Şimdi Ara

ZTK Çeyrek Final | 9 Şubat Salı Amedspor-Fenerbahçe (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asmodian

quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

teröristleri eleyin beyler, destekliyoruz sizi.

Bu zihniyetinle destekleme.

FenerBahçe içinde amma bölücü sever varmış vay be.

Hadi len. İstiklal marşını ıslıklayanlara dediğim lafla zihniyetin bir alakası yok.

Yanlış mı ekledin beni ben seni destekledim. Sana laf edene dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

Kucuk hucrelerle buyuk sozler etme pesinde kosan sen gibi canlilari gordukce,hayatin olumsuz yanlari gozumde anlamini yitiriyor.

"Din zehirdir diyen" bir canlinin kurdugu takimin destekcileri ben ve benim gibilerini anlamasini beklemem!

Iktidar yalakasi eskidi artik be guzelim,yeni yeni seylerle gelin,icinde bir zeka,bir fikir kirintisi olsun!
    Dogru oldugunu bildiginiz sozu yada eylemi desteklemek o sozu ortaya kisilerden etmez sizi,sunu sokun artik varligina artik inanmak istedigimiz akliniza!
    Pkk ile bir olan,
    Pkk meclise girdi diye pilav dagitan,
    Pkk cenazesine katilan chpnin vekilleri,
    Pyd teror orgutu degildir diyen gundi
    Pkknin yardimcisi ve yatakcisidir!

Polis araclarini ters cevirip yakanlarla,
    Trabzonda basin aciklamasi yapmak icin toplanan pkklilara "nabaysunuz burda" diyerek linc edenlerin ortak noktasi olamaz zaten!Otede kalinki etrafimiz pislenmesin!

Beynini kuşa taksak geri geri uçar.

Atatürk Düşmanı yobaza ne söylenir ki, Senin milliyetçiliğin hikaye .. Kalkıp CHP 'ye laf söylüyorsun bir iki tane olay bilip ama kendi tuttuğun partinin ne haltlar yaptığını burda açıklayamıyorsun. Bir iki kişinin yapıtğı tüm genele söylenemez. ama ben komple akp partisinin ne yaptığını burda söyleyebilirim Hatta yediği haltları tek tek yazsam kimbilir kaç sayfa tutar.. AKP ile PKK'nin anlaşmaları ortaya çıktığında ne yapıyordun sesin çıktı mı ? Haburdan davulla zurnayla teröristleri Türkiyeye sokan AKP'ye kızdın mı ? İt apo ile gizli anlaşmaları önce yalanlayan, hatta anlaşmaya oturana hakaret eden parti liderin arkasından anlaşmayı ben yaptım diyen parti liderine laf edebildin mi ? O Pkk hendekleri kazarken AKP göz yumarken nerdeydin ? Şehitlere Kelle terörist başı öcalana sayın derken uyuyordun sanırım duymadın bunları.. Bak yarım akıllı arkadasım, Sen balık hafızalı ya da sokma akıllı olabilirsin ama biz değiliz. O yüzden sen git kendi akıldaşlarınla kahvde okey oynarken vatan kurtar. . Vatanı kurtarırken de Arada kendi partini yağla çalıyorlar ama çalışıyorlar de.
    AKP ile PKK'nın işbirliğinde sesin çıkmadığında ama bir iki tane onursuz CHP'li bir haltlar yediği vakit sesin çıkıyorsa bir de bunu kullanarak milliyetçilik naraları atıyorsan senin milliyetçiliğine tükürürüm. Buraya kalkıp bir iki tane laf ile efelik taslayamazsın.
    Kimsin sen kalkmış Fenerbahçe bölümünde , CHP'ye sallıyorsun , Fenerbahçeye sallıyorsun , Kemalist düşmansın , Irkçılık yapıyorsun Sen kendini ne sanıyorsun yobaz pislik ? Bu kadar rahat mı bırakıyor adminler artık sizi ? Çevrenizde konuşamadığınızı klavye arkasından burda mı kusuyorsunuz ? pkk bile senin kadar pkk isminden nemalanmadı. Hadi simdi git trabzon bölümünde takıl.

• hocam kusura bakma. çok özür dilerim. ben o benim zihniyetime laf eden hırboya laf etmiştim. Senin gibi fenerlilerin başımın üstünde yeri var.
  • quote:

hocam kusura bakma. çok özür dilerim. ben o benim zihniyetime laf eden hırboya laf etmiştim. Senin gibi fenerlilerin başımın üstünde yeri var.

Bende forumdaki Beşiktaş taraftarına karşı hayranlığım arttı. Duruşları sabit kıvırmıyor. Bakıyorum hem fenerli hem cimbom lu kıvırarak utanmasa yaşa pkk diyecek kişiler var ayıp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen orayı savaş alanına çevir,Senin ülkenden bir yer değilmiş gibi hiç yardım etme sonra adamlardan istiklal marşı okumalarını iste.Siz okurmusunuz böyle bir durumda?Istanbulda aynı durumda olsa siz de okumaz isliklarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer maç ne zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Diğer maç ne zaman ?

Perşembe.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.