Şimdi Ara

zte grand x alınırmı ? (acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tam bütçem maksimum 400 lira ama sıfır alacam telefonu http://www.hizlial.com/zte-grand-x/10160925 bu telefonu almayı düşünüyorum sizce parasını hak edermi sırf internet için alacam zaten telefondaki interneti bilgisayara aktarabilirim arada bu işler için oyunda arada sırada belki oynarım sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlar altın değerindedir şimdiden teşekkürler

• hiç bakacak yokmu
  • gerçekten hiç kimse bakmayı düşünmüyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

gerçekten hiç kimse bakmayı düşünmüyormu

Fiyata göre değerlendirecek olursak belki alınabilir ama ürün açıklamalarına gıcık oldum o nasıl bir abartmadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak baktığımızda çok rakibi yok gibi duruyor. Telefonu kısa bir süre kullanmıştım. Şarjının çok az gittiğini hatırlıyorum. Senin yerinde olsam GM Discovery bakardım.
  • 400 lira bütçeni 50 lira arttırıp lumia 520 almalısın

• Eğer Android dışında telefon kullanırım diyorsan belirttiğin fiyat kategorisinde ben de Lumia tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rover alınırmı ? 2. el
    19 yıl önce açıldı
    Grand Cherokee 5.2 Alınır Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

Eğer Android dışında telefon kullanırım diyorsan belirttiğin fiyat kategorisinde ben de Lumia tavsiye ederim.

saol cevap için fakat o kadar param olsa zaten alırdım wp8 kullanmak istemiyorum sizce alınırmı sadece internette gezinmek için ?
  • Bence neyap ne et lumia al akakçeye felan bak belki ucuza bulursun lumia istemem dersen dediğin telefonu al oda iş görür

• Fazla Tanındık Marka Değil Bence Samsung Ace 2 Falan Bak.
  • Daha önce böyle bir marka duymadım bana da garip geldi.
  • telefonu sipariş ettim ss leri yığarım buraya tel bi gelsin
  • Bence Yazık Etmişsin Paraya Daha Farklı Bir Telefon Alabilirdin Sorun Falan Çıkarsa Garantisinin Ne Olduğu Belli Değil Bi Sorun Olsa Çok Uğraşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Bence Yazık Etmişsin Paraya Daha Farklı Bir Telefon Alabilirdin Sorun Falan Çıkarsa Garantisinin Ne Olduğu Belli Değil Bi Sorun Olsa Çok Uğraşırsın.

kvk garantisi var bumu kötü ?
  • Yinede Siz Bilirsiniz Ama Samsung Türkiye ya da Ne Bileyim Telpa, Genpa Garantili Ürünler Daha Ön Planda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Yinede Siz Bilirsiniz Ama Samsung Türkiye ya da Ne Bileyim Telpa, Genpa Garantili Ürünler Daha Ön Planda.

garantiyi boşver onun dışında iyimi sizce ?
  • Sanırım telefonu almışsın hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

Sanırım telefonu almışsın hayırlı olsun.

aldım fakat ödemeyide yaptım hızlıaldan heralde bugün pazar olduğu için kargoya daha binmedi ama aldım.bir sorun olmaz inşallah
  • hayırlı olsun diyorum , bu fiyata süper bir seçim yapmışsın...ZTE GRAND X 'si Bir ay oldu aldım kullanıyorum çokta memnunum yok yok telefonda herşey var .. Hergün degişen bu teknoloji hızına çokta binliralar vermeye hiç gerek yok bence ..Ayrıca dev bir telefon şirketi ve KVK garantisini begenmeyenler sokakta satılan garantisi varmı diye sordugunuzda garantisi benim abi diyenleri karıştırıyorlar galiba... Ben Mediasa 'dan aldım 349 tl Kapıda ödeme kargo ücretsizdi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

hayırlı olsun diyorum , bu fiyata süper bir seçim yapmışsın...ZTE GRAND X 'si Bir ay oldu aldım kullanıyorum çokta memnunum yok yok telefonda herşey var .. Hergün degişen bu teknoloji hızına çokta binliralar vermeye hiç gerek yok bence ..Ayrıca dev bir telefon şirketi ve KVK garantisini begenmeyenler sokakta satılan garantisi varmı diye sordugunuzda garantisi benim abi diyenleri karıştırıyorlar galiba... Ben Mediasa 'dan aldım 349 tl Kapıda ödeme kargo ücretsizdi ..

dolar uçmasaydı iyi olurduda olsun 20 lira zarardan bişey olmaz kargoda gelmedi gitti pazartesi sabahı başladı bakalım bekliyoz daha gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.