Biliyorsunuz Türkiye'de MMOFPS açlığı vardı. Battle Teams 2 bu alanda Türkiye pazarına giriş yapıyor. Oyunda Türkçe dublaj mevcut, her şey Türkçe, sunucular Türkiye'de. Ben de bugün indirip denedim nasıl bir oyun diye. Zula'dan 3-5 kat daha iyi. Call of Duty tarzı hızlı oynanışı var. Silahlar falan çok dengeli. En temel keskin nişancı tüfeği bile tekte öldürüyor. Onun dışında tüm silahlar oyun içi parayla alınabiliyor, P2W görmedim şu ana kadar. Oyunda sesli sohbet de mevcut CS'deki gibi. Arkadaş bulma açısından güzel, 3 kişiyle hemen klan açma adımları bile attık. Oyunun sitesindeki bildiri: Oyunun nasıl olduğunu falan denedim. Vuruş hissi güzel. Grafikleri ultrada oynarsanız tatmin ediyor. Sistem gereksinimi de düşük oyunun en düşük ayarlarda rahat oynatır. Sizin için aldığım görseller: Ana menü: Silah menüsü: Dürbün, susturucu vs. eklentiler takabiliyoruz. Bomba modu: Deathmatch: Kısaca ben beğendim arkadaşlar. Siz de bir şans verebilirsiniz. Oyunun adını aratınca Google'da resmi site 1. sırada. Şu an da bayağı bir insan denediği için full çekiyor oyun. 3 sn falan sürüyor oyun bulması. |
Battle Teams 2'nin Açık Betası Bugün Başladı
MMOFPS türünde Zula'ya rakip olan Battle Teams 2, bugün açık betasına başladı. Oyun, gerçekçi grafikleri, hızlı tempolu oynanışı ve çeşitli oyun modlarıyla oyunculara heyecan verici bir deneyim sunuyor.
Açık betaya katılmak için oyunun resmi web sitesini ziyaret ederek kayıt olabilirsiniz. İndirme boyutu yaklaşık 9 GB olup, orta seviye bir bilgisayarla bile sorunsuz bir şekilde çalıştırılabilmektedir.
Battle Teams 2, takım tabanlı oyun modları, silah özelleştirme seçenekleri, karakter geliştirme sistemi ve rekabetçi eşleştirme gibi özellikler sunmaktadır. Oyun, düşmanlarına karşı stratejik olarak savaşırken işbirliği ve beceri gerektirir.
Ayrıca Battle Teams 2, oyuncuların kendi sunucularını kurmalarına izin veren özel bir sunucu sistemine sahiptir. Bu özellik, topluluk odaklı oyuncular ve e-spor meraklıları için büyük bir avantajdır.
Battle Teams 2'nin açık betası, oyunun tam sürümünün yayınlanmasından önce oyunculara oyunu deneme ve geri bildirim verme fırsatı sunuyor. Beta süresi boyunca oyun ücretsiz oynanabilecek ve oyuncular ilerlemelerini tam sürüme aktarabilecekler.
Eğer Zula'ya alternatif bir MMOFPS oyunu arıyorsanız, Battle Teams 2'nin açık betasına bugün katılarak oyunu ilk deneyimleyenlerden biri olabilirsiniz.