Şimdi Ara

ZU Online da Tai ırkından olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 38 lvl oldum olduk olmasına ama fakat bosslar var aşırı derecede güçlüler tek kesemem yani zaten kesemiyorm bu yüzden oyundan adamlara ihtiyacım var ayrıca bi sorum daha var bende sadece bir skill var ben diğer skillerimi nerden alırım ? (asistant olmayanlar)

• Karakterinin class i ne ise o class in master indan alman gerekiyor skill kitaplarini belli lvl a kadar. O lvl dan sonraki kitaplari (sanirim lvl30), Rickets Elder görevlerini yaptiginda aldigin Faction Contribution puanlari ile Desert City'de Zombi Lord dan alabilirsin. Söyle aciklayayim; her bir Rickets Elder görevini tamamladiktan sonra 10 Faction Contribution puani aliyorsun. Alacagin skill kitabinin degeri neyse o kadar puan biriktiriyorsun. Mesela lvl105 skill kitabi sunwarriorlar icin 500 Faction Contribution. Bu puani biriktirinceye kadar Rickets Elder görevi yapmak zorundasin. Bir secenek daha var; auctioneers lardan playerlarin sattigi skill kitaplarini, silver karsiliginda alabilirsin. Fakat bütün kitaplari bulamayabilirsin.

Diger meselede yardimci olamayacagim maalesef, Wu tarafindayim. Oyunda en fazla 10-15 Türk var. Hepsi de Wu tarafinda, bilgin olsun. Eger ingilizcen iyiyse faction chat'te diger oyunculardan yardim alabilirsin ya da faction degistirebilirsin. Iyi oyunlar.

• alın size char

server holyde
    LwL:59
    Tai
    Acc:ottoburak veya buciotto
    Pass:burakciftci veya burakcıftcı
  • Yalniz lvl59 bir karakter ile bosslari kesmen mümkün degil. Benim sunwarrior karakter (bu class oyunun tanki niteligindedir) lvl80 civarindayken bile lvl60 boss olan Shadow Taoist icin yardim almistim yüksek lvl li arkadaslardan.
  • yok biliom ben sadece yuksek lvl acc isterse diye verdim
  • çok basit bir oyun ve oynayan kişi sayısı çok az o yüzden sıkıyo hemen 40 olabiliosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

quote:

Orjinalden alıntı: TCBURAKTC

alın size char

server holyde
    LwL:59
    Tai
    Acc:ottoburak veya buciotto
    Pass:burakciftci veya burakcıftcı

şifreni niye erdin manyak mısın sen? :S

Üyelik Benim değil mi ister veririm ister vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlineGamer

çok basit bir oyun ve oynayan kişi sayısı çok az o yüzden sıkıyo hemen 40 olabiliosun

Maksimum lvl 180 oldugu icin hemen 40 olman gayet normal. Zaten bircok online oyunda ilk seviyeler kolaydir. Mesela lvl cap 80-90 olan bir oyunda bir günde lvl 20 olmanin cok kolay oldugu gibi. Oynayan kisi sayisi da bir hayli fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 9 Nisan 2008; 10:47:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.