Bildirim
ZTK Çeyrek Final | 9 Şubat Salı Amedspor-Fenerbahçe (18. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
PKK'nın kullandığı bir numaralı silah ne mayındır ne tüfektir, çocuklardır. Bunlar 8-10 yaşında çocukların eline molotof verirler, barikatları çocuklara kurdururlar, hendekleri çocuklara kazdırırlar, çocukları okula değil dağa gönderirler, zırhlı araçları durdurmak için önüne çocukları yollarlar, sınır ötesi uyuşturucu kaçakçılığını çocuklara yaptırırlar, ortalama bir sokak köpeğin yavrusuyla ilgilendiği kadar bile çocuklarıyla ilgilenmezler.
Millet çıkıp bişey deyincede çocuklar ölmesin diye kendi pisliklerine yine çocukları alet ederler. Barış yanlısı gibi gözüküp duygu sömürmek, bu konuda da gördüğümüz üzere cahilin cühelaya helal olsun dedirtmek için yine çocukları kullanırlar.
Bu pisliğe alet olmak fenere yakışmamış... -
quote:
Orijinalden alıntı: VendettA
PKK'nın kullandığı bir numaralı silah ne mayındır ne tüfektir, çocuklardır. Bunlar 8-10 yaşında çocukların eline molotof verirler, barikatları çocuklara kurdururlar, hendekleri çocuklara kazdırırlar, çocukları okula değil dağa gönderirler, zırhlı araçları durdurmak için önüne çocukları yollarlar, sınır ötesi uyuşturucu kaçakçılığını çocuklara yaptırırlar, ortalama bir sokak köpeğin yavrusuyla ilgilendiği kadar bile çocuklarıyla ilgilenmezler.
Millet çıkıp bişey deyincede çocuklar ölmesin diye kendi pisliklerine yine çocukları alet ederler. Barış yanlısı gibi gözüküp duygu sömürmek, bu konuda da gördüğümüz üzere cahilin cühelaya helal olsun dedirtmek için yine çocukları kullanırlar.
Bu pisliğe alet olmak fenere yakışmamış...
Şahsınızda yakışmamış diyenlere şunu hatırlatmak isterim orada itiraz etmek kolay değil.
Ben pankartın yanında durmam yok sizin atkınızı takmam falan. Orada boşu boşuna taşkınlık yapmaya gerek yok çünkü suçu fener olur ortamı gerdi maç için gelmemiş derler.
Bilirsiniz bizim medyamız fırıldaktır haklıyı haksız yapar barış süresince zarar veriyor fener derler linç ederler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fener şunlara 6-7 atarda içimizin yağları erir diyordum ama skora bak yahu, umarım kadıköyde açık ara bi fark atarlar -
Fenerbahçe'nin rövanşta hem sahada hem tribünde gerekeni yapacağını düşünüyorum. PKKlılar yiyorsa Kadıköy'de ıslıklasınlar bakalım İstiklal Marşını. -
Fenerbahçe o terörist takımını eler... -
İnşallah Kadıköy'de fark atar Fenerbahçe. Teröristler İstiklal Marşımızı ıslıklamışlar birde -
Son birkac yildir artik heyecan vermiyor fenerbahce fanatigi oldugum takim gunden gune kotuye gidiyor kazaniyoruz fakat ortada futbol namına bisey yok.Oynanan futbola bakiyorum saha icindeki yuksek bonservisli oyunculara verdigi emege gercekten aciyorum.Ulkemizi tatil seyahat amacli goruyorlar sanirim.Kjaer ve nani disinda degeri edecek bir oyuncu goremiyorum yeni transferler arasindan.Profesyonel oyuncu kavrami bitmis imzaliyolar yillik 4-5 milyon euroluk kontrat yatsamda o para akiyo diyorlar.Bence bu yillik kontrat kalkmali mac basina oynadigi mac kadar ucret almali futbolcular.O paraya bana kalirsa altyapi icin her ilde buyuk takimlarin spor merkezleri kurulup oyuncu yetistirilse ayni zamanda yurtdisi fenerbahceye ait spor merkezleri kurulup altyapi oyuncu yetistirilse cok daha iyi olur.Uzun vadede kalici basari icin bunlar gereklidir.Yoksa riske girip boyle buyuk borclarin altina imza atip basari yakalayamamakta var ve hep kisa vadede basari bekliyoruz.En onemli sorun olan statlarin dolmasi icin cesitli kampanyalar olmali gerekirse fiyatta cuzi miktara kombineler satilmali 10bin kisi oynuyorsun 35bini bos 10bin taraftar fiyatina 45bin doldur ayni fiyat ortalamasina en azindan oyunculari ateslesin millete futbol daha çekici gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ulan ne cahil milletiz be.
Adamlar bir " Çocuklar ölmesin " diye pankart açıyor şak diye alkışlamaya başlıyorlar.
Altındaki nedeni,mazlum edebiyatı rolünü,hainliği,vicdansızlığı,caniliği hiç kimse görmüyor. Amed'i destekleyen de gözümde teröristtir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gol atarak 3 puan alma bi yere kadar valla bunu elestiri olarak algilayin gs liyim ama fenerin yenmesini isterdim hatta mac baslamadan 5 atar fener dedim 3 atti 3 de yedi cok kotu bi skor olurya sunlarin fenerini eledigini dusunun Allah korusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatımda ilk defa feneri destekledim ama lanet olsun bursayada fenerede bi şunları eleyemediler trabzonla eşleşseydi şunlar yakılıp yıkılmıyor muydu kürdistan diyen köpekler -
Bu yorumu copy-paste yapmaktan sıkılmadınız mı ? Her yerde bu yorum .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_2112
İlk 11 Değeri : 56.850.000 EUR olan Fenerbahçe ;
İlk 11 Değeri : 1.050.000 EUR olan Amedspor'a karşı
3 tane gol yiyor. Bununla birlikte tüm ülke bir olup,Amedspor'u terörist ilan ediyor. Çocuklar ölmesin dediği için,taraftarına seyircisiz oynama,oyunucusuna 12 maç ceza veriliyor. Kanalı ayrı bir ırkçı,spikeri ayrı...
Amedspor buraya kadar gelmiş,Fenerbahçe gibi bir takıma 3 tane gol atmışsa... Amedspor'un başarısını asla tartışamazsınız.
Kürdistan nidaları atan biz miyiz hewal?
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
hayatımda ilk defa feneri destekledim ama lanet olsun bursayada fenerede bi şunları eleyemediler trabzonla eşleşseydi şunlar yakılıp yıkılmıyor muydu kürdistan diyen köpekler
Kadıköy'de eler Fener merak etme, orada kaybedecek halleri yok.Hem seyirci baskısı da olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
hayatımda ilk defa feneri destekledim ama lanet olsun bursayada fenerede bi şunları eleyemediler trabzonla eşleşseydi şunlar yakılıp yıkılmıyor muydu kürdistan diyen köpekler
Kadıköy'de eler Fener merak etme, orada kaybedecek halleri yok.Hem seyirci baskısı da olur.
umarım ezerler elemekten ziyade -
vitorun defansif oyunuyla 1-0 2-0 2-1 anca olur ~~£
-
İstiklal Marşımızı ıslıklayan kim varsa hepsi gebersin insallah. Fenerbahceye rövanş maçında başarılar dilerim. Kahrolsun amed-pkkspor
quote:
Orijinalden alıntı: edirneli86
Boş laf etmeyin katalanlar bağımsızlık istiyor İspanya bağımsız olursanız ligten atarım diyor.
Şimdi kalkmış burada arka cebimin hümanistleri çocuklar ölmesin diyor. Siz askerin polisin terör eylemi ile babası anası ölmüş çocukların hakkını niye aramıyorsunuz.
Biri bana açıklar umarım la liga izleyen orada İspanya milli marşı okunuyor iken katalan lar ıslık yapıyor mu.
ıslıklanıyor
nani,bruno ve souza olsa as kadro olacakmış neresi yedek ağırlıklı bunun -
Kjaer souza hak diego as olan oyuncular diğerleri hangisi? Yedek ağırlıkli ve sakatlıktan çıkan oyuncular için antreman maçı gibi bir şeydi 2 ayaklı bir maç niye kassin oyuncular kendini cuma günü daha önemli maç var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X