|
ZTE ZXHN H298A DNS degistirmek (3. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/zxhn-h298a-v1-0-root-hesabi-etkinlestirme--145297438#146116668
Zte zxhn h298a Root hesabında detaylı olarak ayar yapabilirsiniz yada yazılımı elle ztenin orijinal yazılımına çevirebilirsiniz. -
Sen müthiş bir insansın. Önemli gördüğün, modemde değiştirmemiz gereken başka ayar var mı sence?
Bu arada DNS ler devlet tarafından engelli. Aygıtları yönet kısmından dns 1 dns 2 değiştirince İnternet kesiliyor normalde. Modemden değiştirmekle Denetim masasından değiştirmek arasında bir fark var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AbehestiSen müthiş bir insansın. Önemli gördüğün, modemde değiştirmemiz gereken başka ayar var mı sence?
Bu arada DNS ler devlet tarafından engelli. Aygıtları yönet kısmından dns 1 dns 2 değiştirince İnternet kesiliyor normalde. Modemden değiştirmekle Denetim masasından değiştirmek arasında bir fark var mı?
Valla millet dns değiştirdim ve modem kafayı yedi. Modeme reset atmak zorunda kaldım ve o zaman bile düzelmedi modemi kapatıp biraz beklettim falan. Modem arayüzünden dns değiştirmekle denetim masası aygıtlar kısmından dns değiştirmenin farkını bilen varsa söyleyebilir mi? Eğer farklı yoksa dns değiştirmeden önce denetim masasından bir deneyin ya da windows 10 ayarlar kısmından. Malum dns ler bile engelli İnternet gidiveriyor. Neyse bende premium Vpn var zaten modem arayüzünden dns değiştirmeyeceğim, sorunlar çıkıyor.
-
Bugün Türk Telekom'a geçiş yaptım. Bendeki modemin ayarlarında DNSOverrideAllowedv4:1 olarak görünüyor.
-
Merhabalar,
Son olarak Kaydet ve çık diye yazmışsınız. Kaydetmek nasıl oluyor bilgi verirmisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: metehasan
Merhabalar,
Son olarak Kaydet ve çık diye yazmışsınız. Kaydetmek nasıl oluyor bilgi verirmisiniz.Kaydet yazdığı uygula aslında. Sol taraftaki sayfanın aşağısında uygula yazıyor, en son ona tıklamanız gerekiyor.
-
tum onerilenleri yapmama ragmen kontrol ettigimde TT DNS in degismedigini goruyorum malesef.
-
ben de aynı sorunu yaşıyorum. modem arayüzünde dns değişmiş gözüküyor fakat bilgisayarlar modemdeki dns leri almıyor. @Gopc@ yardımcı olabilir misiniz
Düzenleme: Yerel Ağ>LAN>LAN Grubu>Default Group altındaki DNS ayarlarını değiştirmek sorunu çözdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreshCloud -- 1 Haziran 2021; 10:32:15 > -
Bende uygula der demez tüm cihazlarda dns değişti hepsi modemin dns adresini aldı çok işime yaradı teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AbehestiValla millet dns değiştirdim ve modem kafayı yedi. Modeme reset atmak zorunda kaldım ve o zaman bile düzelmedi modemi kapatıp biraz beklettim falan. Modem arayüzünden dns değiştirmekle denetim masası aygıtlar kısmından dns değiştirmenin farkını bilen varsa söyleyebilir mi? Eğer farklı yoksa dns değiştirmeden önce denetim masasından bir deneyin ya da windows 10 ayarlar kısmından. Malum dns ler bile engelli İnternet gidiveriyor. Neyse bende premium Vpn var zaten modem arayüzünden dns değiştirmeyeceğim, sorunlar çıkıyor.
Alıntıları GösterAynı sorunu ben de yaşadım. 3-4 gün önce Cloudflarein 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 dnslerini girdim ve başta iyiydi. Dün gece yarısı pat diye internet gitti. Aklıma sizin yazınız geldi ve modem arayüzünden baktım ki Yerel DomainÇöz(DNS1) erişim yok diyordu ki oysaki dns çalışıyordu telefondan baktığımda. Modemi kapattım sonra resetledim düzeldi internet. Bugün Mercusys MR50G Router sipariş verdim. Vlan ID girilebiliyor diye biliyorum. Umarım sorunum çözülür. Çekim gücü de pek iyi değil bu modemin zaten. Merdiven boşluğunda duruyor modem alt katta netflixde arada görüntü bozulmaları yaşıyorum ki 100 mbit Turknet fiber var.
@Gopc@
-
Takipte kalalım. -
son surumunde (ZXHN H298A V1.0 TTN.21T1_220614) DNS ayar degistirme yeri gelmis gibi gorunuyor (gorunuyor dedim cunku denemeye tenezzul etmedim )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 17 Ağustos 2022; 19:48:25 > -
gönül rahatlığıyla değiştirin. google ve open DNS kulanıyorum, gayet güzel çalışıyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X