Şimdi Ara

Ztv hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi ztv ye uye olucam acaba 1 aylik uyelikte sinirsiz video mu izleniyo ve butun derslerin lys si varmi bi de idm ve orbit ile indirebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusen_71 -- 10 Şubat 2013; 11:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende uyeyım 1 aylık uyelık aldıgın zman sınırsız izleyebiliyorsun dıye hatırlıyorum(suan teknofem kullanıyorum) ama ben kotalı oldugum ıcın fazla ızlemedım ve ındırmeye kalmadım.
  • Peki idm ile indirebilirmiyiz benim evde internet yok cafede indirip izlemek icin

• quote:

Orijinalden alıntı: teknocini

Bende uyeyım 1 aylık uyelık aldıgın zman sınırsız izleyebiliyorsun dıye hatırlıyorum(suan teknofem kullanıyorum) ama ben kotalı oldugum ıcın fazla ızlemedım ve ındırmeye kalmadım.

Uyeligin daha devam ediyo mu

• .

• evet 3 günüm kalmış son sınavlarda almıştım konu tekrarı için 15 tatilden önce suan baktım kalan video kredi vs. yok ztv de yazan tek şey

Kalan Süre: 3 Gün, 72 Saat / 13.02.2013 15:14:40
  • bi arkadas ztv videolarini youtube yuklemisti.cogu konular var youtube linkini atabilirim istersen.uyelik almana gerek olmayabilir begenirsen.hem idm ile indirebilirsin youtubeden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Guvender Yayinlari yasaklandimi?
    8 yıl önce açıldı
    Ucretli Yamalari Sikayet Basligi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSForever

bi arkadas ztv videolarini youtube yuklemisti.cogu konular var youtube linkini atabilirim istersen.uyelik almana gerek olmayabilir begenirsen.hem idm ile indirebilirsin youtubeden.

çok iyi olur hocam ama vardı bir link sonradan silindi indiremedim oradan bir kaçını izlemiştim güzeldi varsa yollarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSForever

bi arkadas ztv videolarini youtube yuklemisti.cogu konular var youtube linkini atabilirim istersen.uyelik almana gerek olmayabilir begenirsen.hem idm ile indirebilirsin youtubeden.

linkini banada gönderebilir misiniz hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.