Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
52
Favori
310.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi ilde oturuyorsunuz? Fiber internetinuz superonline mı? Vodafone fiber mı? Kendiliginden ZTE MODEM getirip taktılar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    Süperonline fiber kullanıyorum. İstanbul’dayım. Hız sorunu yaşıyordum önce huawei 255 getirdiler. Tekrar kayıt açtım, problem çözülmediğine dair, ikinci gelişlerinde teknik servise zte modem modem sordum bugün çok sayıda geldiğini ve artık huawei yerine zte lerin verileceğini söyledi ve ertesi gün getirip taktılar. Ancak ikinci kayıdı direk servisi arayarak açtım, müşteri hizmetlerini aramadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazy_mulo C kullanıcısına yanıt
    İstanbul hangi semtte oturuyorsunuz? Acaba aradiginiz servisin numarasini özel mesajdan veya burada paylaşma imkanınız var mı?

• Banada bu modemi verdiler.Millenicom istanbul huawei hg255s gelmediğine sevindim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bende bu modemin aynısı var ve tazılım sürümü V1.0.1_TRT14 bu en son sürüm müdür acaba? Bir ara modem arayüz şifresini değiştirmiştim bayadır ayarla işim olmadı ama yakın zamanda bir değişiklik için girdiğimde oldukça uzun süredir bu yazılım versiyonu olduğu dikkatimi çekti. Acaba herkesle aynı mı yoksa SO nun yazılım atmasının önüne bu şekilde geçilebilir mi?

• Bu modemlde elimde 2.el olarak var sorunsuz. Elinizde kullanıcı adı ve şifreniz varsa her iss ile kullanılıyor. İsteyen olursa pm

• onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Evet, bende de aynı sorun var. 3 adet 2. nesil chromecast cihazlarımda bağlantı sorunları var ve sinirlenmemek elde değil.
    Sorunu çözebildiniz mi, nasıl..?
    Şimdisen sağolun.
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Modem geri iadesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Vodadonenin verdiği huawei modem onu zaten geri göndereceğim mecbur.

• Yeni sürüm bulmaya çalıştım ama bulamadım sanırım güncelleme gelmiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bu modemden kuruldu evime, SOL altyapısı ile millenicom için.
    Hız ve wifi çekimi iyi gözüküyor.
    Ayarlardan dns i de modem içinden değiştirdim ve çalışıyor. Daha ne olsun.
  • Aygıt Türü ZXHN H267A V1.0
    Aygıt Seri No. ZTEXXXXXXXXXXXX
    Donanım Versiyonu V1.0.1
    Yazılım Versiyonu V1.0.1_TRT14
    Ön Yükleme Versiyonu V1.0.2

www.cvedetails.com
    ZTE : Security vulnerabilities
    https://www.cvedetails.com/vulnerability-list/vendor_id-11971/ZTE.html

bulamazsun

aleti inceleme fırsatım oldu. soru alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Şubat 2019; 20:48:36 >

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    Ben hizmeti aldığım 1,5 sene öncesinden beri aynı modemi kullanıyorum versiyon hiç değişmeyecek sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Ben hizmeti aldığım 1,5 sene öncesinden beri aynı modemi kullanıyorum versiyon hiç değişmeyecek sanırım...
    Hizmetin verilmesini etkileyecek bir sorun olmadıktan sonra yeni modem yazılımına gerek var mı?
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    bence kesinlikle yeni bir sürüme ihtiyacı var. görünen o ki; zte de zyxel gibi isp' nin isteğine yönelik bir firmware imal etmiş. binding özelliği var iyidir dedim ama nerdeee. şurası iyidir dediğim yer ha gelen ve giden aramaları aletin arayüzünde görebiliyorsunuz. şekli ve rengi güzel o kadar. dikkat edin bence tercih edilecek bir alet değil. evet stabil mi stabil ama kesinlikle dh üyesine tavsiye etmiyorum. aha da not alın.
  • se7ennio kullanıcısına yanıt
    dediğini onaylıyorum. birçok sebepden dolayı tavsiye etmiyorum. gerçi ben kabul ettim. baktım eski kullanıyor, alo de getirsinler bir tane ac özellikli zte dedim. geldi de ksımet buymuş. uğraşamam ya çalışıyor mu çalışıyor.. böyle devam etsin bakalım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

bence kesinlikle yeni bir sürüme ihtiyacı var. görünen o ki; zte de zyxel gibi isp' nin isteğine yönelik bir firmware imal etmiş. binding özelliği var iyidir dedim ama nerdeee. şurası iyidir dediğim yer ha gelen ve giden aramaları aletin arayüzünde görebiliyorsunuz. şekli ve rengi güzel o kadar. dikkat edin bence tercih edilecek bir alet değil. evet stabil mi stabil ama kesinlikle dh üyesine tavsiye etmiyorum. aha da not alın.
    Hocam ISS cihazları içinde bence en iyisi bu. Çok özel ihtiyaçları olan zaten tanesi 2-3bin tl'den başlayan routerları alıp işini görüyor. hg255s gibi sertifika sorunuyla başlayan bir sürü son kullanıcıyı bile çok kötü etkileyeen sorunları yok. hg255s ile mail alıp göndermem bile sorun haline gelmişti. 2 defa hg255s getirip değiştirdiler. SoL sorunumla ilgili derin araştırmalara girmişti. Meğer sorun router imiş. ZTE getirip taktilar sorun morun kalmadı. Elimde TP-Link VR2600 var ve kullanıcı adım ve şifrem mevcut olmasına rağmen ZTE ile devam ediyorum. Dediğiniz gibi stabilse ve ortamdaki tüm cihazlar bağlandığında bile şişmeden işini görüyorsa takıntı yapmanın lüzumu yok. Aynı şeyleri hg255s için söyleyemem tabi ki.

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    ozaman sorayım cihazın işlemcisi nedir 2.4 ve 5ghz cipleri ne dir ram miktarı flas boyutu vs vs

hg255s ede yok çok iyi süper ucuyor kaçıyor takla atıyor diyorlardı ne mal olduğu çıktı hala toplatılmıyor uste kira 7veriyoruz, bununda çıkar yakında foyası.

iss verdiyse vardır bir huyu. beş para etmez ürünler. isslerin verdikleri arasında tp archer c5v biraz idare eder gibi sanki bununda vardır bir huyu.

bunlara yazk getirmeli aslında tr oldu çöplük iss ler köşe. cihaz kullanımı serbest bırakılmalı , satılık kiralık istemiyorum seçeneği olmalı.

ödediğimiz kirayla kıral cihaz alırız.
  • Modemden ben son derece memnunum. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkarmadı. 2.4 ghz bandında tv, laptop, telefonlar bağlı. Cocuk çizgifilm izliyor, hanım netflix filan aynı anda xbox 5ghz bandıda bağlı ve sıfır sorun. Okadar yoğun işlem olmasına rağmen oyunlarda pingler hep sabit. Standart bir kullanıcı için gayet iyi ve yeterli. Huawei rezalatti kıyas bile yapılmamalı bence.

• cihaz benim olmadığı için içini açamadım. o yüzden kartın üzerinde ne var ne yok bir şey diyemiyorum. ama hgs modemde unmask password programı ile şifreyi görebilirken bu modelde üç beş birşeyler denedim, şifreyi göremedim. çekim alanı konusunda tp-link ap ile wds bağlantıda 3 metre engelsiz mesafede %30 kayıp var. hgs' de hiç sorun olmadı ama çok kısa süreli o da ne sıklıkla bilemiyorum wifi kesintisi gördüm. bunu da dh' de bu konu hakkında yazılar görünce fark etmiştim. wifi de ve kalitede bence huawei daha iyi derim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.