|
Zte modeme router bağlayabilir miyim?
-
-
Teknosa gibi marketlerde satılan cihazlar senin işini görmez. Tam performans almak istiyorsan pro cihazlara yönelmen gerekiyor. Çünkü piyasada alacağın herhangi bir cihaz modeminden daha iyi olmayacaktır.
Kullanman gereken ürün tipi aşağıda belirttiğim tipte bir cihaz olmalı. Ben sadece bir tavsiyede bulundum. Aynı markanın çok daha uyguna cihazları da var. Onları da inceleyebilirsin.
Ubıquıtı Uap-Ac-Pro 802.11Ac Pro Access Point Uap-Ac-Pro
UAP-AC-PRO
UAP-AC-PRO 802.11ac PRO Access Point
Dimensions:Ø196.7 x 35 mm Environment: Indoor/Outdoor 2.4 GHz
Speed: 450 Mbps 5 GHz Speed : 1300 Mbps PoE Mode:802.3af PoE/802.3at
PoE+ Ports: 2) 10/100/1000 Ethernet Instant Upgrade : Yes, standard UAP
-
Teşekkürler. Acaba superonline ın yazılımla şuanki zte modemin bazı özelliklerini kısıtlaması acces point kullanmama engel olur mu? Ayarlarda bridge modu seçemiyorum mesela. Çok kurcalayacak ayar bırakmamışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperturgutb
Teşekkürler. Acaba superonline ın yazılımla şuanki zte modemin bazı özelliklerini kısıtlaması acces point kullanmama engel olur mu? Ayarlarda bridge modu seçemiyorum mesela. Çok kurcalayacak ayar bırakmamışlar.Hatır zte'nin üzerinden wifi özelliğini kapatıp, bundan sonra aldığın access point ile devam edeceksiniz.
Problem olmaz çünkü modemdeki lan bacaklarından sadece birini kullanacaksınız.
-
Bilgileriniz için teşekkürler hocam. Keenetic extra dsl cihazı da işimi görür mü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgutb -- 12 Mart 2021; 16:58:46 > -
bridge modu seçersen internet bağlantısı gider ondan seçtirtmiyor... başka modemeden köprülemek için o mod... repeat yada ap kullanırken bir işlevi olmaz...
Benzer içerikler
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı
- sistemimiz bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı
- windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı
- dns.adguard.com guvenilir mi
- hotspot ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X