Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makiner45

Htc 10 daki kulaklik daha iyi. Ayri bi kulakliginiz yoksa htcnin sesi daha iyidir diye dusunuyorum.

Zaten şu an htc 10 kullanıyorum ve tabiki ses için aldım kamerası da kötü deniliyor htc 10 dan sonra hayal kırıklığına uğratır sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Steelo S kullanıcısına yanıt
    Global alanda satışa sunulan bir üründe , ZTE gibi büyük firma adını lekelemek istemez.Axon 7'de OİS ve EİS+ var.Görüntülerede pek itibar etmeyin.Zira kafa karıştırıyor.Siz ürünü kendiniz test edin gözlemleyin.Hatırlatmak isterim daha DonanımHaber ve Teknoseyirin incelemesi yayınlamadı.O videoyada gelirsek Axon 7'den çekildiği ne mâlum? Üsttede bir arkadaş 4K'da OİS yok demiş.Şeytan diyor bekleme al 2000 TL'ye ne sorunuz varsa cevaplada işte yediremiyorum kazık yemeyi.Ha , tabi birde gri rengi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 16 Ekim 2016; 19:28:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc 10 dan bu telefona gecmenizi tavsiye etmem cunku htc kalitesini bu telefonda bulamazsiniz. Kulaklik ses ciksinda da ust duzey bi farklilik olacagini dusunmuyorum cunku htcninde kulaklik cikisi ozel yapilmis durumda. Rom olaylarini biliyorsaniz viper rom kurun arkaniza bakmayin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: makiner45

Htc 10 dan bu telefona gecmenizi tavsiye etmem cunku htc kalitesini bu telefonda bulamazsiniz. Kulaklik ses ciksinda da ust duzey bi farklilik olacagini dusunmuyorum cunku htcninde kulaklik cikisi ozel yapilmis durumda. Rom olaylarini biliyorsaniz viper rom kurun arkaniza bakmayin derim.

Hocam aslında ikinci telefon olarak almayı düşünüyorum sebebi ses konusunda takıntılıyım illa stereo olacak speakerlar. Htc 10 da kesinlikle çok iyi dış ses olarak sadece biraz düşük hem biraz farklılık olur dedim ama hak etmiyor fiyatını sanırım. Bu arada htc 10 gerçekten şu ana kadar kullandığım en klas telefon tek bir kusuru bile yok kamera olsun, güncelleme olsun, yüksek kalite kayıt yetenekleri ve tabiki kulaklık sesi muhteşem. Eğer bütçeniz varsa ve ses konusunda takıntılıysanız benim gibi htc 10 tek tercihiniz olmalı.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 16 Ekim 2016; 20:33:36 >

• Arkadaşlar bütün telefonlarda 1080*60fps ile 4k çekimlerde Ois devre dışı kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZTE Axon 7

Global alanda satışa sunulan bir üründe , ZTE gibi büyük firma adını lekelemek istemez.Axon 7'de OİS ve EİS+ var.Görüntülerede pek itibar etmeyin.Zira kafa karıştırıyor.Siz ürünü kendiniz test edin gözlemleyin.Hatırlatmak isterim daha DonanımHaber ve Teknoseyirin incelemesi yayınlamadı.O videoyada gelirsek Axon 7'den çekildiği ne mâlum? Üsttede bir arkadaş 4K'da OİS yok demiş.Şeytan diyor bekleme al 2000 TL'ye ne sorunuz varsa cevaplada işte yediremiyorum kazık yemeyi.Ha , tabi birde gri rengi yok.

Aynen bende gri gelince almak istiyorum ve bende bu görüntülere inanmak istemiyorum ama bir çok test var hepsinde de aynı mesela;
    https://www.youtube.com/watch?v=ZTqxt2wEBtA

• Satış tarihi hepsiburada da 15 Ekim di şimdi 21 Ekim olmuş ne iş

• Bu videoda yine diğerler videolara göre bir tık OIS performansı daha iyi görünüyor. Tabiki s7 edge silmiş süpürmüş ortalığı ama diğer videolar abartı şekilde yalan olabilir sanki. Odaklaması da pek iyi değil anlaşılan renkler de soluk

https://www.youtube.com/watch?v=ni3pb7UwwJU
  • quote:

Orijinalden alıntı: taneria

Bu videoda yine diğerler videolara göre bir tık OIS performansı daha iyi görünüyor. Tabiki s7 edge silmiş süpürmüş ortalığı ama diğer videolar abartı şekilde yalan olabilir sanki. Odaklaması da pek iyi değil anlaşılan renkler de soluk

Özellikle 2:03 ile 2:11 arasındaki odaklama problemleri dikkatimi çekti. Bırakın amiral gemisini orta seviye bir cihazda bile daha iyi bir otomatik netleme vardır. Bu sorunlar yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ileride göreceğiz.https://youtu.be/ni3pb7UwwJU?t=119

• quote:

Bu videoda yine diğerler videolara göre bir tık OIS performansı daha iyi görünüyor. Tabiki s7 edge silmiş süpürmüş ortalığı ama diğer videolar abartı şekilde yalan olabilir sanki. Odaklaması da pek iyi değil anlaşılan renkler de soluk

zte axon 7 baktınktan sonra ben de gidip s7 edge kamerasına baktım. Kamerası gerçekten müthiş s7 edge'nin diğer tel markalarına göre...
  • ZTE Axon 7 Z kullanıcısına yanıt
    Mağazada benim yapacağım test ile birşey anlamak zor, hele karanlık çekim testi mümkün değil. Yine de kötüdür diye kestirip atmayıp cihazın satışa çıkmasını bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutludurmaz

quote:

zte axon 7 baktınktan sonra ben de gidip s7 edge kamerasına baktım. Kamerası gerçekten müthiş s7 edge'nin diğer tel markalarına göre...

Aga, S7 Edge'in "SnapDragon 820/Adreno 530"lu modelini bulabilsem satın alacağım. O telefon GPU'su(Mali T880 MP 12) ve ses kalitesi dışında 10 numara telefon

• Arkadaşlar cihazı eline alıp kanlı canlı kıyaslama yapmadan cihazı kötüleyenlere gülesim geliyor.Yok htc nin sesi daha iyiymiş , yok s7 nin kamerası daha iyiymiş.

Bende axon 7 vardı , sattım. S7 sahibi bir arkadaş kıyasladı kendi telefonuyla ve bi daha samsung almam dedi direkt.Ön kamera da arka da s7 edge den daha iyi olduğunu gördü adam çünkü..

Telefonu da ses işlerine meraklı htc kullanan bi abimize sattım, attığı wp mesajını da ekran görüntüsüyle buraya ekleyeyim...

Cihazı görmeden elleşmeden tu kaka yapanlarda belki ibret alırlar.

Not : burada ki önce ki msjlarıma bakarsanız ben Mate8 den Axona geçme konusunda kararsız kalmıştım,bende ki cihaz %100 TR dil yok diye.Arkadaş mesajında onu da belirtmiş zaten.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ü s t a D -- 17 Ekim 2016; 14:20:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Arkadaşlar cihazı eline alıp kanlı canlı kıyaslama yapmadan cihazı kötüleyenlere gülesim geliyor.Yok htc nin sesi daha iyiymiş , yok s7 nin kamerası daha iyiymiş.

Bende axon 7 vardı , sattım. S7 sahibi bir arkadaş kıyasladı kendi telefonuyla ve bi daha samsung almam dedi direkt.Ön kamera da arka da s7 edge den daha iyi olduğunu gördü adam çünkü..

Telefonu da ses işlerine meraklı htc kullanan bi abimize sattım, attığı wp mesajını da ekran görüntüsüyle buraya ekleyeyim...

Cihazı görmeden elleşmeden tu kaka yapanlarda belki ibret alırlar.

Not : burada ki önce ki msjlarıma bakarsanız ben Mate8 den Axona geçme konusunda kararsız kalmıştım,bende ki cihaz %100 TR dil yok diye.Arkadaş mesajında onu da belirtmiş zaten.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

"Üstad" Saolasın telefon gerçektende her ihtiyacı karşılayacak şekilde üretilmiş ( Oyun, Müzik , Video , internet vs...) Ama ZTE'de getire getire en çirkin rengi (Altın) getirmiş ülkemize. Hepsiburada.Com'daki yorumlarda bile insanlar "GRİYİ İSTERÜÜÜÜÜK" diye yourumlar atıyorlar

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Hocam madem o kadar iyi madem hepsinden iyi buyrun bir video bir kaç fotoğraf paylaşın hepimiz öğrenelim ne kadar iyi olduğunu. Bütün dünya işi gücü bırakıp zteyi kötülüyor olamaz ya. Siz hala huaweiden geçmediyseniz o arkadaşınızdan rica edin bakalim, öğrenelim. Haklıysanız da haklısınız diyelim.

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Evet bende merak ediyorum bi video alabilir miyiz?
  • Öncelikle benim hepsinden iyidir diye bir iddiam yok arkadaşlar. 2000 liraya da uzaya roket atacak bir telefon almıyorsunuz , sonuçta.

Cihazı verdiğim arkadaşa yazarım , bir video çekip gönderirse buraya linkiyle birlikte atarım.

Bu arada cihazın %100 TR dil olanı piyasaya çıksın ve altın rengi olmasın bende alıp kullanacağım muhtemelen. Hayatımda en uzun kullandığım cihaz mate8 oldu herhalde , yetmediğinden değil,artık sıkıldığım için cihazı değiştirmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Öncelikle benim hepsinden iyidir diye bir iddiam yok arkadaşlar. 2000 liraya da uzaya roket atacak bir telefon almıyorsunuz , sonuçta.

Cihazı verdiğim arkadaşa yazarım , bir video çekip gönderirse buraya linkiyle birlikte atarım.

Bu arada cihazın %100 TR dil olanı piyasaya çıksın ve altın rengi olmasın bende alıp kullanacağım muhtemelen. Hayatımda en uzun kullandığım cihaz mate8 oldu herhalde , yetmediğinden değil,artık sıkıldığım için cihazı değiştirmek istiyorum.

İyi akşamlar yeni telefon alicam tavsiye almak istiyorum yazınızı gorunce zte axon nasıldır media marketten alicam birde mate8 arasında kararsizim butcem 1800 tl huawei g8 yada p9 lite yada Sony xperia xa ultra cok kararsizim

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa080 -- 19 Ekim 2016; 15:45:40 >
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
    Hocam saydığınız telefonlar orta-üst segment arasında yer alıyor. Axon 7 ise üst seviye bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.