkada axon yazıyor .telefonu elimize aldıgımız da görürüz artık.

HB'deki görsel internetten dikakt etmeden alınmış olabilir. ZTE'nin sayfasında AXON yazısı yok.
    http://www.zte.com.tr/urunler/axon-7/
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Insider

quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: chtr

Note 5 1900 tl olmusken mantıklımı arkadaşlar.

Note 7 desen bi nebze tamam dicem de note 5 nedir arkadas ya

Yapay test puanları olarak düşünmeyin kullanıcı deneyimini düşünün... Donanım kralı oneplus bile müthiş tat vermiyor diyorlar. Bence note 5 veya g5'in kesinlikle altında bir cihaz.

G5 axon 7 ile kıyaslanır ancak

Note 5 in işlemcisi axon 7 nin işlemcisinin yarısı. Ayrıca ses özellikleri olarakta axon 7 çok üstün. 1900 olan Note 5 32gb. Axon 7 64 gb.

Kulanıcının keyfi diye bi kıyaslama ölçütü yok.(ki ondan bahsetsek burda bir axon7 kullanıcısı telefonu çok övdü) Axon 7 note 5 den bariz üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit18 -- 30 Eylül 2016; 18:55:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Telefonun görebildiğim tek eksiği (veya fazlalığı) 2k ekranı olması. 1080p ekranı olsa bu telefon uçardı. Sırf sanal gerçeklik gözlüğü denen oyuncak için 2k ekran koymuşlar üzücü gerçekten.

LCD ekranlarda RGB denilen alt piksel dizilimi varken amoled ekranlarda pentile denilen dizilim vardır. Türk deyimiyle , amoled ekranlarda seyrek piksel dizilimi varken LCD ekranlarda sık piksel dizilimi vardır. Yani 2K Amoled ekran aslında 2K deneyimi vermez. RGB dizimli bildiğim Samsung Galaxy S2 cihazı vardı. Süper Amoled Plus diye 2011 yılında çıkış yapmıştı.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Yani 2K amoled ekran, 1080 LCD ekrana yakın performans ve tüketim mi verir.
    Daha doğrusu bahsettiğin gibi olması iyi bişe mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Hocam, firma bu sefer net bir şekilde ülkemizde satışına başlayacak. ZTE tanıtım tır turları bir kaç ilimizi şuan dolaşmaya başladı bile.
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Hocam 2K Amoled ekranı, 1080p ile 1440p ekran arası bir şeymiş gibi düşünün. Ayrıca amoled ekranlar; arka aydınlatması olmayan bir teknolojidir. Her bir piksel kendini bağımsız aydınlattığı için özellikle siyahlarda tamamen o bölgede ki pikseller kendini kapatır. Tüketimi ve performansı 2K LCD ekranlara göre olumlu yönde etkiler. 1080P 5.5" Amoled ekranlar benim gözümde bir hiçtir. Çünkü pikselleri resmen gözünüzle ayırt edebiliyorsunuz. 2K 5.5" ekranda bile dikkatlice baktığınızda pikseller görülüyor ama rahatsız edecek düzeyde değil.
  • internetteki videolarda arkada anten bolgesinde plastik degil aliminyum oldugun cekim gucunun zayif oldugundan bahsediliyor. son kullanicilari olarak sizde de benzer bri durum var mi?

• ZTE Axon 7 Z kullanıcısına yanıt
    Moto G4 Plus'ta da 617 var, fakat 2.0 destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Hocam 2K Amoled ekranı, 1080p ile 1440p ekran arası bir şeymiş gibi düşünün. Ayrıca amoled ekranlar; arka aydınlatması olmayan bir teknolojidir. Her bir piksel kendini bağımsız aydınlattığı için özellikle siyahlarda tamamen o bölgede ki pikseller kendini kapatır. Tüketimi ve performansı 2K LCD ekranlara göre olumlu yönde etkiler. 1080P 5.5" Amoled ekranlar benim gözümde bir hiçtir. Çünkü pikselleri resmen gözünüzle ayırt edebiliyorsunuz. 2K 5.5" ekranda bile dikkatlice baktığınızda pikseller görülüyor ama rahatsız edecek düzeyde değil.

Hocam bu dediginize katilmiyorum acikcasi 2.5 sene galaxy s5 kullanmis biri olarak 1080p amoled ekrani mukemmeldi hatta ben cikar cikmaz aldim mayis ayiydi ciktigi ay incelemelerde o gune kadarki telefonlar icinde iphone da dahil en iyi ekran secilmisti ki yine eski bir iphone 4 kullanicisi olarak soyluyorum kesinlikle amoled mukemmel bir ekran deneyimi sunuyor ve bence amoled ekranlar ips ekranlara gore hem daha verimli hemde cok daha canli ve parlak

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Demek ki bilerek yapılmış birşey.Oysaki çipset destekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu MX4 kullanıyorum IPS ekran var, güneş gözlüğüyle baktığımda ekranı nerdeyse hiç göremiyorum. Samsung amoled ekrana güneş gözlüğüyle baktığımdaysa ekranı kolayca görebiliyorum. Kısaca Amoled ekranın iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.
    Kamera kıyaslamalarına da baktım, düşük ışıkta yazıldığı gibi rakiplerinden kötü değil S7 ve 6S arasında çok fark göremedim o da çok ince detaylarda.
    İnşallah 1800 altında bir fiyatla piyasaya çıkar
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda telefon malesef cat6 modem kullanıyor.İlk sayfayı güncelliyorum bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 1 Ekim 2016; 4:53:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlam bir cihaz gibi görünüyor özelliklere bakılırsa. Metal kasa olması da benim için bir artı. Yalnız gördüğüm kadarıyla telefonla ilgili iki şeyi beğenmedim.

1) Telefonun ekranının büyük olması. 5" geçilmesin arkadaş.
    2) Dış tasarımı. Çok fazla yuvarlak hatlara sahip, kenarları daha düz olsa güzel olurdu. Ve biraz da spesifik bir şekli olsa daha iyi olurdu.

Telefonun inceleme videolarını filan izlemedim ancak şu an HTC One M9 sahibi olmasam ciddi ciddi düşünürdüm bu telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.caucasian

internetteki videolarda arkada anten bolgesinde plastik degil aliminyum oldugun cekim gucunun zayif oldugundan bahsediliyor. son kullanicilari olarak sizde de benzer bri durum var mi?

zte'de kronik sorundur çekim kalitesi ve konuşma ses kalitesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Telefonun görebildiğim tek eksiği (veya fazlalığı) 2k ekranı olması. 1080p ekranı olsa bu telefon uçardı. Sırf sanal gerçeklik gözlüğü denen oyuncak için 2k ekran koymuşlar üzücü gerçekten.

Telefon zaten uçuyor. neden 2k ekrana takıldınız? (önceki sayfalarda antutu sonucunu ekledim 145 bin lerde)

Pil performansındada bir problem yok.

Cihazı kullanarak mı bu yorumları yaptınız yoksa sadece teknik özelliklerden mi bu sonucu ulaştınız?

SD 820 bayağı iyi olmuş. 810 lu cihazlar arasında ciddi enerji tasarruf farkı var.

Telefonun eksileri; gece çekiminde zayıf olması, gece çekimlerinde aydınlatma gibi nesnelerde ışık kırılması yapması, güneş olan çekimlerde güneşi spot daire gibi çekmesi, hifi ayarlarına müdahele edilememesi. (Farklı bir yazılım kullanıdığınızda hifi etkin mi tespit edilemiyor. )

Hifi için yorumum;

Hifi ve dolby atmos modunda sesde ciddi fark var. Daha yüksek hacimli ve sıcağa yakın bir tonu var.

Vivo x5 max ile zayıf sonuç aldığım bazı kulaklıklar axon 7 ile daha iyi sonuç verdi

Ancak hifi için bence lider hala vivo ürünleri.

Not:

Telefona dün yeni bir güncelleme geldi, hemen yükledim. Ancak ne farklar var henüz tespit edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 1 Ekim 2016; 10:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZTE Axon 7

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda telefon malesef cat6 modem kullanıyor.İlk sayfayı güncelliyorum bilginize.

Yaw bari cat 7 felan kullansalarda cat 6 ne ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.caucasian

internetteki videolarda arkada anten bolgesinde plastik degil aliminyum oldugun cekim gucunun zayif oldugundan bahsediliyor. son kullanicilari olarak sizde de benzer bri durum var mi?

anten kısmı plastik, altı metal.

https://www.youtube.com/watch?v=Kjl7HDc0REI

şuan için bir çekim problemi ile karşılaşmadım.

cihaz fena değil. tüm markalardan iyi özellikleri toplamaya çalışıp tek cihaza yüklemeye çalışmışlar :)

• magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    Cihazı kullanmadım bilinen genel bir kaideye göre yorum yaptım.

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Neyine katılmıyorsunuz hocam? Ben piksellerden, çözünürlükten bahsediyorum. S5 zaten 5.1" ekrana sahip 5.5" değil. Dolayısıyla 441 PPI değerine sahip. Ben 401 PPI olanlardan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Yani 2K amoled ekran, 1080 LCD ekrana yakın performans ve tüketim mi verir.
    Daha doğrusu bahsettiğin gibi olması iyi bişe mi

ips/lcd tabanlı ekranlarda siyah hiçbirzaman tam siyah değildir. pixel hiçbirzaman tamamen kapanmaz. amoled ekranda ekranı simsiyah yaptığında hiç ışık kaçırmaz aynı ekran kapanmış gibidir. bide testlerde amoled ekranın kontrast değeri çok yüksektir. hatta test yapmıyorlar sonsuz işareti atıyorlar amoled kontrastı için. amoled ekranda siyah arkaplan ve çoğu siyah ikonlar kullanıldığında çok az enerji harcar çünkü pixellerin çoğu kapanır. ips/lcd de ekran bütünüyle kapanmadan hiçbir pixel kapanmaz. amoledin güneşte görünebilirliğide rakiplerinden bariz iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.