Şimdi Ara

Zune MP3 Player Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayara bağladığım zaman bilgisayarım Zune'u tanımıyor. İki bilgisayarda denedim ikisinde de belli bir süre şarj oldu şimdi iki bilgisayar da ne aleti tanıyor ne de alet şarj oluyor.

Zune sitesinde Zune Software indirip kurdum. Sonra Zune'a kendi üzerinden belli tuş kombinasyonlarıyla format attım (reset değil). Firmware'ı da beraber sildim.

Firmware (nedir bilmiyorum) silindiği için Zune ekranında bazı adımları takip etmemi istiyor:

1- Connect Zune to your PC.

Zune'u bilgisayara bağlıyorum. Bilgisayar algılamıyor fakat Zune ekranda bir sonraki adıma geçiyor, yani bilgisayarı tanıyor.

2- On your PC, open the Zune software and restore the Zune device firmware.

Bu adımda kalıyorum. Bu adımda Zune software ile firmware yüklenmesi isteniyor ama ne bilgisayar ne de bilgisayarda yüklü olan Zune Software programı bunun farkında.

Zune MP3 Player Sorunu

Kısacası bilgisayarlar Zune aygıtını tanımıyor. Sadece ilk bağlandıkları anda mouse imlecinde bir iki kez, anlık, kum saati imleci beliriyor. Fakat Zune aygıtı bilgisayara bağlandığının farkında.

.NET Framework 4 yüklü.

Zune Türkiye'de satılmadığı için internetten Türkçe fazla bir şey bulamadım. Olanlar da yabancı dil oldukları için kolay olmuyor ve bu soruna pek rastlamadım.

Bu forumda Zune ile ilgili bir konu var orada yazılanlar da pek yardımcı olmadı.

Bilen arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

• Arkadaşlar sonra da aygıt yöneticisinde bunu buldum belki bir faydası olur. Çözüm önerisi olan hiç yok mu :( ?

Zune MP3 Player Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brancell -- 3 Eylül 2011; 21:15:36 >
  • Bu bölüm neden ölü ? :(
  • Ah be bro :( Zune um olaydıda yardım edeydim ama hiç olmadı
  • Mesajı görünce çok sevindim, yardım edememiş olsan bile :D

Aslında tam olarak Zune ile ilgili değil. Bir bilgisayar gerekli sürücüyü yüklesem bile neden donanımı tanımaz?
  • sorunu çözebildinizmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.