Şimdi Ara

ZTK Çeyrek Final | 9 Şubat Salı Amedspor-Fenerbahçe (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyaset futbola kadar inmiş, halk kutuplaşmış. Terörist teröristtir orası kesin ama devletde devlet değil kardeşim. Taht oyunlarında böyle koltuk Sevdası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acımız büyük beyler. Resmen terörist win oldu. Yazıklar olsun fenere de it sürüsü bir takımdan 3 tane gol yedi.

• yaziklar olsun fenerbahceye baska birsey demiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: back_gear

Adamlar 2. ligte oynayıp süper lig takımlarına taş çıkartıyor. Ama devlet düşmanı vatan hainiler veya en azından sempatizanılar. Potansiyellerini hainliğe değilde faydalı işlere kullansalar ordan messilerde çıkar steve jobslarda, yazık.

steve jobs mu guldurdun kardes

• Dün maçta oynayan amedsporlu pkk sempatizanı bunu bursa maçından sonrada sosyal medyadada dillendiren "deniz naki"isimli terörist-futbolcunun ayağını kırmayan,amedsporu yenemeyen ilk başkent bursaspor ımparatorluğu olan fenerbahce 2 takımda yüz karasıdır...

• Allahın izniyle kadı köyde fb yi yenicez

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_2112

İlk 11 Değeri : 56.850.000 EUR olan Fenerbahçe ;
    İlk 11 Değeri : 1.050.000 EUR olan Amedspor'a karşı
    3 tane gol yiyor. Bununla birlikte tüm ülke bir olup,Amedspor'u terörist ilan ediyor. Çocuklar ölmesin dediği için,taraftarına seyircisiz oynama,oyunucusuna 12 maç ceza veriliyor. Kanalı ayrı bir ırkçı,spikeri ayrı...
    Amedspor buraya kadar gelmiş,Fenerbahçe gibi bir takıma 3 tane gol atmışsa... Amedspor'un başarısını asla tartışamazsınız.

Bi bitmenidiz niaaaanınaaa! ölen masum çocuklar polis çocugu, diğerleri terörist(çocuk bile değiller gözümde). İstiklal marşını ıslıklayan itneler burda laf ebeliği yapmasın alayınızı yaksınlar .

• Siz Diyarbakır da ki insanları terörist olarak görürseniz sürekli, gelecek nesil de dağa çıkar, sonraki nesilde dağa çıkar ve bu terör sorunu hiç bitmez. Hiç olmazsa oradaki insanlara Türkiye halkının yanında olduklarını hissettirin. Devletimiz şehirde ki hendekleri kapatacağına oradaki insanların kafasındaki hendekleri kapatmaya çalışsa gelecek nesiller için belki barış umudu olabilir.

• gerçekten anlam veremiyorum bazı yorumlara sadece burada yapılanlara değil genel olarak "amedspor" yanlısı yapılan yorumlara.. amedspor gerçekten pkk sempatizanı bir terörist takımıdır. aksini iddia eden de pkk yanlısı teröristtir benim gözümde. malum adam maç sonu açıklama yapıyor "bu galibiyeti topraklarımızda 50 günden fazladır süren zulümde hayatlarını kaybedenlere ve yaralılarımıza adıyoruz, armağan ediyoruz. Her biji Azadi (Yaşasın Özgürlük)" diye. bana açıklar mısınız burada kastedilen "zulüm", sur'da terör örgütüne yönelik yapılan operasyon değil midir? hayatlarını kaybeden ve yaralıları da ölen teröristler değil midir? ben mi anlamıyorum yoksa birisi bana açıklasın. kulüp twitter hesabından kazandıkları maçı "direnişçilere,gerillalara" armağan ediyor, "direnişin başkenti" amed(diyarbakır)dan selam gönderiyor. amedspor taraftarına gelince adamlar 'Barikat burada dimdik ayakta..., Her yer Sur, her yer direniş... Her yer Cizre, her yer direniş..., Çocuklar ölmesin maça gelsin...' sloganları atıyorlar. ilk 3 sloganı yorumlamaya gerek duymuyorum zaten destek verdikleri grup alenen ortada. diğeri de şimdiye kadar yaptıkları propaganda. btö nün şimdiye kadar çok iyi yaptığı şey değil mi bu çocukları kullanma meselesi.. polise askere taş atarlar, az daha büyür molotof atarlar, az daha büyür silah sıkar-bomba atarlar. ama onlar çocuk değil mi? müdahale edemeyiz çünkü insan hakları, orantısız güç vs vs bildiğimiz hikayeler. faşist bir insan değilim ama ordaki "çocuk"lar da masum değil emin olun daha küçük yaşta yetişmeye başlıyorlar taş atmaya. evet gittim ve gördüm. neyse konu daha derinlere girmeden toparlayıp bitirmek istiyorum. amedspor btö propagandası yapan ve destekçileri btö sempatizanları olan bir terör takımıdır. umarım kadıköyde rezil rüsva olarak elenirler. ezkaza turu geçerlerse umarım diğer maçlarda rezil rüsva olurlar. Ne Mutlu Türküm Diyene.

• quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

YENİDEN SİLMİŞLER YAZDIĞIMI ADMİNLER, AKŞAMA MUHTEMELEN BAN YERİM AMA BİZİ SUSTURAMAZSINIZ... Yakında bütün hepiniz hakkettiğiniz yere gideceksiniz İstiklal Marşımızı ıslaklamak ne demekmiş hepinize göstereceğiz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

adamsın canım kardeşim. ADAMSIN. ADAMIN DİBİSİN.
  • kadir_2112 K kullanıcısına yanıt
    Sonuna Kadar ++

Olayı Sadece Siyasete yoruyorlar Başarı 2. Planda Kalıyor.. Kafa Tasçılara İyi Ders Oldu Bu 3 Gol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stack1

Sonuna Kadar ++

Olayı Sadece Siyasete yoruyorlar Başarı 2. Planda Kalıyor.. Kafa Tasçılara İyi Ders Oldu Bu 3 Gol..

Kimse kafatasçılık yapmıyor hocam, teröre ve teröriste destek veren açıklamalar yapan şerefsizleredir kinimiz!
    Türk'ün Kürt'ten, Kürt'ün Türk'ten bir üstünlüğü yok. Her kürt kökenli VATANDAŞımıza da terörist muamelesi yapmıyoruz.
    Şuan yan masamda oturan adam Diyarbakır'lı, bir diğeri Tunceli'li ben Balıkesir'liyim.
    Adam gibi adam oldukları için gül gibi geçinip, işimizi yapıyoruz. Bu arkadaşlarımın hiç biri İstiklal Marşı'nın ıslıklanmasını kendilerine yediremiyorlar bizim gibi.

Kafatasçılıkla uzaktan yakından alakası yok, bu ülkenin ekmeğini, suyunu içiyorsan yediğiniz kaba afedersiniz sıçmayacaksınız.
    Yok ben yediğim tasa sıçarım derseniz, devlette tepenize sıçar !

• Valla ilk defa feneri destekledim ve ilk defa da fenerin yenememesine üzüldüm.
    Not:Galatasaray taraftarı
  • Benimde yorumum ölen sivil halk konusunda , Diyarbakırda kaza yapan servis aracında v.b haberler altına yorum yapan '' ölsün zaten ilerde terörist olacakti '' diyen zihniyettir bu tür zihniyetler suriyede işidi destekleyen zihniyettir bunlar kürtlere o kadar düşmandır ki o lafım onların yanında az bile kalıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: bypangea

Siz Diyarbakır da ki insanları terörist olarak görürseniz sürekli, gelecek nesil de dağa çıkar, sonraki nesilde dağa çıkar ve bu terör sorunu hiç bitmez. Hiç olmazsa oradaki insanlara Türkiye halkının yanında olduklarını hissettirin. Devletimiz şehirde ki hendekleri kapatacağına oradaki insanların kafasındaki hendekleri kapatmaya çalışsa gelecek nesiller için belki barış umudu olabilir.

Hadi lan ordan. Sen oraya hendek açılmasına göz yumacaksın devlet gelip kapatmayacak. Sana çok ağır laflar ederim burdan üyeliğimi kapattırmaya değmez. O çocukları dağa çıkaran, eline molotof verip polise saldırtan herkesin Allah binbir türlü belasını versin. Sen de böyle düşünüyorsan senin de versin vicdansız. Sen devletin suyunu elektiriğini kaçak kullan sonra gel devlet bize sahip çıkmıyor diye burada çene yap. Allah devletimizi koruyan askerimize polisimize güç kuvvet versin de senin gibi zihniyetleri yerin dibine batırsın.

• oooo bakıyorum ccc ciler hemen dalıvermiş gari konuya

ccc cilerin inadına AmEdspORRRRR

• quote:

Siz Diyarbakır da ki insanları terörist olarak görürseniz sürekli, gelecek nesil de dağa çıkar, sonraki nesilde dağa çıkar ve bu terör sorunu hiç bitmez. Hiç olmazsa oradaki insanlara Türkiye halkının yanında olduklarını hissettirin. Devletimiz şehirde ki hendekleri kapatacağına oradaki insanların kafasındaki hendekleri kapatmaya çalışsa gelecek nesiller için belki barış umudu olabilir.

Igneyi kendine batir birazda. Dogdugunda sana pkk damgasi vuran ailen. Buyuyup aklin basina geldiginde sen hala ananin babanin yolundan gidiyorsan o zaman sende hir tetoristsin. Secim senin. Aksini ispatlarsan Turk milleti sana vurulan bu damgayi unutur. Allah devletimize milletimize guc versin yasasin BUYUK TURK MILLETI...

• quote:

Orijinalden alıntı: KutsalPortakalWes

quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Boş laf etmeyin katalanlar bağımsızlık istiyor İspanya bağımsız olursanız ligten atarım diyor.

Şimdi kalkmış burada arka cebimin hümanistleri çocuklar ölmesin diyor. Siz askerin polisin terör eylemi ile babası anası ölmüş çocukların hakkını niye aramıyorsunuz.
    Biri bana açıklar umarım la liga izleyen orada İspanya milli marşı okunuyor iken katalan lar ıslık yapıyor mu.

ıslıklanıyor

Peki yaptırım yokmu ceza gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladık seni aynı yoldasın. Türkiye halkı ne demek Türk halkı o. Türkiye lik diye saçma sapan şeyleri kafanızdan silin.

• quote:

Orijinalden alıntı: stack1

Sonuna Kadar ++

Senin fenerli olman beni utandırdı. Terörist yanlısı taraftar istemiyoruz takımımızda.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.