Şimdi Ara

ZTE MF297 SUPERBOX UZAKTAN ERİŞİME AÇMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTE MF297 süperbox cihazını kullanıyorum ancak bazen hat üzerindeki numaraya mesajlar geliyor bunları uzaktan görüp kontrol etmem gerekiyor. Evde iken sorun yok ama dışarda giremiyorum. Bunun çözümü var mı izlemediğim video kalmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• turkcell ise, turkcell'in mobil uygulamasına girip telefon numarasını hesabın olarak ekle. zaten bir hesabın var ise sağ üst köşedeki piyon sembolüne tıkla ve oradan superbox'a ait noyu hesabın olarak eke. ekledikten sonra da ana sayfadaki çan ikonuna tıkla ve son 30 gün içerisindeki mesajlarına bak.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Türktelekom dostum.

• atakan81 A kullanıcısına yanıt

valla en güzel yolu, isp'ni ara ve sms mesajlarını başka bir numaraya, örneğin cep telefonuna yönlendirme yapmalarını iste. bu istek, ücrete tabi olur gibime geliyor.   bunun yanında, bu isteğin için sabit ip ücreti ödemek istemezsin sanırım. geriye kalan son seçenek ise superbox'a bağlı olan ve sürekli açık halde bulunan bir cihazı bu iş için kullanmak. örneğin, Raspberry Pi'yi çok amaçlı kullanmayı düşünürsen eğer, bunun üzerinde script çalıştırıp, sms mesajlarını bir ftp sunucuya gönderebilirsin. ya da bir mail kullandırtarak, wan tarafına gönderebilirsin. chatgpt'ye aşağıdaki soruyu sor. kullanılabilecek script'i sana verecektir:

"sabit ip kullanımı olmayan, cgnat'a giren bir ZTE MF297 süperbox router'ın arayüzünde yer alan sms mesajlarını, wan tarafından, cep telefonu veya başka bir harici pc ile okuyabilmem için ne yapmamı önerirsin?"

eğer ki lan tarafında sürekli bir açık pc var ise işin daha da kolay görünüyor. bu sefer de şu soruyu chatgpt'ye sor, güzel bir cevap geliyor yine. telefon marka ve modeline göre bu ai özel script de verebilirim diyor. vay arkadaş, daha neler göreceğiz bakalım.  :

"diyelim ki lan tarafında sürekli bir pc açık. bu pc'yi kullanarak sms'leri nasıl wan tarafına otomatik iletebiliriz?"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.